skiabox Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ο φίλος με την ξύλινη καρέκλα πιο πάνω είναι μεγάλος ήρωας. Ούτε 10 sec δε θα άντεχα σε ξύλινη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 έχει ξεσυνηθίσει ο κώλος ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 ούτε εγώ αντέχω αλλά τι να κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Για καρέκλα προτείνω δρομέα.Ο μόνος που δίνει 5 χρόνια εγγύηση. έχει ξεσυνηθίσει ο κώλος ε? Δεν είναι θέμα κώλου.Δεν ξέρω και κατά πόσο είναι ορθοπεδική η καρέκλα του φίλου , οπότε μπορεί να χαλάσει και το σώμα του σιγά σιγά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δεν θυμάμαι να έχω ποστάρει, αλλα από τότε που έχω ανοίξει το thread έχω αλλάξει 3 γραφεία, ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δεν είναι θέμα κώλου.Δεν ξέρω και κατά πόσο είναι ορθοπεδική η καρέκλα του φίλου , οπότε μπορεί να χαλάσει και το σώμα του σιγά σιγά. να κάνουμε μήνυση στο υπουργείο παιδείας τότε για τις καρέκλες στα σχολεία, γιατί μετά από 2 δεκαετίες και κάτι ψιλά (βάλε και τα ΑΕΙ/ΤΕΙ που έχουν πάλι ίδιες καρέκλες πάνω κάτω) θα έχει χαλάσει σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 να κάνουμε μήνυση στο υπουργείο παιδείας τότε για τις καρέκλες στα σχολεία, γιατί μετά από 2 δεκαετίες και κάτι ψιλά (βάλε και τα ΑΕΙ/ΤΕΙ που έχουν πάλι ίδιες καρέκλες πάνω κάτω) θα έχει χαλάσει σίγουρα Ποιος σου είπε ότι είμαι υπέρ της δημόσιας εκπαίδευσης.Επίσης ότι μήνυση και να κάνεις στο κράτος δεν ιδρώνει το αυτί του.Επίσης αν οι μισοί καθηγητές (από ότι μου έλεγε ένας φοιτητής πληροφορικής) είναι μπλεγμένοι σε σκάνδαλα , τότε που να περισσέψουν λεφτά για σωστές καρέκλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 not my point...τέσπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo106 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 πρώτα γραφείο και μετά κουτί το Κ90 τα σπάει! Γιατι τι εχει το κουτι μου... ειναι μαυρο, με τζαμι και τετραγωνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 όσο να ναι χαλάει τη μόστρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δεν θυμάμαι να έχω ποστάρει, αλλα από τότε που έχω ανοίξει το thread έχω αλλάξει 3 γραφεία, ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο... Πολύ καλό! Η οθόνη στο σαλόνι, πόσων ιντσών είναι και τι προβάλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 thanx, 40 κάτι και άμα θυμάμαι καλά νόμιζω έπαιζε το dawn of the dead..πάντα κάτι παίζει η tv αλλα πάντα χωρίς κεραία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Σαν τον κολλητό μου κι εσύ, παίζει στο σαλόνι και η tv και το air con στο δίπλα άδειο δωμάτιο δουλεύουν.Ο ορισμός του οικολογικά ευσυνείδητου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aspidas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Ο φίλος με την ξύλινη καρέκλα πιο πάνω είναι μεγάλος ήρωας. Ούτε 10 sec δε θα άντεχα σε ξύλινη. Και εγώ ίδια καρέκλα έχω και δεν είναι ότι καλύτερο η αλήθεια είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δανεικά υπάρχουν.Αλλά και όταν δεν υπάρξουν θα πουλήσουμε τον ήλιο για να έχουμε σουβλάκι στα μπουζούκια! Να και το γραφείο μου στο σπίτι, εντελώς ασυμάζευτο.Πλάκα πλάκα το γραφείο φαίνεται πολύ μικρό από τη φωτό.Γενικά δε μου αρέσει τόσο στη φωτό το όλο σκηνικό. επ εχουμε το ιδιο κουτι, μονο που εγω το εκανα μπλεδακι (εχω βαλει 300 φοτα μεσα..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα