Antwni Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ρε φιλε αυτα εκει στα χειριστια του ps3 τι είναι?Δραχμες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 νομίζω ...δολάρια είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Οριστε και το δικο μου γραφειοοο... Τραβηγμενες απο το Sony Ericsson Neo V. (δεν βγηκαν και πολυ καθαρες λογο της φωτεινοτητας του δωματιου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soulnick Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 ωραιο θεμα! γουσταρω desktops! θα συμμαζεψω κι εγω και θα σηκωσω φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Mine. Οχι κατι τρελο, γενικα εχω προσπαθησει το δωματιο και το γραφειο να ειναι οσο πιο minimal γινεται και ακομα και οι εξωτερικοι σκληροι μου φαινονται too much με τα @@καλωδια τους αλλα δεν υπαρχει λυση Τα καλωδια κατω αριστερα ειναι τυλιγμενα usb κλπ για συσκευες για αμεση προσβαση οταν χρειαστουν. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 ο παράδεισος του glossy... γιατί φαίνεται σαν 21:9 η TV? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Χαχα ελα ντε. Κατι πρεπει να παιζει με τη γωνια ληψης και τη γωνια τοποθετησης της. Γενικα δε σκαμπαζω με τις φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δεν είναι αυτό, έτσι τα δείχνει στο forum, όταν πατάς πάνω στις φωτό δείχνουν κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 oh yes indeed... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Οριστε, αμεσως να με κατηγορησω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μεσαία dell 2711, περιφερικά κορεατικές 27" IPS Matrix Neo. Δεν έχω κάνει ακόμα ρύθμιση των οθονων για τα χρώματα, οπότε και οι διαφορές monitor real estate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 το δικο μου.σε κατασταση πανικου.και σε αναζητηση καινουριου pc - οθονης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Παρατήρησα οτι ο captain έχει τον ενα σκληρό απάνω στον άλλο...αυτό δεν είναι κακό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δε θα το 'λεγα, εκτός κι αν έχει κανα ραπτόρι που έχει τάσεις να «παίζει» :Ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 @kjtzemis έχουμε το ίδιο γραφείο..!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα