Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ευτυχως εχουν αυτοπροστασια και οταν πιασουν 99 πεφτουν ολα απο μονα τους και πεφτει και η θερμοκρασια.. στο εβερεστ δειχνει cpu throting μεχρι και 10%.. ρευμα στο auto το χω απλα δεν τραβαει η υδοψυξη μαλλον σημερα θα βαλω καινουργια μπλοκ και καινουργιο νερο παστα απο ολα τα καλα να δω μπας και παει καλυτερα.. στους 3.8 παντως ολος περιεργος αντε να φτασει 82 και παει μια χαρα..

vatos αμα βαλω τον πολλαπλασιαστη στο 22 η auto με περιοριζουν οι μνημες που δεν πανε πανω απο 1600 (ενω ειναι 1866 με 1.65 βολτ) ετσι χανω και το τουρμπο που κλεινει αμα βαλεις manual πολλαπλασιαστη.. τα καλα της asus

στο stability stress test του everest ο επεξεργαστης (ι7) βαραει και ακλοκαριστος τρελλα νουμερα.. ενω ο q9550 αντε να εφτανε 55 με νερο παντα..

το qpi το εχω ψιλα αντι για 1.45 το εχω ενα 1.60 και ας το κοκκινιζει αλλιως δεν πανε βημα οι μνημες..

επιασα και 24500 στο 3dmark06 και δεν βλεπω ανταγωνισμο:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια ποση ωρα χρειαζεται για να ανοιξει το 3dmark ;;;

το εχω κανα 3 λεπτο ανοιχτο και δειχνει την εκονα οταν ανοιγει ο cpu δουλευει full και αυτο...

τι πρεπει να κανω απλα να περιμενω;;;

Ευχαριστω το κανω πρωτη φορα:-):-)

ευτυχως εχουν αυτοπροστασια και οταν πιασουν 99 πεφτουν ολα απο μονα τους και πεφτει και η θερμοκρασια.. στο εβερεστ δειχνει cpu throting μεχρι και 10%.. ρευμα στο auto το χω απλα δεν τραβαει η υδοψυξη μαλλον σημερα θα βαλω καινουργια μπλοκ και καινουργιο νερο παστα απο ολα τα καλα να δω μπας και παει καλυτερα.. στους 3.8 παντως ολος περιεργος αντε να φτασει 82 και παει μια χαρα..

vatos αμα βαλω τον πολλαπλασιαστη στο 22 η auto με περιοριζουν οι μνημες που δεν πανε πανω απο 1600 (ενω ειναι 1866 με 1.65 βολτ) ετσι χανω και το τουρμπο που κλεινει αμα βαλεις manual πολλαπλασιαστη.. τα καλα της asus

στο stability stress test του everest ο επεξεργαστης (ι7) βαραει και ακλοκαριστος τρελλα νουμερα.. ενω ο q9550 αντε να εφτανε 55 με νερο παντα..

το qpi το εχω ψιλα αντι για 1.45 το εχω ενα 1.60 και ας το κοκκινιζει αλλιως δεν πανε βημα οι μνημες..

επιασα και 24500 στο 3dmark06 και δεν βλεπω ανταγωνισμο:P

το max qpi που συστηνει η ιντελ ειναι 1.35v με 1.60 που λες δεν ξερω κατα ποσο φλερταρεις με degrade μιας κ πολλοι αναφερουν οτι κρατοντας την διαφορα qpi k ram volts απο 0.5v κ κατω εδωσαν τις ραμ πανω απο το 1.65v κ qpi 1.60v+ χωρις προβλημα αλλα κ παλι για 24/7 κανεις δεν το συστηνει!που ξερεις μπορει κανενας να παρει κανα i7 κ να βαλει Geforce GTX 295 σε Quad-SLI κ να πιασει κανα 35000-40000 κ μετα να ψαχνει εκεινος ανταγωνισμο..

ρε παιδια ποση ωρα χρειαζεται για να ανοιξει το 3dmark ;;;

το εχω κανα 3 λεπτο ανοιχτο και δειχνει την εκονα οταν ανοιγει ο cpu δουλευει full και αυτο...

τι πρεπει να κανω απλα να περιμενω;;;

Ευχαριστω το κανω πρωτη φορα:-):-)

Πρέπει να βάλεις το hotfix 1.1.0 φίλε μου...

1000 λέγοντας ratio εννοείς το FSB:DRAM? Αν αυτό λες, τότε με παίρνει και για 5:6 με αυτό το FSB. Το ζουμί όλο όμως είναι η CPU... Δυστυχώς έχω το παλαιότερο stepping (C0) που θέλει αρκετό ρεύμα για να πιάσει ~500 FSB (στην περιοχή των 1.45V) και το οποίο δεν δίνω για να μη φάω degrade.

Θα δω τι άλλο μπορώ να πάρω από τις κάρτες...

Σε ΧΡ θα ήμουν κάπου 1000 marks πάνω :Ρ...

Πρέπει να βάλεις το hotfix 1.1.0 φίλε μου...

1000 λέγοντας ratio εννοείς το FSB:DRAM? Αν αυτό λες, τότε με παίρνει και για 5:6 με αυτό το FSB. Το ζουμί όλο όμως είναι η CPU... Δυστυχώς έχω το παλαιότερο stepping (C0) που θέλει αρκετό ρεύμα για να πιάσει ~500 FSB (στην περιοχή των 1.45V) και το οποίο δεν δίνω για να μη φάω degrade.

Θα δω τι άλλο μπορώ να πάρω από τις κάρτες...

Σε ΧΡ θα ήμουν κάπου 1000 marks πάνω :Ρ...

Για το CPU Ratio λέω. Μέχρι πόσο έχεις;

Απο θερμοκρασίες είναι μια χαρά, δε μασάει η Ultra 120 Extreme. :-)

Μόνο η 8800 υποφέρει απο temp issues γιατί έχω κοτσάρει απο κάτω της μια κάρτα ήχου και χαλάει το airflow.

Θα δοκιμάσω και χαμηλότερο Vcore, απλός δεν έχω χρόνο για testings.

Ωραιος με την 8800, αλλα νομιζω τον επεξεργαστη πρεπει να τον ανεβασεις λιγο ακομα. Οσο μπορεις με αερα.

Ουτως ή αλλως με το τεστ του 3DMark δεν πραλαβαινει να ζεσταθει και πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...