Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 γιατί βάζεις πολλά ερωτηματικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 το pc1 που είναι?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Είναι decommissioned, η gpu πάει για reflow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 το pc1 που είναι?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Τώρα το είδα.Το pc1 προχθές ήρθε σπίτι μου γιατί τελείωσε η εξεταστική του αδερφού μου και ήρθε για καλοκαίρι.Απλά τώρα είναι εκτός λειτουργίας λόγο προβλήματος στην κάρτα γραφικών η οποία πάει για reflow.Όταν πετύχει η εγχείρηση θα ποστάρω όλο το γραφείο με το pc1 ανοιχτώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 ok ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Οριστε και το δικο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Οριστε και το δικο μου. Δεν κουράζονται τα μάτια σου που είναι κοντά σε τόσο μεγάλη οθόνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δεν κουράζονται τα μάτια σου που είναι κοντά σε τόσο μεγάλη οθόνη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 θες να έρθεις να μου καθαρίσεις την οθόνη του pc από την πορτοκαλάδα που έπινα την οποία έφτυσα λόγο της εικόνας που ανέβασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 και το επιπλο ειναι γενικα χαμηλο...δεν πιανετε η μεσουλα σου ετσι οπως θα σκυβεις συνεχεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 και το επιπλο ειναι γενικα χαμηλο...δεν πιανετε η μεσουλα σου ετσι οπως θα σκυβεις συνεχεια? Τρολάρω τρελά σήμερα θες να έρθεις να μου καθαρίσεις την οθόνη του pc από την πορτοκαλάδα που έπινα την οποία έφτυσα λόγο της εικόνας που ανέβασες? Αρκεί να μη βγήκε απ'τη μύτη P.S.: Οι φώτος δεν απευθύνονται στον ιδιοκτήτη του desktop, για αστείο μπήκαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Τρολάρω τρελά σήμερα Αρκεί να μη βγήκε απ'τη μύτη P.S.: Οι φώτος δεν απευθύνονται στον ιδιοκτήτη του desktop, για αστείο μπήκαν. Όχι από το στόμα βγήκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Λοιπον 1 το τραπεζακι ειναι οντως χαμηλο και δευτερον δεν καθομαι εκει. καθομαι εκει απο οπου εβγαλα την φωτογραφια. Η τηλεοραση ειναι Samsung 46'' b8000, τα εικονιδια και οι γραματοσειρα ειναι στο 150% και εγω εχω μια αποσταση απο την τηλεοραση γυρω στα 3.5-4 μετρα. Παντως το χιουμορ ειναι καλοδεχουμενο μην ανυσηχειτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gballas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Nice, dude... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Και μαμω τα πληκτρολογια ... γουσταρω ασχημα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα