Antwni Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Ωραίο το sidewinder x6 ε? αυτό έχω και εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Εν τω μεταξύ βγήκε EOL; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Ορίστε και το δικό μου νεοσύστατο σύστημα μόλις 3 ημερών! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z4rx07 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν λετε να γκαβωθω με αυτο το πραμα που εβαλα για οθονη; Πριν μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Θα σου ελεγα να χαμηλωσεις λιγο την φωτεινοτητα. Ποιες ειναι οι οθονες πριν και μετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z4rx07 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Πριν ηταν μια της LG και ηταν σκετη οθονη, τωρα ειναι μια της philips και ειναι και τηλεοραση αλλα δεχετε εικονα και από καρτα γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Πώς σου φαίνεται από άποψη ποιότητας εικόνας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z4rx07 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 ελαχιστα πιο θολη (τριχοτομηση της τριχας) από εκεινη που ειχα πριν, σκεφτομαι οτι ειναι θεμα αναλυσης, αλλα αμα την ανεβασω ακομη λιγο την αναλυση μεσα από τους drivers της καρτας γραφικων την χαλαει ακομη περισσοτερο μετα. Να και ορισμενα στοιχεια που βρηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ε πιο πάνω από 1920*1080 δεν πάει. Με τι την έχεις συνδέσει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z4rx07 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 vga to dvi-i adaptor Δηλαδη λετε οτι δεν πειραζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ποια είναι η τηλεόραση; Δεν έχει HDMI; Τώρα έχεις αναλογικό σήμα στην ουσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z4rx07 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δυστηχως. Μονο η καρτα εχει HDMI. Η τηλεοραση δεν ξερω ποια ειναι τωρα ακριβως. σε ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Η οθονη εχει dvi? Αν ναι, και εχει και η καρτα dvi τοτε συνδεσε την με αυτο τον τροπο, αλλιως παρε εναν ανταπτορα απο hdmi σε dvi για να το συνδεσεις με την οθονη να εχεις ψηφιακο σημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Το γραφειο το εχουμε μισο-μισο με μια απο τις αδερφες μου, για αυτο και ολα εκεινα τα προβατακια και οι φωτογραφιες Ευτυχως δεν μοιραζομαστε και το δωματιο. Τα ηχεια ειναι τα z323 και z523. Το μπασο των z523 ειναι πανω στο ραφι, ενω των 323 κατω στο πατωμα. Δεν μπορεσα να βγαλω σε μια φωτο ολο το γραφειο, γιατι ειναι καπως μεγαλουτσικο. Επισης το ποτηρι πισω απο το φραπε το εχω πανω απο 10 χρονια και το εχω ακομα επειδη χωραει σχεδον 1L νερου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Και απο εδω βλεπουμε ταινιες με τους φιλους μου. Μπορει να χωρεσει εως 6 ατομα. Ειναι επισης το κρεβατι μου, που οταν το ανοιξω γινεται ενα υπερδιπλο κρεβατι, για να τεντωνομαι οσο θελω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα