Doc1355 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ιχχ το design της U2312hm είναι σαφώς κατώτερο της U2311h George Martin ftw Εμένα πάλι μου αρέσει περισσότερο.. Σε έκανε άνθρωπο με γραφείο ωρέ Πλάκα πλάκα το χρειαζόμουν αλλα δεν είχα χόρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Πλάκα πλάκα το χρειαζόμουν αλλα δεν είχα χόρο Δε μου λες πάντα έτσι καθαρό είναι ή λόγω φωτογραφίας μαζεύτηκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δε μου λες πάντα έτσι καθαρό είναι ή λόγω φωτογραφίας μαζεύτηκες; Οχι πάντα έτσι το έχω..δεν μπορώ να τα βλέπω όλα χύμα μου την δίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Οχι πάντα έτσι το έχω..δεν μπορώ να τα βλέπω όλα χύμα μου την δίνει Αυτό το πάντα είναι οι 2-3 μέρες που έφτιαξες το δωμάτιο; :lol: Σε πειράζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Αυτό το πάντα είναι οι 2-3 μέρες που έφτιαξες το δωμάτιο; :lol: Σε πειράζω Θα σε πειράξω και εγώ και δεν θα σου αρέσει Και το άλλο έτσι το είχα και ας ήταν μικρούλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 για το mouse pad, πόσο πήγε το μαλλί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 για το mouse pad, πόσο πήγε το μαλλί? 14 αν θυμάμαι καλά..είχα πάρει αυτό και άλλο ένα της σειράς WoW γύρω στο 30άρι απο όσο θυμάμαι,πάνε και 3-4 μήνες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umaga Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metanei Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 το τηλεφωνο πανω στο σωμα τα σπαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 και ισως στο τελος σπασει... απο οτι ξερω ηλεκτρονικες συσκευες κοντα σε σωματα δεν πρεπει να βρισκονται. οπως πχ Η/Υ,router,σκληροι κ.α. καλητερα απομακρυνε τον εκτυπωτη και το τηλ επιησης αν το laptop ειναι συνεχεια στην πριζα,βγαλε την μπαταρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BalthazarX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Αυτό θα πει Hot Line... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umaga Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 προς το παρων το εχω καταργισει αυτο το σωμα διοτι εσταζε και νερα την εχω βγαλει την μπαταρια,ετσι κι αλιος δεν κρατουσε και πολη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 οριστε και το δικο μου Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Επιτέλους μετά απο πολυ κοπο ανεστησα τον λάζαρο και ψιλοέφιαξα το γραφειο. Κάτω αριστερά στο πάτωμα ειναι ο λάζαρος (πάνω δεξιά η οθόνη του) και αντίστροφα το πιτσί για τα παιχνιδάκια, εδώ σε φάση βάζουμε νεους catalyst στη suse. Ο λαζαράκος τρεχει scientific linux με windowmaker. Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 οριστε και το δικο μου Uploaded with ImageShack.us Yeah... τρελαίνομαι για την αντιθεση του "μικρού" Cosmos S με την "τεράστια" 4:3 οθόνη πάνω στο γραφείο. Πάρε βρε αγόρι μου μια σοβαρή οθονούλα να σωθείς!! Με τα λεφτα που έδωσες για το cosmos θα είχες πάρει οθονάρα βασικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα