Προς το περιεχόμενο

Insomniacs' Desk Pictures Τhread

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μεταξύ μας, η συντριπτική πλειοψηφία κάτω έχει τους πύργους, μην κοιτάτε που είστε 10-20 άτομα εδώ που ανεβάζετε καλλιτεχνικές φωτογραφίες με τους πύργους πάνω να τους κοιτάτε.

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Insomniacs' Desk Pictures Τhread
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Ολοκλήρωση του νέου γραφείου με επιτοίχιο βραχίονα για την οθόνη. Συνδυασμός work & gaming office. 1-2 μακρύτερες επεκτάσεις usb θέλω για να συμμαζέψω και τα καλώδια του αντάπτορα για το mac και είμαι ευχαριστημένος για την ώρα.

image.jpeg.9faa8e519f77bcf73e1653e343c8b946.jpeg

• Like 4

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα , θελω να κανω μια αλλαγη στο γραφειο που εχω το pc, και εχω δει την γνωστη συνθεση απο το ικεα  με τον παγκο karlby και τις συρταριερες alex.
αξιζει πιστευετε ;

Tα 64 εκατοστα βαθος που εχει ειναι κομπλε;

Εχω ενα γραφειο απο ικεα παλι που ειναι 50εκ και ειναι πολυ μικρο , δεν εχεις χωρο να ακουμπησεις ενα βιβλιο πχ κατι και εισαι και κοντα στην οθονη ( εχω monitor 27ρι).
τα 64 μου φαινονται καλα η αληθεια ειναι και ειναι πολυ ομορφη η επιφανεια του παγκου.
ειμαι αναμεσα στο χρωμα καρυδια που ειναι και το ακριβοτερο αλλα και στη βελανιδια με μαυρα συρταρια.
θα χρειαστει να το κοψω ομως, το 180 ειναι πολυ μεγαλο.
υπαρχουν αλλες λυσεις σε ξυλουργο οπου να γβαζει ιδιο αποτελεσμα; 

Επεξ/σία από dvlsakos

Στις 25/7/2024 στις 9:16 ΜΜ, dvlsakos είπε

Καλησπερα , θελω να κανω μια αλλαγη στο γραφειο που εχω το pc, και εχω δει την γνωστη συνθεση απο το ικεα  με τον παγκο karlby και τις συρταριερες alex.
αξιζει πιστευετε ;

Εχω ενα γραφειο απο ικεα παλι που ειναι 50εκ και ειναι πολυ μικρο , δεν εχεις χωρο να ακουμπησεις ενα βιβλιο πχ κατι και εισαι και κοντα στην οθονη ( εχω monitor 27ρι).
τα 64 μου φαινονται καλα η αληθεια ειναι και ειναι πολυ ομορφη η επιφανεια του παγκου.
ειμαι αναμεσα στο χρωμα καρυδια που ειναι και το ακριβοτερο αλλα και στη βελανιδια με μαυρα συρταρια.

Γουστα ειναι αυτα αλλα τα 64 εμενα μου φαινονται λιγα ,το ιδανικο για εμενα ειναι 80cm και εξαρταται και απο την βαση της οθονης ποσο πισω της επιτρεπει να παει. Βεβαια ολα ειναι καο σχετικα με το χωρο που εχεις και τι βολευει τον καθενα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/7/2024 στις 9:16 ΜΜ, dvlsakos είπε

αξιζει πιστευετε ;

Ανάλογα με το budget. Όπως ανέφερε και ο @akoinonitos τα 80cm πλάτος είναι ένα αρκετά safe bet ώστε να μπορέσεις αργότερα να ανέβεις σε ίντσες χωρίς να μετανιώσεις την επιλογή γραφείου ή να κάτσεις να πείσεις τον εαυτό σου ότι "μια χαρά είναι η απόσταση".

Από κει και πέρα, επειδή και γω είμαι στην ίδια φάση κατέληξα ότι καλύτερα DIY με μασίφ και ας πάει λίγο παραπάνω (btw το karlby ΔΕΝ είναι μασίφ, μη κοιτάς που το χρησιμοποιούν παντού και το φορτώνουν χωρίς έξτρα στήριξη). Από θέμα επιλογών μπορείς να πάρεις πόδια σε σχήμα Π, από μαντέμι συνήθως ώστε να αντέχουν βάρος, και επιφάνειες είτε έτοιμες είτε να φτιάξεις. Να κοιτάξεις μονάχα να έχεις 4 εκατοστά πάχος τουλάχιστον. Μια πρώτη επιλογή είναι αυτή:

https://www.homemarkt.gr/el/epipla-esoterikou-chorou/epifaneies-vaseis-trapezion/homemarkt-epifaneia-trapeziou-hm6151-masif-xylo-elatou-se-karydi-verniki-120x80x4-pachos-ek._214475/

η οποία είναι από τις πιο value που βρήκα.

Επειδή είναι κατόπιν κατασκευής μπορείς να αλλάξεις το μήκος αν θες.

Σε εντελώς DIY εγώ πήρα προσφορά από εδώ.

Επεξ/σία από Grisos
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Grisos είπε

Ανάλογα με το budget. Όπως ανέφερε και ο @akoinonitos τα 80cm πλάτος είναι ένα αρκετά safe bet ώστε να μπορέσεις αργότερα να ανέβεις σε ίντσες χωρίς να μετανιώσεις την επιλογή γραφείου ή να κάτσεις να πείσεις τον εαυτό σου ότι "μια χαρά είναι η απόσταση".

Από κει και πέρα, επειδή και γω είμαι στην ίδια φάση κατέληξα ότι καλύτερα DIY με μασίφ και ας πάει λίγο παραπάνω (btw το karlby ΔΕΝ είναι μασίφ, μη κοιτάς που το χρησιμοποιούν παντού και το φορτώνουν χωρίς έξτρα στήριξη). Από θέμα επιλογών μπορείς να πάρεις πόδια σε σχήμα Π, από μαντέμι συνήθως ώστε να αντέχουν βάρος, και επιφάνειες είτε έτοιμες είτε να φτιάξεις. Να κοιτάξεις μονάχα να έχεις 4 εκατοστά πάχος τουλάχιστον. Μια πρώτη επιλογή είναι αυτή:

https://www.homemarkt.gr/el/epipla-esoterikou-chorou/epifaneies-vaseis-trapezion/homemarkt-epifaneia-trapeziou-hm6151-masif-xylo-elatou-se-karydi-verniki-120x80x4-pachos-ek._214475/

η οποία είναι από τις πιο value που βρήκα.

Επειδή είναι κατόπιν κατασκευής μπορείς να αλλάξεις το μήκος αν θες.

Σε εντελώς DIY εγώ πήρα προσφορά από εδώ.

Spoiler

ρε τοσο ακριβα τα καυσοξυλα? :lol:

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Haha 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό παιδιά πως σας φαίνετε;

https://jysk.gr/trapezaria/trapezia-fagitoy/trapezia-trapezarias/trapezi-trapezarias-aabenraa-90x160-hromatismeni

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...