CmdShepard85 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Αξιώθηκα και ανέβασα το haf γιατί αν και πολύ κουτί κάτω μαζεύει πολύ σκόνη Μολις ανακαλυψα οτι το κουτι μου χωραει επανω στο γραφειο...Χιλια ευχαριστω για την ιδεα! Θα ανεβασω το Update! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Το καλοριφέρ δεν "Απαγορεύεται" κοντά σε μηχανήματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CmdShepard85 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Το καλοριφέρ δεν "Απαγορεύεται" κοντά σε μηχανήματα? Ε, μπορει τον χειμωνα να αλλαζει setup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothmogGr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Να μαι και εγώ ο νεος!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Ο νέος είναι ωραίος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackkiller Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Εδώ είμαι κ' εγώ...! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Κομψοτατο, αλλα.... πως την παλευεις με 21:9 monitor? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 ^Αστείος ή απλά δεν πάτησες πάνω στις φωτό να στις δείξει κανονικά; Παρεμπιπτόντως, γιατί το κάνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Φτου, γιαυτο μου φαινοταν το κουτι πολυ χοντρο? Τοτε κομπλε απο καθε αποψη! Οσο γιατι το κανει... ψαξε βρε φιλε Φανη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CmdShepard85 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Να μαι και εγώ ο νεος!! Αχχχχ, το παλιο μου κουτι! Τι μου θυμησες μεγαλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thinlizzy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Ο εκτυπωτής πάνω στο σεμεδάκι, το οποίο είναι πάνω στη ραπτομηχανή, όλα τα λεφτά. "Γαζώνει" το μηχάνημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z@xos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δεν θυμάμαι αν έχω ξανανεβάσει αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτό το δωμάτιο: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Επιτέλους μια desk photo με πάγκο εργασίας μαζί. Φίλε ο πάγκος σου όμως δεν είναι αρκετά ακατάστατος! Για να βλέπω τα εργαλεία & τα καλώδια να παρελαύνουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z@xos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Mάζεψα όσο μπορούσα! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κανένα σοβαρό πάγκε εργασίας, ένα ακόμα γραφείο είναι για ψιλοπράματα... Αν ανοίξω συρτάρια και ανεβάσω και foto της αλλης βιβλιοθήκης θα πέσει πολύ γελιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Κατάλαβα. Πριν τη φωτό ανοίξανε συρτάρια & βουτήξανε μέσα τα πολλά πολλά του πάγκου όπως-όπως, & όσα δε χωρέσανε προσωρινή εξορία στην άλλη βιβλιοθήκη... Μου αρκεί, εγκρίνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα