kjtzemis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 @kjtzemis έχουμε το ίδιο γραφείο..!!!!! ΙΚΕΑ ε? μια χαρα γραφειακι ειναι. το κακο ειναι ομως οτι δεν εχει πολλα ντουλαπια για να βαζεις πραγματα, εκει στα ΙΚΕΑ που το ειχα παρει το ειχε συνδυασμενο με ενα αλλο επιπλακι με 2 ντουλαπια και το ειχε 60Ε, ναι καλα λεω σιγα μην δωσω τοσα λεφτα για 2 συρταρια παραπανω. 1
alekasas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Οριστε και το δικο μου. Τα Specs ειναι αυτα που εχω στην υπογραφη μου!
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Όλα τα λ7 το τηλέφωνο στο κόντρα πλακέ :Ρ 2
alekasas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Όλα τα λ7 το τηλέφωνο στο κόντρα πλακέ :Ρ Αχαχα! Το εχω εκει για να παραγγελνω πιτογυρα! 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 βάψτο κόκκινο, σαν το τηλέφωνο που είχαν κάποτε στο Λευκό Οίκο για επικοινωνία με τον Κρεμλίνο, trololol 1
axlgol Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Ζήλεψα και εγω βρε παιδια κ ειπα να σας δειξω κ το δικο μου (Desk) !
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ζήλεψα και εγω βρε παιδια κ ειπα να σας δειξω κ το δικο μου (Desk) ! Στο σκαμπο κάθεσαι; 3
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Στο σκαμπώ κάθεσαι; Πονταρω/ελπιζω πως ειναι για τα ποδια του 2
z4rx07 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ωρίστε και το δικό μου. Ένα ταπεινό γραφειάκι, με ένα αξιοπρεπές συστηματάκι απλώς για σερφάρισμα. Εδώ είναι το μόνο μέρος από το σπίτι μου που περνάω τον περισσότερο χρόνο.
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Στο σκαμπο κάθεσαι; χαχα σωστόος!! Πάντως το κουτί είναι ωραίο αλλά το έχεις γαμήσει με τα αυτοκόλλητα Ωρίστε και το δικό μου. Ένα ταπεινό γραφειάκι, με ένα αξιοπρεπές συστηματάκι απλώς για σερφάρισμα. Ναιιι στην δεύτερη φωτο διακρίνω το avatar μου
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ωρίστε και το δικό μου. Ένα ταπεινό γραφειάκι, με ένα αξιοπρεπές συστηματάκι απλώς για σερφάρισμα. Εδώ είναι το μόνο μέρος από το σπίτι μου που περνάω τον περισσότερο χρόνο. Ποιο είναι το κουτί;
axlgol Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Πονταρω/ελπιζω πως ειναι για τα ποδια του Σωστα καταλαβες φιλε μου και για οσους δεν το εχουν δοκιμασει να το δοκιμασουν ξεκουραζει απιστευτα!
z4rx07 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ποιο είναι το κουτί; http://www.msystems....p?product=13979 Παρα πολύ καλό για τα λεφτά του. Περιμενα ότι καποιος θα το ρωτήσει
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Λέω κι εγώ, έψαχνα τόση ώρα να το βρω :Ρ Όντως φαίνεται καλή περίπτωση, ωραίος.
z4rx07 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Σου λεω ειμαι κατενθουσιασμενος. Πολυ χαμηλη τιμή και πολλά features, ασχετως αν και δεν ειναι τοσο γνωστή η εταιρεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα