Niiikoc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Να ανεβάσω και εγώ μία την δική μου γωνία. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο αλλά έριξα πολύ κόπο να μην φαίνονται όλα αυτά που έχει το γραφείο πάνω (2οθονες, 2 pc, 1ups, 1 coordinator, ηχεία, router, switch, πολυπριζο) Η βάση είναι από τα ΙΚΕΑ και η επιφάνεια αυτή είναι από το ίντερνετ. https://ibb.co/WH8zgwb Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2023 από Niiikoc 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 14 ώρες πριν, Niiikoc είπε Να ανεβάσω και εγώ μία την δική μου γωνία. Φωτιστικο ειναι εκεινο στον τοιχο? Βρες ενα ασπρο καλωδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Niiikoc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 11 ώρες πριν, SabotazNic είπε Φωτιστικο ειναι εκεινο στον τοιχο? Βρες ενα ασπρο καλωδιο Ναι πρέπει να βρω ένα καλώδιο ή ένα μικρό Καναλάκι άσπρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Σε μια μικρή γωνίτσα στο Σαλόνι 😁 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Ειλικρινά τόσα χρονια απορώ πως μπορείτε με led μέσα στα μούτρα, χωρίς proper υποπόδια και καρέκλες χωρίς σωστά μπράτζα. Μιλάω πάντα προς τους gamers. Ειλικρινά, απορώ! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis han Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Οταν δεν υπαρχει χωρος ουτε για καρεκλα! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Στις 9/8/2022 στις 8:09 ΜΜ, SabotazNic είπε Ενα Update με δερματινο dbrand sticker στο ps5, περισσοτερα Post it, και μεγαλυτερα φυτα Τι ίντσες είναι η TV και το monitor? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, vasilis_ts είπε Τι ίντσες είναι η TV και το monitor? 43 η τιβι, 31.5 το αριστερο και 23 το καθετο δεξια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Θελω να βαλω κι εγω απο πανω την TV αλλα ειναι 49'' και φοβαμαι οτι θα πεσει πολυ μεγαλη και δεν θα βολεψει. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2023 από vasilis_ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, vasilis_ts είπε Θελω να βαλω κι εγω απο πανω την TV αλλα ειναι 49'' και φοβαμαι οτι θα πεσει πολυ μεγαλη και δεν θα βολεψει. Γενικα οταν παιζω, ειτε αραζω στην καρεκλα με ενα σκαμπο για τα ποδια, ή καθομαι σε καναπε απο πισω. Οποτε ειναι πως θα καθεσαι και θα παιζεις. Δεν νομιζω να εχεις θεμα αν πηγαινεις με την καρεκλα μισο μετρο πισω απο το γραφειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis_ts Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Γενικα οταν παιζω, ειτε αραζω στην καρεκλα με ενα σκαμπο για τα ποδια, ή καθομαι σε καναπε απο πισω. Οποτε ειναι πως θα καθεσαι και θα παιζεις. Δεν νομιζω να εχεις θεμα αν πηγαινεις με την καρεκλα μισο μετρο πισω απο το γραφειο Ετσι το εχω σκεφτει κι εγω. Μαλλον θα το κανω και οτι βγει. Ελπιζω να βολεψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 μιας και μετακομίσαμε , μετατρέψαμε τις εξτρα κρεβατοκάμαρες σε γραφεία. Αυτό είναι το δικό μου No more basement dweller 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b1LLy23 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Στις 1/8/2022 στις 7:36 ΜΜ, gotthard είπε Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Τελικά επειδή με ζόρισε το οικονομικό, πήρα την επιφάνεια Trotten 1.60 χ 0.80 και με το λευκό χρώμα κάνει ωραία αντανάκλαση το φως της Govee που βγαίνει απο την tv. Με μια συρταριέρα Billy , δυο πόδια και την σιδεριά για την διαχείριση καλωδίων, μου βγήκε 159ε. αδερφέ υπάρχει περίπτωση να μας πεις διαστάσεις για τη συρταριερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b1LLy23 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 8/4/2023 στις 9:27 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Ειλικρινά τόσα χρονια απορώ πως μπορείτε με led μέσα στα μούτρα, χωρίς proper υποπόδια και καρέκλες χωρίς σωστά μπράτζα. Μιλάω πάντα προς τους gamers. Ειλικρινά, απορώ! τσάμπα fps.... Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από b1LLy23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Συμμαζεύτηκαν λίγο τα καλώδια! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα