stm00192 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 @ jason_rethymno Πωπω τι σκόνη είναι αυτή στο intake?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Είναι απο μέσα .Πρέπει να το ανοιξω να ξεβιδώσω .Ειναι φασαρία.Απο έξω παντως το καθαρίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Νέο diy φραφειάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 μεγιές το φραφειάκι!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Λιτός και απέριττος χώρος, αλλά τη δουλειά μου μια χαρά την κάνω. Τον σταθερό τον έχω αφήσει στην Ελλάδα και τον δουλεύω μέσω remote. Ίσως κάποια στιγμή τον φέρω, αν και ο i7 του φορητού με καλύπτει προς το παρόν. Για την κακή ποιότητα των φωτογραφιών ευθύνεται η χάλια κάμερα του κινητού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Λιτός και απέριττος χώρος, αλλά τη δουλειά μου μια χαρά την κάνω. Τον σταθερό τον έχω αφήσει στην Ελλάδα και τον δουλεύω μέσω remote. Ίσως κάποια στιγμή τον φέρω, αν και ο i7 του φορητού με καλύπτει προς το παρόν. Για την κακή ποιότητα των φωτογραφιών ευθύνεται η χάλια κάμερα του κινητού. μια χαρα φαινονται!μου θυμιζει το δικο μου γραφειο,μπουκαλακι,σημειωσεις κ λαπτοτ χιχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ετοιμος και εγώ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Το κουτί και η διάταξη του μέσα είναι ΠΑΡΑ πολύ οραία, nice job Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Το κουτί και η διάταξη του μέσα είναι ΠΑΡΑ πολύ οραία, nice job Να΄σαι καλά φίλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ωραιο γραφειο ρε μεγαλε και προπαντων μαματο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ετοιμος και εγώ.. E ρε τι κάνει η Γερμανία στον άνθρωπο Ωραίος ρε συ άντε καλορίζικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ωραιο γραφειο ρε μεγαλε και προπαντων μαματο pc Ευχαριστωωωωω E ρε τι κάνει η Γερμανία στον άνθρωπο Ωραίος ρε συ άντε καλορίζικος Τι μου έκανε ωρέ; Να΄σαι καλά Αγάπη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ιχχ το design της U2312hm είναι σαφώς κατώτερο της U2311h George Martin ftw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστωωωωω Τι μου έκανε ωρέ; Να΄σαι καλά Αγάπη!! Σε έκανε άνθρωπο με γραφείο ωρέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα