Προς το περιεχόμενο

Insomniacs' Desk Pictures Τhread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

3 μόνιτορ & σε κανένα από αυτά δεν υπάρχει ανοιχτό παράθυρο facebook!

+ το mk3 πάνω πρώτη μούρη, έχεις την ψήφο μου.

edit: Τις βάσεις στήριξης των μόνιτορ από που τις πήρες;

Δημοσ.

edit: Τις βάσεις στήριξης των μόνιτορ από που τις πήρες;

Από εδώ παιδιά: http://www.mytrendyphone.com/shop/cabstone-deskscope-380-36284p.html

Τις είχα πάρει 10 ευρώ φθηνότερα πριν 2 χρόνια. Γενικά αλλάζει τις τιμές του συνέχεια.

Υπάρχει και αυτή που είναι χωρίς βραχίονα επέκτασης: http://www.mytrendyphone.com/shop/cabstone-deskscope-60-36282p.html

Μετάνιωσα όμως που δεν πήρα διπλή για τα 2 μεγάλα monitors γιατί για να τις φέρεις στα ίσια τους είναι άστα να πάνε.

• Like 2
Δημοσ.

Κατσαριδοκτόνο για σκορπιούς και το χαρτί για την μύτη ^_^

Σαν και μένα και συ; όλο το χρόνο φυσάς τη μύτη;

Δημοσ.

Aναβάθμιση htpc.Nέο κουτάκι ,vapor x 5870,dual boot lion(που και που βγάζει kernel panic αλλά θα το φτιάξω που θα μου πάει)-win7 με xbmc και controler new ipad.Μου λείπει ακόμη εξωτερικό dac για τον ήχο και controlers για παιχνίδια. Πολύ το χαίρομαι ρε παιδιά :)

78249765.jpg

• Like 5
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αδελφέ το switch/routeraki όσο & αν βολεύει βγάλτο κάποια στιγμή από εκεί γιατί θα ανάβει τρελά με αυτά πάνω του.

Τους δορυφόρους τους έστειλες πίσω;

Δημοσ.

Αν και δεν καίει εκεί θα του αλλάξω θέση.Τους δορυφοόρους τους έβγαλα και κράτησα τα απλά.Είχα κάτι παλιά Trust 5.1 και είχε χαλάσει η μπροστινή γραμμή και προσπαθούσα να φτιάξω με 2 σετ ηχείων 5,1 σύστημα ηχείων αλλά το αποτέλεσμα ήταν χάλια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...