AiWaaa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 απλά μαμάνε.. Αξίζουν τα 60 ευρω που έδωσα. πολύ καλός ηχος δυνατός χωρίς παραμορφώσεις πολυ δυνατό μπάσο.. δεν το έχω πάει πάνω απο το μισο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Θα παω να τα παρω και εγω για να κανω το χαβαλε μου. (με χαλαει λιγο το κοκκινο χρωμα βεβαια) Θενξ για την απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Το, επιβαρυμένο με χίλιες και μία πατέντες και στριμωγμένο μέχρι αηδίας, γραφειάκι μου. Λίαν συντόμως θα αντικατασταθεί από πάγκο 2,5 (!) μέτρων που θα πιάνει τον τοίχο απ' άκρη σ' άκρη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραια πατεντα για το G27! Θα το σκεφτω σοβαρα! Αχ να μπορουσαμε να κρυψουμε καπου και το τιμονακι...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 @dewn735: εχουμε ιδια καρεκλα @AiWaaa: Φτιαξε λιγο εκεινο το καιμενο συρταρακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Το έχω φτιάξει 4 φορές ;P Πόσο ξυλόκολα να βάλω πια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα αυτό που έκανε ο πατερας μου ήταν να βάλει μέσα γωνίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veider Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 να και το δικο μου! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CmdShepard85 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εδω κιεγω, με τα Floppy Stacks και το ρετρομηχανημα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 και μια απο μενα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 και μια απο μενα Απλα πανεμορφο σεταπ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CmdShepard85 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 και μια απο μενα Ενας σωστος Geekακιας καπνιζει μονο στριφτα, και μαλιστα Old Holborn! :-D Τρελο το setup! Ζηλευω την ευκαταστασια σου! (Βλεπε το ποστ μου ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Κααλή φάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Απλα πανεμορφο σεταπ!!! Ενας σωστος Geekακιας καπνιζει μονο στριφτα, και μαλιστα Old Holborn! :-D Τρελο το setup! Ζηλευω την ευκαταστασια σου! (Βλεπε το ποστ μου ) Ευχαριστω παιδια!!! Αξιώθηκα και ανέβασα το haf γιατί αν και πολύ κουτί κάτω μαζεύει πολύ σκόνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 και μια απο μενα Υποθέτω ότι το καλοριφέρ που είναι κολλητό στην οθόνη, είναι διακοσμητικό, έτσι; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα