Bigi444444 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Καλό είναι το sphex, αν και μικρό, αλλά δυστυχώς μιας χρήσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Htpc και gaming-video editing pc 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 τι αναλυση εχεις βαλει στο Htpc?!?! τα εικονιδια ειναι τεραστια!ή απλα τα εχεις μεγαλωσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Σώπα ρε, 'συ 'σ' ωραίος! Λογικά για να μπορεί να βλέπει στο πανί από απόσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 τι αναλυση εχεις βαλει στο Htpc?!?! τα εικονιδια ειναι τεραστια!ή απλα τα εχεις μεγαλωσει? Tα μεγάλωσα για την τηλεόραση για χειρισμό από μακριά Σώπα ρε, 'συ 'σ' ωραίος! . Φιγουρατζής μάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Όχι ρε, γιατί; Καλή φάση είναι. Πόσο πήγε ο προτζέκτορας; Τι άλλο χρειάζεσαι για κάτι τέτοιο; Ρωτάω εκ μέρους ενός φίλου που ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 O προτζέκτορας μου είναι παλιος και 720p. Για έναν αξιοπρεπή σημερινό στα 1080p υπολόγισε 1,5 κ -2κ και 250-400 το πανί. Τα ηχητικά είναι σαν τις κάρτες γραφικών ξεκινάς με 1κ και συνέχεια αλλάζεις. Στο συγκεκριμένο σύστημα τα κοστολογώ περίπου στα 2,5κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 hd o projector? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Κάτι πιο απλό και οικονομικό να κάνουμε τη δουλειά μας; Ή δεν αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Κάτι πιο απλό και οικονομικό να κάνουμε τη δουλειά μας; Ή δεν αξίζει; Για προβολέα... Όχι μόνο θα κάνεις την δουλειά σου αλλά δεν θα ξαναδεις ποτέ έργο στην τηλεόραση. Το best vfm αυτήν την περίοδο από ότι λένε όλοι.Σε λίγες μέρες και στην Ελλάδα.Καμιά σχέση με τον παρωχημένο δικό μου. http://www.beamersho...s=w1070&x=0&y=0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Tο καλοριφερ δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα, εχω τραβηξει το γραφειο για να μην ακουμπαει τιποτα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ωραία μελετημένο και άνετο γραφείο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Το mousepad είναι σελίδες Α4; Το netbookάκι γιατί το 'χεις τόσο φορτωμένο ρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Το netbookάκι γιατί το 'χεις τόσο φορτωμένο ρα; 3 ακόμα συντομεύσεις & καίγεται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Το mousepad είναι σελίδες Α4; Το netbookάκι γιατί το 'χεις τόσο φορτωμένο ρα; 3 ακόμα συντομεύσεις & καίγεται... βασικα και τα δυο laptop ειναι, το ασπρο acer 5920g (αυτο που τα επαιξε η καρτα γραφικων και αναγκαστηκα να την αλλαξω ) και το μαυρο ενα new dell inspiron 5110 . Το εξαισιο mausepad ειναι μια κόλλα Α4 μιας και η γυναικα μου φροντισε μετα απο ενα καθαρισμο στο γραφειο να μου βγαλει off το RAZER SPHEX(ειναι σαν μια κολλα χαρτι τοσο λεπτο αν τσαλακωθει λιγο τελος) .Τη δευτερα έκανα παραγγελία αυτο http://www.blu-ray.g...oducts_id=17451 Οντος πρειπει να εχω πανω απο 30-40 συντομευσεις αρχεια pdf στα 50 θα καλυψω την οθονη (το εχω κανει) :-D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα