swiftech Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ευτυχως εχουν αυτοπροστασια και οταν πιασουν 99 πεφτουν ολα απο μονα τους και πεφτει και η θερμοκρασια.. στο εβερεστ δειχνει cpu throting μεχρι και 10%.. ρευμα στο auto το χω απλα δεν τραβαει η υδοψυξη μαλλον σημερα θα βαλω καινουργια μπλοκ και καινουργιο νερο παστα απο ολα τα καλα να δω μπας και παει καλυτερα.. στους 3.8 παντως ολος περιεργος αντε να φτασει 82 και παει μια χαρα.. vatos αμα βαλω τον πολλαπλασιαστη στο 22 η auto με περιοριζουν οι μνημες που δεν πανε πανω απο 1600 (ενω ειναι 1866 με 1.65 βολτ) ετσι χανω και το τουρμπο που κλεινει αμα βαλεις manual πολλαπλασιαστη.. τα καλα της asus στο stability stress test του everest ο επεξεργαστης (ι7) βαραει και ακλοκαριστος τρελλα νουμερα.. ενω ο q9550 αντε να εφτανε 55 με νερο παντα.. το qpi το εχω ψιλα αντι για 1.45 το εχω ενα 1.60 και ας το κοκκινιζει αλλιως δεν πανε βημα οι μνημες.. επιασα και 24500 στο 3dmark06 και δεν βλεπω ανταγωνισμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Ένα σημερινό 3D Mark 06: Έχει περιθώρια βελτίωσης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ρε παιδια ποση ωρα χρειαζεται για να ανοιξει το 3dmark ;;; το εχω κανα 3 λεπτο ανοιχτο και δειχνει την εκονα οταν ανοιγει ο cpu δουλευει full και αυτο... τι πρεπει να κανω απλα να περιμενω;;; Ευχαριστω το κανω πρωτη φορα:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 unistall και install ξανά μέσα σε 1 λεπτό έπρεπε να είχε ανοίξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ευτυχως εχουν αυτοπροστασια και οταν πιασουν 99 πεφτουν ολα απο μονα τους και πεφτει και η θερμοκρασια.. στο εβερεστ δειχνει cpu throting μεχρι και 10%.. ρευμα στο auto το χω απλα δεν τραβαει η υδοψυξη μαλλον σημερα θα βαλω καινουργια μπλοκ και καινουργιο νερο παστα απο ολα τα καλα να δω μπας και παει καλυτερα.. στους 3.8 παντως ολος περιεργος αντε να φτασει 82 και παει μια χαρα..vatos αμα βαλω τον πολλαπλασιαστη στο 22 η auto με περιοριζουν οι μνημες που δεν πανε πανω απο 1600 (ενω ειναι 1866 με 1.65 βολτ) ετσι χανω και το τουρμπο που κλεινει αμα βαλεις manual πολλαπλασιαστη.. τα καλα της asus στο stability stress test του everest ο επεξεργαστης (ι7) βαραει και ακλοκαριστος τρελλα νουμερα.. ενω ο q9550 αντε να εφτανε 55 με νερο παντα.. το qpi το εχω ψιλα αντι για 1.45 το εχω ενα 1.60 και ας το κοκκινιζει αλλιως δεν πανε βημα οι μνημες.. επιασα και 24500 στο 3dmark06 και δεν βλεπω ανταγωνισμο το max qpi που συστηνει η ιντελ ειναι 1.35v με 1.60 που λες δεν ξερω κατα ποσο φλερταρεις με degrade μιας κ πολλοι αναφερουν οτι κρατοντας την διαφορα qpi k ram volts απο 0.5v κ κατω εδωσαν τις ραμ πανω απο το 1.65v κ qpi 1.60v+ χωρις προβλημα αλλα κ παλι για 24/7 κανεις δεν το συστηνει!που ξερεις μπορει κανενας να παρει κανα i7 κ να βαλει Geforce GTX 295 σε Quad-SLI κ να πιασει κανα 35000-40000 κ μετα να ψαχνει εκεινος ανταγωνισμο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Ένα σημερινό 3D Mark 06: Έχει περιθώρια βελτίωσης... Ωραίο! Το ratio μπορείς να το ανεβάσεις να πάρει και άλλη δύναμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 ρε παιδια ποση ωρα χρειαζεται για να ανοιξει το 3dmark ;;; το εχω κανα 3 λεπτο ανοιχτο και δειχνει την εκονα οταν ανοιγει ο cpu δουλευει full και αυτο... τι πρεπει να κανω απλα να περιμενω;;; Ευχαριστω το κανω πρωτη φορα:-) Πρέπει να βάλεις το hotfix 1.1.0 φίλε μου... 1000 λέγοντας ratio εννοείς το FSB:DRAM? Αν αυτό λες, τότε με παίρνει και για 5:6 με αυτό το FSB. Το ζουμί όλο όμως είναι η CPU... Δυστυχώς έχω το παλαιότερο stepping (C0) που θέλει αρκετό ρεύμα για να πιάσει ~500 FSB (στην περιοχή των 1.45V) και το οποίο δεν δίνω για να μη φάω degrade. Θα δω τι άλλο μπορώ να πάρω από τις κάρτες... Σε ΧΡ θα ήμουν κάπου 1000 marks πάνω :Ρ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Πρέπει να βάλεις το hotfix 1.1.0 φίλε μου... 1000 λέγοντας ratio εννοείς το FSB:DRAM? Αν αυτό λες, τότε με παίρνει και για 5:6 με αυτό το FSB. Το ζουμί όλο όμως είναι η CPU... Δυστυχώς έχω το παλαιότερο stepping (C0) που θέλει αρκετό ρεύμα για να πιάσει ~500 FSB (στην περιοχή των 1.45V) και το οποίο δεν δίνω για να μη φάω degrade. Θα δω τι άλλο μπορώ να πάρω από τις κάρτες... Σε ΧΡ θα ήμουν κάπου 1000 marks πάνω :Ρ... Για το CPU Ratio λέω. Μέχρι πόσο έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Πρέπει να βάλεις το hotfix 1.1.0 φίλε μου... !!!!! ωραιος ρε μαν αυτο εφταιγε!!:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Τπτ ρε... 1000, mate τον πολλαπλασιαστή εννοείς? Ο Ε8400 έχει μέγιστο το 9x και με τέτοιο multi είναι το bench. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 μαλλον αυτο θα εννοει...να ριξεις το cpu multi(8.5-8-7.5) κ να πιασεις τα ιδια mhz με πιο ψηλο fsb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Πως τα βλέπετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Σκυλί η 8800GTS Ρίξε λίγο το Vcore.(~1,325V).Λογικά θα είσαι σταθερά και εκεί. Απο θερμοκρασίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Απο θερμοκρασίες είναι μια χαρά, δε μασάει η Ultra 120 Extreme. Μόνο η 8800 υποφέρει απο temp issues γιατί έχω κοτσάρει απο κάτω της μια κάρτα ήχου και χαλάει το airflow. Θα δοκιμάσω και χαμηλότερο Vcore, απλός δεν έχω χρόνο για testings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Ωραιος με την 8800, αλλα νομιζω τον επεξεργαστη πρεπει να τον ανεβασεις λιγο ακομα. Οσο μπορεις με αερα. Ουτως ή αλλως με το τεστ του 3DMark δεν πραλαβαινει να ζεσταθει και πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα