stm00192 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 E ρε μοντάρισματα που βλέπωωωωω. Μεγάλη πόρτα θα διαβεί το cosmos Μπορει και παράθυρο αν μου την δόσει!!! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μπορει και παράθυρο αν μου την δόσει!!! :P :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 καταραμένη Σουηδία (σωστά?), κατευθείαν utp μπρίζα στο στοίχο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 καταραμένη Σουηδία (σωστά?), κατευθείαν utp μπρίζα στο στοίχο... Σωστά σωστά ... και μια offtopic pic που είχα βάλει και στο παρελθόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu και εδώ παλεύω για τα 15-16mbit... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu και εδώ παλεύω για τα 15-16mbit... Θες να ακουσεις και το καλύτερο?? Αυτες οι ταχύτητες κοστίζουν μολις 35Ε το μήνα (+καμια 30αρια HD καναλια)!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δεν πειράζει, έχουμε ήλιο, σουβλάκι και μπουζούκια εδώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δεν πειράζει, έχουμε ήλιο, σουβλάκι και μπουζούκια εδώ! Λεφτα για ολα αυτα εχουμε εκει??? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Λεφτα για ολα αυτα εχουμε εκει??? :P Δανεικά υπάρχουν.Αλλά και όταν δεν υπάρξουν θα πουλήσουμε τον ήλιο για να έχουμε σουβλάκι στα μπουζούκια! Να και το γραφείο μου στο σπίτι, εντελώς ασυμάζευτο.Πλάκα πλάκα το γραφείο φαίνεται πολύ μικρό από τη φωτό.Γενικά δε μου αρέσει τόσο στη φωτό το όλο σκηνικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δανεικά υπάρχουν.Αλλά και όταν δεν υπάρξουν θα πουλήσουμε τον ήλιο για να έχουμε σουβλάκι στα μπουζούκια! Να και το γραφείο μου στο σπίτι, εντελώς ασυμάζευτο.Πλάκα πλάκα το γραφείο φαίνεται πολύ μικρό από τη φωτό.Γενικά δε μου αρέσει τόσο στη φωτό το όλο σκηνικό. Κόψε κανενα μπουζούκι και κανε ενα keyboard change ASAP :P ... δεν κολάει καθόλου με τα υπολοιπα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Αν δε χαλάσει δύσκολα θα το αλλάξω.Είναι συνειδητή επιλογή. Πριν κανα μήνα μου μπήκε η ιδέα να πάρω το Χ4 της ms.Ε, ήταν θέμα δευτερολέπτων να ξαναβγεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Να και το δικό μου. Φωτογραφίες στο spoiler. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Η καφετιέρα στο ραφάκι όλα τα λεφτά!!! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ένα κουμπάκι το πρωί και καφές έτοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 SpirosLouis, πολύ οθόνη βρε παιδί μου! Να και το γραφείο του γραφείου (τι είπα ε; ): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα