alldaynews Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Θα ξαναδοκιμάσω και θα δω τι γίνεται Το πακέτο ακόμη???????????????????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Θα ξαναδοκιμάσω και θα δω τι γίνεται Το πακέτο ακόμη???????????????????????????????? αυριο bro !!!!!!!με το καλο παντως εχει μπει ελλαδα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και δε ξερω και τι ειναι !!!!!!!!!!!!!!!!!λεςςςςς ???F---Y Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Θα είναι κάτι καλό!!!!! και 390 να είναι μια χαρά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Τελικά τους πέρασα πάλι το μεσημέρι στο APU αυτή την φοραυ και όντως είχα δίκαιο, όλα ίδια. Δύο πράγματα λένε άσχημα για αυτή την εταιρεία, την θερμοκρασία και τους drivers. Δηλαδή ΠΟΣΟ ΔΘΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΕΝΑ driver πόσο; Έκαναν ολόκληρη διαφήμιση τους crimson για να αλλάξουν το skin στην ουσία. Μπράβο παλικάρια μου να σας χαιρόμαστε. Το αστείο είναι το part που έκανε παράθεση ο Νίκος που ο άλλος είδε και τρελή διαφορά. Μεγάλη η δύναμη του μυαλού τελικά.... Φτάσαμε και στο κατά φαντασία επιδόσεις!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 ολα ειναι στο μυαλο...στην 290χ με αυτα που διαβασα για τους καινουργιους drivers οταν τους περασα νομιζα οτι ειχα διαφορα αλλα τιποτα στα αποτελεσματα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 ενα στα 4.3ghz και ενα 4.4ghz για καθε μερα με 1.2 και 1.260 περιπου για 4.4 με θεμοκρασιες 55 στα 4.3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Αυτο το κομματι μαλλον καλο ειναι Δυστηχως δεν μπορω να κανω και πολλες δοκιμες λογο μανισιου cooler τωρα ειμαι 4900 με 1,430 και παιζει τα παντα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Αυτο το κομματι μαλλον καλο ειναι Δυστηχως δεν μπορω να κανω και πολλες δοκιμες λογο μανισιου cooler τωρα ειμαι 4900 με 1,430 και παιζει τα παντα ΣΤΟΚ cooler?? Βάλε μια υδρόψυξη και πέτα του τα μάτια έξω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 ΣΤΟΚ cooler?? Βάλε μια υδρόψυξη και πέτα του τα μάτια έξω! Οταν με το καλο ειμαι πισω Ελλαδα θα το παρω μαζι μου φιλε μου σπιτι εχω ψυξη για να κανω δοκιμες σωστες, εδω τσουκ. Απο οσα καταφερα να βρω στο net το κομματι ειναι κορυφαιο με leakage scalar 1947 εαν μπορει να βοηθησει καποιος με info θα ηταν super, οτι καταφερα να βρω ηταν κατα το μεγαλυτερο μερος για 5800Κ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 3DMark 5€ στο Steam για οποιον ενδιαφερεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Fallen4ngel κόμματος ο a8, εμένα είναι σάπιο μπροστά στο δικό σου . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μερικες δοκιμες με χαμηλο ρευμα undervolt, και μνημες 2400 (πιεζουν λιγο παραπανω σε σχεση με 1600-1866) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Οταν με το καλο ειμαι πισω Ελλαδα θα το παρω μαζι μου φιλε μου σπιτι εχω ψυξη για να κανω δοκιμες σωστες, εδω τσουκ. Απο οσα καταφερα να βρω στο net το κομματι ειναι κορυφαιο με leakage scalar 1947 εαν μπορει να βοηθησει καποιος με info θα ηταν super, οτι καταφερα να βρω ηταν κατα το μεγαλυτερο μερος για 5800Κ Tι είναι αυτό? Κάτι σαν ειδική αντίσταση της CPU? P=V²R Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Tι είναι αυτό? Κάτι σαν ειδική αντίσταση της CPU? P=V²R Οριστε η απαντηση στην ερωτηση σου, στην ουσια ειναι fused? hardcoded? πως να το πω σωστα μεσα στο καθε τσιπ και ειναι διαφορετικο στο καθενα απο οσο καταλαβα. "- "Leakage Scalar" - A part specific reference value for leakage behavior (ILC). - "DSTT" - Dielectric Strike-Through Threshold. * All of the values are part specific and based on actual production data." και σαν αναφορα βρηκα αυτο για τα Richland "The best parts for high frequency have ultra high to extreme leakage and ultra low (<1980) leakage scalar. Lower the leakage scalar value, higher the silicon quality (despite the leakage)." 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 ειναι καποιο προγραμα που μας διχνει τι leakage εχουν τα cpu μας;;;εχω α8 6600κ και θελω να δω τι παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα