b1LLy23 Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου Στις 7/4/2024 στις 8:57 ΜΜ, vaggospat13 είπε κουτί να πέφτει στα πατώματα..έχω χρόνια να δω!! Ωραίος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου Και εγώ κάτω το έχω, πιο βολικό είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου Μεταξύ μας, η συντριπτική πλειοψηφία κάτω έχει τους πύργους, μην κοιτάτε που είστε 10-20 άτομα εδώ που ανεβάζετε καλλιτεχνικές φωτογραφίες με τους πύργους πάνω να τους κοιτάτε. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου On 18/02/2024 at 17:36, giannisww said: Νέο Desk,τωρα μένει να βγάλουνε αυτό το heavy duty arm για το monitor Τι desk είναι αυτό; secret lab? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisww Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 1 ώρα πριν, αποστόλης είπε Τι desk είναι αυτό; secret lab? Ναι το Secret Lab Magnus pro XL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου Μακαρι στα νιατα μας να ειχαμε και μεις τετοιους εξοπλισμους 😢 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisww Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Πηρα το monitor arm χτες, τώρα δημιουργήθηκε περισσότερος χώρος από πριν με τη κανονική βάση 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Το Venator είναι αυτό πάνω αριστερά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisww Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Στις 3/6/2024 στις 10:31 ΠΜ, Doc1355 είπε Το Venator είναι αυτό πάνω αριστερά; Ναι το Venator ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Ολοκλήρωση του νέου γραφείου με επιτοίχιο βραχίονα για την οθόνη. Συνδυασμός work & gaming office. 1-2 μακρύτερες επεκτάσεις usb θέλω για να συμμαζέψω και τα καλώδια του αντάπτορα για το mac και είμαι ευχαριστημένος για την ώρα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvlsakos Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα , θελω να κανω μια αλλαγη στο γραφειο που εχω το pc, και εχω δει την γνωστη συνθεση απο το ικεα με τον παγκο karlby και τις συρταριερες alex. αξιζει πιστευετε ; Tα 64 εκατοστα βαθος που εχει ειναι κομπλε; Εχω ενα γραφειο απο ικεα παλι που ειναι 50εκ και ειναι πολυ μικρο , δεν εχεις χωρο να ακουμπησεις ενα βιβλιο πχ κατι και εισαι και κοντα στην οθονη ( εχω monitor 27ρι). τα 64 μου φαινονται καλα η αληθεια ειναι και ειναι πολυ ομορφη η επιφανεια του παγκου. ειμαι αναμεσα στο χρωμα καρυδια που ειναι και το ακριβοτερο αλλα και στη βελανιδια με μαυρα συρταρια. θα χρειαστει να το κοψω ομως, το 180 ειναι πολυ μεγαλο. υπαρχουν αλλες λυσεις σε ξυλουργο οπου να γβαζει ιδιο αποτελεσμα; Επεξ/σία 26 Ιουλίου από dvlsakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Στις 25/7/2024 στις 9:16 ΜΜ, dvlsakos είπε Καλησπερα , θελω να κανω μια αλλαγη στο γραφειο που εχω το pc, και εχω δει την γνωστη συνθεση απο το ικεα με τον παγκο karlby και τις συρταριερες alex. αξιζει πιστευετε ; Tα 64 εκατοστα βαθος που εχει ειναι κομπλε; Εχω ενα γραφειο απο ικεα παλι που ειναι 50εκ και ειναι πολυ μικρο , δεν εχεις χωρο να ακουμπησεις ενα βιβλιο πχ κατι και εισαι και κοντα στην οθονη ( εχω monitor 27ρι). τα 64 μου φαινονται καλα η αληθεια ειναι και ειναι πολυ ομορφη η επιφανεια του παγκου. ειμαι αναμεσα στο χρωμα καρυδια που ειναι και το ακριβοτερο αλλα και στη βελανιδια με μαυρα συρταρια. θα χρειαστει να το κοψω ομως, το 180 ειναι πολυ μεγαλο. υπαρχουν αλλες λυσεις σε ξυλουργο οπου να γβαζει ιδιο αποτελεσμα; Γουστα ειναι αυτα αλλα τα 64 εμενα μου φαινονται λιγα ,το ιδανικο για εμενα