άδικος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 βάψτο κόκκινο, σαν το τηλέφωνο που είχαν κάποτε στο Λευκό Οίκο για επικοινωνία με τον Κρεμλίνο, trololol Και ο Τσοχατζόπουλος είχε κόκκινο (όλοι στο άμυνας) Ναιιι στην δεύτερη φωτο διακρίνω το avatar μου lol ρε. Όντως
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Sorry για την photo, προσπάθησε το Galaxy Nexus 9
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Χεχ, τι να κάνεις.. Κι εσύ το Sphex έχεις εν τω μεταξύ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 και το 19αρι τέρμα αριστερά πάνω στο subwoofer ναι κλασικό mouse pad
pabou13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Σωστα καταλαβες φιλε μου και για οσους δεν το εχουν δοκιμασει να το δοκιμασουν ξεκουραζει απιστευτα! Και το woofer των Z5500 πιστεψε με κανει καλη δουλεια χεχε
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 ναι κλασικό mouse pad Εμένα η μάνα μου όταν ήμουν φαντάρος είπε να καθαρίσει το γραφείο και το ξεκόλλησε και τώρα πάει βόλτες. ΑΑΑΑΡΓΚ!
z4rx07 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 @thresh Εγώ σαν routerακιας αναρωτιεμαι ποια εταιρεια δινει τετοιο router.
lexmark Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Το vigor δεν είναι; Το mousepad είναι ενσωματωμένο στο γραφείο είναι ή απλά είναι τόσο λεπτό; 1
phanispal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Άνετα Δεν το καταλαβαίνεις καν. Στα θετικά του ότι κολλάει σε όλες τις επιφάνειες και δεν κουνιέται καθόλου Στα αρνητικά του, αν το ξεκολλήσεις τελείως και φύγει η κόλλα, μετά δεν κολλάει. Τουλάχιστον αυτό συνέβη στην περίπτωσή μου. Βέβαια να πω ότι το γραφείο μου είναι από μασίφ ξύλο, σε άλλες επιφάνειες ενδεχομένως να μην υπάρχει αυτό το πρόβλημα. 2
άδικος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Danke! Βολεύει; http://www.razerzone.com/gaming-mouse-pads/razer-sphex 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 @thresh Εγώ σαν routerακιας αναρωτιεμαι ποια εταιρεια δινει τετοιο router. καμιία https://www.skroutz.gr/s/313480/Draytek-Vigor-2710n.html Το vigor δεν είναι; Το mousepad είναι ενσωματωμένο στο γραφείο είναι ή απλά είναι τόσο λεπτό; yeap to 2710n λεπτό και αυτοκόλλητο, με βολεύει τρελά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα