Deargr Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Να και το δικό μου room... Enjoy it! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 και για να μη χρωσταω, να και το study desk σπιτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Καθαρό γραφείο, I like it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lerikosa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Ωραια στησιματα και γραφεια παιδια, μπραβο. Το καθαρο γραφειο οντως χτυπαει. Σε σχεση με το δικο μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaluSnikoS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Να και το δικο μ... Οσο καθαρο οσο και του Πετραν... :lol::lol: και βεβαια το BlockBuster, φτιαγμενο στο χερι για χρηση διαφορετικης(για κουτα του ενισχυτη μ στ'αμαξι ητανε) στηριγμα πλεον της μητρικης μ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 δεν το φοβασε εκει που το εχεις λιγο χυμα το pc ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 *****************[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaluSnikoS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μια χαρα ναι... Τι να παθει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 ε ξερω γω μην σου πεσει τιποτα πανω καταλαθος....η πες οτι πινεις νερο η κατι αλλο και ερχετε κια σε σπροχνει καπιοσ και πεφτει πανω....η να πεσει πανω του αφτο που εινια απο πανω....χτυπα ξυλο δλδ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Να και το δικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 :-D g11 για την ακρίβεια,παρέα με ενα g5 mouse για ανεπανάληπτα headshots Το ξυπνητήρι είναι για να έχω επαφή με την ώρα(χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Να η μικρη gaming corner μου - οσο καταφερα να στησω μετα την ρημαδα την μετακομιση εννοείται, εχω και 4-5 κουτια απο PC Games που δεν ξερω που να τα βαλω προς το παρον Τα figurines απο πανω ειναι απο το 'MechWarrior tabletop, τα πηρα μονο και μονο γιατι ειμαι απο παλια fan του συγκεκριμενου franchise Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 λίγο στραβά δεν είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 λίγο στραβά δεν είναι? Ουπς, δικιο εχεις Fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 εννοώ την θέση του monitor πάνω στο γραφείο...γυρισμένος προς τα αριστερά την βγάζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα