Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι απλώς οι θερμοκρασίες των Core 2 Quad είναι πιο μεγάλες από αυτές των Core 2 Duo

και οι θερμοκρασίες των Core i7 είναι ακόμα πιο μεγάλες, μιλάμε για ψησταριές όταν είσαι στα 4-4.2ghz :P

Να ετοιμαζω και καμια μπριζολιτσα δλδ!!! :P Τεσπα ειδομεν απο Σαββατο!! Αν και τοσο ψηλα τον 920 δύσκολα τον κοβω να πηγαινει.... και με την μητρική στα όρια της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανέβασα τις μνήμες στα 1800MHz με 7,7,7,20 και 10*450 και πήρα μικρότερο αποτέλεσμα από ότι με 10*455 και 1517MHz με 6,6,6,16.

Είναι λογικό;

Επίσης μπαίνω και με περισσότερα (1820-1821 MHz ανάλογα το strap που του βάζω) αλλά λαμβάνω αυτό το μήνυμα. (foto) Τι θέλει να πει ο ποιητής; Ότι και αν του έκανα, συνέχεια σε αυτή τη συχνότητα μου πετάει σφάλμα. Επίσης μου βγάζει και ένα άλλο. (βασικά πότε το ένα πότε το άλλο) "Display Lost focus"

Ta blue screen πάντως κόπηκαν μαχαίρι μόλις απενεργοποίησα την επιλογή "Dram Reed Training"

post-99475-129062991141_thumb.jpg

post-99475-129062991147_thumb.jpg

post-99475-129062991153_thumb.jpg

post-99475-129062991161_thumb.jpg

Ανέβασα τις μνήμες στα 1800MHz με 7,7,7,20 και 10*450 και πήρα μικρότερο αποτέλεσμα από ότι με 10*455 και 1517MHz με 6,6,6,16.

Είναι λογικό;

Επίσης μπαίνω και με περισσότερα (1820-1821 MHz ανάλογα το strap που του βάζω) αλλά λαμβάνω αυτό το μήνυμα. (foto) Τι θέλει να πει ο ποιητής; Ότι και αν του έκανα, συνέχεια σε αυτή τη συχνότητα μου πετάει σφάλμα. Επίσης μου βγάζει και ένα άλλο. (βασικά πότε το ένα πότε το άλλο) "Display Lost focus"

Ta blue screen πάντως κόπηκαν μαχαίρι μόλις απενεργοποίησα την επιλογή "Dram Reed Training"

οι ram δεν παιζουν κ τοσο μεγαλο ρολο στο mark!εξαλου εριξες τα ram mhz κ μαζι κ τα timmings!στη 2η φοτο εισαι 50 mhz πανω κ εχεις καλυτερο cpu score τσιμπησε κ λιγο η vga στο sm2/3:-)

Οπως το ειπε ο unstable, οι μνημες δεν παιζουν μεγαλο ρολο στο συγκεκριμενο bench.

Εγω να ρωτησω κατι αλλο. Γιατι το SM2.0 score μου ειναι χαμηλοτερο με την 4870 απ'οτι με την 8800GT?

Να 'με και γω με ένα mark :D

25175449.th.jpg

και φοβερα σκορ για τετοιο cpu.. που να παρεις και ι7! τρεχει 24/7 ετσι?

Γιατί τι έχει ο CPU του δηλαδή;;

clockare κιαλλο την gpu εγω εχω την gtx260 και εχω τους χρονισμους που εχεις :-D

:lol::lol: θέλει να πιαστώ με τα ρεύματα της για περισσότερο, μόλις βρω χρόνο θα ασχοληθώ μαυτήν :devil:

οι 4870 έχουν κανένα lock στο bios όπως είχαν οι 3850/4850 ? θα την γ@μήσω την δική μου και μου έβγαλε την ψυχή για να την μοντάρω και δεν πάει βήμα :-(

Σίγουρα κάτι παίζει με το Bios.

H Sapphire 1Gb αρνείται πεισματικά να πάει 800/1000 και έχω artifacts στο 3dmark 06 όταν δοκιμάζω οτιδήποτε πάνω απο 775/950.Σίγουρα δέν είναι θέμα θερμοκρασιών πάντως...:-(

Ρεύμα ίσως (το όποιο δέν ρισκάρω να δοκιμάσω);

Σιγά την διαφορά δλδ,όλα και όλα ~500 points μου δινει επιπλέον...

ενός φίλου η sapphire 1Gb αυτή με την ζαλμανοιδές ψύκτρα πάει παραπάνω από 800... η δική μου ένας άλλος γνωστός μου από Αμερική βαράει 880 με 1.4 και εγώ 880 με 1.5 μόνο τέτοια μπανάνα είχα πολύ καιρό να πετύχω και είχα βάλει και στοίχημα οτι θα την 1000αρίσω λολ άτιμες εποχές τι γαμάτα που ήταν με την 3850 στα 1026Mhz πυρήνας κάθε μέρα :-(

Άλλη μια προσπάθεια. 9550@4 ghz με 1,325V και η 4870@ 790/930

94818155.jpg

Εν τέλη το πρόβλημα το έχουν οι μνήμες απότι κατάλαβα.Κάπου στα 945~950mhz αρχίζουν και τα "παίζουν" και δέν τραβάνε άλλο.Μου έκανε εντύπωση όταν άλλαζα το σύστημα ψύξης, οτι δέν αναφερόταν πουθενά η κατασκευάστρια εταιρία σε κανένα απο τα τσιπάκια.Τίποτα,κενό...απλά μαύρα memory modules,σε αντίθεση με όσα review έχω δεί.Ίσως έπεσα σε καμιά αρχική ver. της Sapphire 4870 (thanx e-shop btw).

200 Marks διαφορα εχουμε Tenshi.

Λεω να δοκιμασω και τους καινουριους drivers και τον επεξεργαστη στα 3950.

Ο πυρηνας σου ποσο φτανει? 790 ειναι το max σταθερο benchable? Στις μνημες μην κολλας, δεν δινουν και πολλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...