ειναι 80cm και εξαρταται και απο την βαση της οθονης ποσο πισω της επιτρεπει να παει. Βεβαια ολα ειναι καο σχετικα με το χωρο που εχεις και τι βολευει τον καθενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 25/7/2024 στις 9:16 ΜΜ, dvlsakos είπε Καλησπερα , θελω να κανω μια αλλαγη στο γραφειο που εχω το pc, και εχω δει την γνωστη συνθεση απο το ικεα με τον παγκο karlby και τις συρταριερες alex. αξιζει πιστευετε ; Tα 64 εκατοστα βαθος που εχει ειναι κομπλε; Εχω ενα γραφειο απο ικεα παλι που ειναι 50εκ και ειναι πολυ μικρο , δεν εχεις χωρο να ακουμπησεις ενα βιβλιο πχ κατι και εισαι και κοντα στην οθονη ( εχω monitor 27ρι). τα 64 μου φαινονται καλα η αληθεια ειναι και ειναι πολυ ομορφη η επιφανεια του παγκου. ειμαι αναμεσα στο χρωμα καρυδια που ειναι και το ακριβοτερο αλλα και στη βελανιδια με μαυρα συρταρια. θα χρειαστει να το κοψω ομως, το 180 ειναι πολυ μεγαλο. υπαρχουν αλλες λυσεις σε ξυλουργο οπου να γβαζει ιδιο αποτελεσμα; Ανάλογα με το budget. Όπως ανέφερε και ο @akoinonitos τα 80cm πλάτος είναι ένα αρκετά safe bet ώστε να μπορέσεις αργότερα να ανέβεις σε ίντσες χωρίς να μετανιώσεις την επιλογή γραφείου ή να κάτσεις να πείσεις τον εαυτό σου ότι "μια χαρά είναι η απόσταση". Από κει και πέρα, επειδή και γω είμαι στην ίδια φάση κατέληξα ότι καλύτερα DIY με μασίφ και ας πάει λίγο παραπάνω (btw το karlby ΔΕΝ είναι μασίφ, μη κοιτάς που το χρησιμοποιούν παντού και το φορτώνουν χωρίς έξτρα στήριξη). Από θέμα επιλογών μπορείς να πάρεις πόδια σε σχήμα Π, από μαντέμι συνήθως ώστε να αντέχουν βάρος, και επιφάνειες είτε έτοιμες είτε να φτιάξεις. Να κοιτάξεις μονάχα να έχεις 4 εκατοστά πάχος τουλάχιστον. Μια πρώτη επιλογή είναι αυτή: https://www.homemarkt.gr/el/epipla-esoterikou-chorou/epifaneies-vaseis-trapezion/homemarkt-epifaneia-trapeziou-hm6151-masif-xylo-elatou-se-karydi-verniki-120x80x4-pachos-ek._214475/ η οποία είναι από τις πιο value που βρήκα. Επειδή είναι κατόπιν κατασκευής μπορείς να αλλάξεις το μήκος αν θες. Σε εντελώς DIY εγώ πήρα προσφορά από εδώ. Επεξ/σία 12 Αυγούστου από Grisos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Grisos είπε Ανάλογα με το budget. Όπως ανέφερε και ο @akoinonitos τα 80cm πλάτος είναι ένα αρκετά safe bet ώστε να μπορέσεις αργότερα να ανέβεις σε ίντσες χωρίς να μετανιώσεις την επιλογή γραφείου ή να κάτσεις να πείσεις τον εαυτό σου ότι "μια χαρά είναι η απόσταση". Από κει και πέρα, επειδή και γω είμαι στην ίδια φάση κατέληξα ότι καλύτερα DIY με μασίφ και ας πάει λίγο παραπάνω (btw το karlby ΔΕΝ είναι μασίφ, μη κοιτάς που το χρησιμοποιούν παντού και το φορτώνουν χωρίς έξτρα στήριξη). Από θέμα επιλογών μπορείς να πάρεις πόδια σε σχήμα Π, από μαντέμι συνήθως ώστε να αντέχουν βάρος, και επιφάνειες είτε έτοιμες είτε να φτιάξεις. Να κοιτάξεις μονάχα να έχεις 4 εκατοστά πάχος τουλάχιστον. Μια πρώτη επιλογή είναι αυτή: https://www.homemarkt.gr/el/epipla-esoterikou-chorou/epifaneies-vaseis-trapezion/homemarkt-epifaneia-trapeziou-hm6151-masif-xylo-elatou-se-karydi-verniki-120x80x4-pachos-ek._214475/ η οποία είναι από τις πιο value που βρήκα. Επειδή είναι κατόπιν κατασκευής μπορείς να αλλάξεις το μήκος αν θες. Σε εντελώς DIY εγώ πήρα προσφορά από εδώ. Spoiler ρε τοσο ακριβα τα καυσοξυλα? Επεξ/σία 12 Αυγούστου από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Αυτό παιδιά πως σας φαίνετε; https://jysk.gr/trapezaria/trapezia-fagitoy/trapezia-trapezarias/trapezi-trapezarias-aabenraa-90x160-hromatismeni Επεξ/σία 13 Αυγούστου από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα