rounsmith Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Minimal.....και με πολυυυυυυ χώρο αριστερά για τους επισκέπτες Εμένα ο Sammy μου αρέσει... αλήθεια είναι κολλημένος στο παράθυρο? Υ.Γ. Να φανταστώ δεν μπορείς να σηκώσεις και άλλο την οθόνη , εγώ με την dell που έχω την έχω τέρμα πάνω και έχω δύο βίβλια κιόλας από κάτω... αλλά έχω κοντό γραφείο. Καλή πατέντα το βαλιτσάκι παντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Αδελφέ το switch/routeraki όσο & αν βολεύει βγάλτο κάποια στιγμή από εκεί γιατί θα ανάβει τρελά με αυτά πάνω του. Τους δορυφόρους τους έστειλες πίσω; Την μακαρονάδα από τα καλώδια να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Εμένα ο Sammy μου αρέσει... αλήθεια είναι κολλημένος στο παράθυρο? Υ.Γ. Να φανταστώ δεν μπορείς να σηκώσεις και άλλο την οθόνη , εγώ με την dell που έχω την έχω τέρμα πάνω και έχω δύο βίβλια κιόλας από κάτω... αλλά έχω κοντό γραφείο. Καλή πατέντα το βαλιτσάκι παντως! Όχι βρε είναι βιδωμένος κανονικά στην βάση του και η βάση βιδωμένη στο πλαϊνό των 5.25 φατνίων. Ε ναι στο 1.86 υψος τα γραφεία και τα τραπέζια είναι "κοντά" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Παροτι βραδυ και απο καμερα μετριου κινητου, πηρα την αποφαση να σας παρουσιασω κι εγω τη δικη μου γωνια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rounsmith Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Όχι βρε είναι βιδωμένος κανονικά στην βάση του και η βάση βιδωμένη στο πλαϊνό των 5.25 φατνίων. Ε ναι στο 1.86 υψος τα γραφεία και τα τραπέζια είναι "κοντά" A καλά και εγώ στα 1.80 δυσκολεύομαι οπότε Ωραίο αυτό με τα 5.25 δεν το φαντάστηκα (Μου δίνεις ιδέες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raf_uRecken Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Also mine! Από iPhone είναι τραβηγμένη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Minimal.....και με πολυυυυυυ χώρο αριστερά για τους επισκέπτες Από "Δήμαρχος" - "Κλητήρας" τουλάχιστον είναι κ αυτός Dual boot Hackint0sh.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Από "Δήμαρχος" - "Κλητήρας" τουλάχιστον είναι κ αυτός Dual boot Hackint0sh.. Τούμπανο ! :) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ορίστε η Ver 2.0 του γραφείου μου μετά την εγκατάσταση της βάσης για τις οθόνες στον τοίχο. Καθάρισε αρκετά το γραφείο, αλλά στον τοίχο γίνεται χαμός από τα καλώδια. Οι οθόνες είναιγυρισμένες έτσι γιατί με βολεύει καλύτερα. Για τον ίδιο λόγο η μεσαία είναι μπροστά από τις άλλες δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ποια είναι η μεσαία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μοιάζει με την LG231IPS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μεσαία dell 2711, περιφερικά κορεατικές 27" IPS Matrix Neo. Δεν έχω κάνει ακόμα ρύθμιση των οθονων για τα χρώματα, οπότε και οι διαφορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Με τι Preset Mode την έχεις; Παραείναι warm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Σε custom mode απλά έκανα επανεγκτάσταση του λειτουργικού και ξέχασα ν μεταφέρω τα icc profile. Όταν θα έχω χρόνο θα τις φτιάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα