nikos1982 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 "Είπε το αρχι-ρεμαλι" και γύρισε διστακτικά στο benching τον τράβαγαν λεμε με το ζορι τα κανει ολα. :D :D 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ένα firestrike στα 4.8ghz και gpu stock 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Τι είστε εσείς ρε πωπωπωπωπωωωωω μη πει κανείς μια κουβέντα έτοιμοι να το φάτε ρε πωπωπωπωωωω.Δεν ξανα λέω τίποτα και ούτε σχολιάζω κάτι με φώτο.Μόνο Benchmarks στην μούγγα μέχρι νεωτέρας 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vejitto Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 @alldaynews Μήπως μιας και γειτονακια, να βρισκόμασταν να έριχνες μία ματιά στο -ο θεος να το κανει- OC που έχω επιχειρήσει στον 5960? Κερνάω καφέ μετά γλυκίσματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 φιλε @vegitto δεν ειναι κατι δυσκολο να ριξεις ενα O.c 2κουμπια υποθεση ειναι μετα θελει αρκετο σκαλισμα στα 4.4 4.5 με δοκιμες ρευματος εισαι κομπλε 3λεπτα υποθεση ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 @alldaynews Μήπως μιας και γειτονακια, να βρισκόμασταν να έριχνες μία ματιά στο -ο θεος να το κανει- OC που έχω επιχειρήσει στον 5960? Κερνάω καφέ μετά γλυκίσματος. Φυσικά γιατι όχι που είσαι στείλε πμ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vejitto Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 @panakos_thess Το σκάλισμα είναι που φοβάμαι. @alldaynews σου στέλνω Pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ειναι κατι βρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Για τόσο ακριβό επεξεργαστή λογικό είναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 @alldaynews Μήπως μιας και γειτονακια, να βρισκόμασταν να έριχνες μία ματιά στο -ο θεος να το κανει- OC που έχω επιχειρήσει στον 5960? Κερνάω καφέ μετά γλυκίσματος. Καλησπερα, ενα πολυ καλο guide/αρθρο που σου επεξηγει το τι κανει και το τι ειναι το καθενα, θα το βρεις εδω. Αξιζει να το μελετησεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Βεβαια γνωριζω απο amd απο intel δεν εχω ιδεα οπότε διαβασε και το αρθρο και ερχομαι και εγώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Βεβαια γνωριζω απο amd απο intel δεν εχω ιδεα οπότε διαβασε και το αρθρο και ερχομαι και εγώ Εδω ειμαι και γω αν θελετε κατι, ως εκει που γνωριζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Θα σε χρειαστούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 @panakos_thess Το σκάλισμα είναι που φοβάμαι. @alldaynews σου στέλνω Pm Ποια μητρικη και τι ψυξη εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vejitto Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 @animal Πολύ κατατοπιστικό link αν και τα μισά πράγματα που αναφέρει μου είναι παντελώς άγνωστα. @pabou13 Έχω την x99-A της Asus και την Hydro 100i. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα