ultraex2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 μερικα νουμερακια ενδεικτικα με 15.11 !! ολα στοκ default o driver 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Τώρα ετοιμαζόμουν να περάσω και γω τους 15..1 αφού τελείωσα με το κουτί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Stock gpu & 358.87 driver 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Support direct x 12 απ`ότι είδα πλέον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Άσχετο, το DX12 θα έρθει στα Windows 7? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Support direct x 12 απ`ότι είδα πλέον Ή με την αναβάθμιση του gpu-z εμφανίστηκε ή με την αναβάθμιση του new driver.Δεν θυμάμαι με πιο από τα δύο πρωτο-εμφανίστηκε. Άσχετο, το DX12 θα έρθει στα Windows 7? Από ότι έχουν πεί δεν θα έχει συμβατότητα με win 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Εμένα πάντως μου βγάζει πολύ χειρότερα νούμερα και με oc.Κάτι δεν μ`αρέσει Σε μένα εμφανίστηκε με την αναβάθμιση του driver 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Εμένα πάντως μου βγάζει πολύ χειρότερα νούμερα και με oc.Κάτι δεν μ`αρέσει Σε μένα εμφανίστηκε με την αναβάθμιση του driver heaven 4 μου εβγαλε ακριβως τα ιδια νουμερα με τους προηγουμενους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Οχι παντως η warber bros ειπε οτι δεν μπορουν πλεον για το pc ολοι εχουν προβληματα και δινει πισω τα χρηματα χαχα Ισχυει το συστημα της υπογραφης απο περιεργεια? Overclock με την Triton εχεις δοκιμασει να πεις εντυπωσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ισχυει το συστημα της υπογραφης απο περιεργεια? Overclock με την Triton εχεις δοκιμασει να πεις εντυπωσεις? Oυου έχει κάνει και στα 5ghz, έχει τρέξει και cinebench photoshoped απο 14κάτι σε 22κάτι. Πολλά, αλλά ας πει και ο ίδιος. http://postimg.org/image/abt44aa0d/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 photoshoped?καλα Ισχυει το συστημα της υπογραφης απο περιεργεια? Overclock με την Triton εχεις δοκιμασει να πεις εντυπωσεις? Ναι φιλε μου το εχω ακριβως ετσι που γραφω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Oυου έχει κάνει και στα 5ghz, έχει τρέξει και cinebench photoshoped απο 14κάτι σε 22κάτι. Πολλά, αλλά ας πει και ο ίδιος. http://postimg.org/image/abt44aa0d/ κανονικο πρεπει να ειναι. μου φαινεται για καποιο bug του cinebench. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ακριβως το εχω παθει και με τον 980Χ στο παλιο μου συστημα. και σε λαπτοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solaufein Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Το σκόρ είναι κανονικό για τη συχνότητα των 5.2GHz αλλά τι σε εμποδισε να το ξανακάνεις για να μην έχει κανείς αμφιβολίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα