Προς το περιεχόμενο

αγορα τηλεορασης

stelios2809

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλισπερα, πριν λιγες ωρες μου καηκε η tv.

αναμενομενο να παρω αλλη λοιπον.

επειδη δεν διαθετω μεγαλο budget, θα μου προτεινατε να αγορασω μεταχειρισμενο?

εχει κανεις εμπειρια?

ειναι δυνατον να ξεφυγω απο τις 21"?

αρχικο οριο 300 ευρω και maximum 400

Δημοσ.

Αν βολεύεσαι με CRT, μπορείς να βρεις και καλή 32άρα σε αυτή την τιμή. Αν θέλεις LCD και μπορείς να φτάσεις μέχρι τα 450?, έχει αυτές τις μέρες το Media Markt προσφορά την 26άρα Sony KDL-26U2000 που για τα λεφτά της είναι πολύ καλή ευκαιρία (δες τι τιμές δίνει ο Skroutz).

Δημοσ.

μην παρεις lcd αν δεν θες καποτε να δεις full hd...μεχρι το 2012 αναλογικα θα εκπεμπουν ολα τα καναλια κ σε 4/9 σε αντιθεση με ολες τις lcd π δειχνουν σε 16/9.

γνωμες μια π να δειχνει καλα στο ματι σου μιας κ μπορεις να τις δεις ανοιχτες.

Δημοσ.
για CRT δηλαδη ποια θα προτεινες?
Το θέμα δεν είναι τι προτείνω, αλλά τι υπάρχει στην αγορά. Μέχρι 21" υπάρχουν αρκετά μοντέλα, αλλά σε μεγαλύτερα μεγέθη οι CRT τείνουν να εξαφανιστούν από τα ράφια. Κάπου είχα δει πριν από μήνες μια 32άρα Samsung που είχε μέχρι και HDMI, αλλά δεν θυμάμαι πόσο περίπου είχε και δεν ξέρω αν μπορείς να την βρεις πλέον. Πριν 1-2 μήνες το Media Markt ξεστοκάριζε κάποιες Philips και τις είχε βάλει 290?. Ψάξε σε μεγάλα καταστήματα, δες τι υπάρχει και αποφάσισε αν σε συμφέρει.

Να έχεις πάντως υπ'όψη σου ότι από το 2012 υποχρεωτικά όλα τα κανάλια θα εκπέμπουν ψηφιακά, οπότε ο δέκτης της TV θα είναι άχρηστος και θα χρειαστείς εξωτερικό ψηφιακό δέκτη αν η TV δεν έχει ενσωματωμένο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...