vpnmaster Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μερικές φωτογραφίες από το δικό μου γραφείο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 3 μόνιτορ & σε κανένα από αυτά δεν υπάρχει ανοιχτό παράθυρο facebook! + το mk3 πάνω πρώτη μούρη, έχεις την ψήφο μου. edit: Τις βάσεις στήριξης των μόνιτορ από που τις πήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Εισαι ωραίος και εγώ ενδιαφέρομαι για τις βάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vpnmaster Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 edit: Τις βάσεις στήριξης των μόνιτορ από που τις πήρες; Από εδώ παιδιά: http://www.mytrendyphone.com/shop/cabstone-deskscope-380-36284p.html Τις είχα πάρει 10 ευρώ φθηνότερα πριν 2 χρόνια. Γενικά αλλάζει τις τιμές του συνέχεια. Υπάρχει και αυτή που είναι χωρίς βραχίονα επέκτασης: http://www.mytrendyphone.com/shop/cabstone-deskscope-60-36282p.html Μετάνιωσα όμως που δεν πήρα διπλή για τα 2 μεγάλα monitors γιατί για να τις φέρεις στα ίσια τους είναι άστα να πάνε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Και το καινούργιο δικό μου γραφείο στην Καβάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Αυτό στη γωνία τι είναι, κατσαριδοκτόνο; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Και το χαρτί τουαλέτας όλα τα λεφτά στο γραφείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Κατσαριδοκτόνο για σκορπιούς και το χαρτί για την μύτη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z@xos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Κατσαριδοκτόνο για σκορπιούς και το χαρτί για την μύτη Σαν και μένα και συ; όλο το χρόνο φυσάς τη μύτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 ναι κάπως έτσι. οι σκορπιοί βέβαια είναι ένα μεγαλύτερο πρόβλημα και δεν τους συμπαθώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Aναβάθμιση htpc.Nέο κουτάκι ,vapor x 5870,dual boot lion(που και που βγάζει kernel panic αλλά θα το φτιάξω που θα μου πάει)-win7 με xbmc και controler new ipad.Μου λείπει ακόμη εξωτερικό dac για τον ήχο και controlers για παιχνίδια. Πολύ το χαίρομαι ρε παιδιά 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Minimal.....και με πολυυυυυυ χώρο αριστερά για τους επισκέπτες 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Κάνοντας κάποιες αλλαγές στο γραφείο μου ιδού το τελικό αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Αδελφέ το switch/routeraki όσο & αν βολεύει βγάλτο κάποια στιγμή από εκεί γιατί θα ανάβει τρελά με αυτά πάνω του. Τους δορυφόρους τους έστειλες πίσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Αν και δεν καίει εκεί θα του αλλάξω θέση.Τους δορυφοόρους τους έβγαλα και κράτησα τα απλά.Είχα κάτι παλιά Trust 5.1 και είχε χαλάσει η μπροστινή γραμμή και προσπαθούσα να φτιάξω με 2 σετ ηχείων 5,1 σύστημα ηχείων αλλά το αποτέλεσμα ήταν χάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα