soiramk Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Το κουτί μου έχει 4 fans. Ο 120αρης(22dBA, 32CFM) ο μπροστινός και ο 120αρης(22dBA, 32CFM) ο πλαινός βάζουν αέρα και ο 120αρης(22dBA, 32CFM) πίσω και ο 80αρης(18,4dBA, 15,3CFM) πάνω, βγάζουν. Επειδή ειναι 4-pin δεν είναι speed contrllable. Έχω την εντύπωση οτι οι θερμοκρασίες που έχω θα μπορούσαν να είναι καλύτερες, αν οι ανεμιστήρες έβγαζαν περισσότερο-πιο γρήγορα αέρα. Σκέφτομαι να αλλάξω για αρχή μόνο των πάνω τον 80αρη με εναν 3-pin που θα ελέγχω την ταχυτητά του μέσω MoBo. Αυτός είναι καλός? Ρυθμίζεται μόνο σε 2 ταχύτητες-στροφές? Απο θόρυβο? Τον έχει κάποιος/α? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyDragon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Και γιατί δεν κατευθήνεις τον αέρα με διαδρόμους? καλύτερη δουλειά θα κάνεις έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samplist Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 επισης καλυτερα να έχεις 120αρηδες ανεμηστήρες παντου, και πιο αθόρυβοι είναι και πιο πολυ αέρα βγάζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Και γιατί δεν κατευθήνεις τον αέρα με διαδρόμους? καλύτερη δουλειά θα κάνεις έτσι. Τι εννοείς? επισης καλυτερα να έχεις 120αρηδες ανεμηστήρες παντου, και πιο αθόρυβοι είναι και πιο πολυ αέρα βγάζουν. Γιατί το κουτί έχει "ανοιγμένη'' θέση πάνω για 80αρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.