veldi1973 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Αφιερωμένο...1542mhz Τι θερμοκρασιες ανεβαζει σε σενα η ti Babis ; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Τι θερμοκρασιες ανεβαζει σε σενα η ti Babis ; Στο witcher 3 stock που παίζω (1354mhz/1080p+full settings) και τα ανεμιστήρια 60% max 63-64 βαθμούς Στα benches 1540mhz+ max σους 57-59 βαθμούς (100% τα fan). Να σε ρωτησω αν το psu σου επαρκεί και για oc και στις δύο σου gpu (έχουμε κοντινά setup & σκέφτομαι για μελλοντικό sli)? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 3.6 Πόντοι για την ομάδα και 1,6 πόντοι Hardware... not bad... 31ος με 290. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 3.6 Πόντοι για την ομάδα και 1,6 πόντοι Hardware... not bad... 31ος με 290. Πυροβολάει η 290!!!Ωραίος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 3.6 Πόντοι για την ομάδα και 1,6 πόντοι Hardware... not bad... 31ος με 290. που το βρήκες το κιτρινομαυρο cpu-z ωρεεεεεεεεεεεεεεεεεε το βρήκαααααααααα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Έβγαλε και 22000 κάτι αλλά δεν έβγαζε από κάτω σε ποιο preset ήταν οπότε και δεν το κράτησα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 να βαλω και γω ενα για να ξεκαπνισει λιγο η αστραπη driver default οπως τον εφτιαξε η μανα του 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veldi1973 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Στο witcher 3 stock που παίζω (1354mhz/1080p+full settings) και τα ανεμιστήρια 60% max 63-64 βαθμούς Στα benches 1540mhz+ max σους 57-59 βαθμούς (100% τα fan). Να σε ρωτησω αν το psu σου επαρκεί και για oc και στις δύο σου gpu (έχουμε κοντινά setup & σκέφτομαι για μελλοντικό sli)? Με cpu @4.386/1,248 και τις κάρτες με 14mV επιπλέον τάση,πέρα από ρολόγια σε πυρήνα και μνήμη, έχω μέτρηση με εξωτερικό βατόμετρο σε valley 670watt κατανάλωση. Σε χαλαρή κατάσταση η μέση κατανάλωση είναι στα 280-350 watt. Απλά ,δέν γνωρίζω να σου πω αν έχουν κι άλλες διαφορές πέρα από τα ονομαστικά watt λόγω διαφοράς certification. Απ'΄οτι είδα το δικό σου έχει gold certification, το 860 εχει platinum. Κάποιος θα βρεθεί να μας δώσει τα φώτα του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μεχρι να φυγει με το καλο ας την πουσαρουμε λιγο! Screenshot_1.png Την χαιδεύεις εκεί στα 1175 core ... Παίρνει και άλλο άφοβα. Εκτός και άν δέν δίνεις ρευματάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 να βαλω και γω ενα για να ξεκαπνισει λιγο η αστραπη driver default οπως τον εφτιαξε η μανα του μου φαινεται αρκετα χαμηλο στο σκορ για 290χ lighting.νομιζα οτι θα εισαι κοντα σε gtx970.αν σηκωνει και αλλο oc δωσε τερμα να δουμε ποσο θα πλησιασεις. Ενα firestrike extreme με σχεδόν όλα τσίτα!!!Απο θερμοκρασίες 61 στον επεξεργαστή 52 στην κάρτα γραφικών γιατι σου βγαζει graphics drivers is not approved?κλεινεις κανα tesselation για να ανεβασεις μεγαλυτερο σκορακι στο team? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 μου φαινεται αρκετα χαμηλο στο σκορ για 290χ lighting.νομιζα οτι θα εισαι κοντα σε gtx970.αν σηκωνει και αλλο oc δωσε τερμα να δουμε ποσο θα πλησιασεις. γιατι σου βγαζει graphics drivers is not approved?κλεινεις κανα tesselation για να ανεβασεις μεγαλυτερο σκορακι στο team? Μην συγκρινεις amd με nvidia στο catzilla. Η nvidia βγαζει καλυτερα score. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 μου φαινεται αρκετα χαμηλο στο σκορ για 290χ lighting.νομιζα οτι θα εισαι κοντα σε gtx970.αν σηκωνει και αλλο oc δωσε τερμα να δουμε ποσο θα πλησιασεις. γιατι σου βγαζει graphics drivers is not approved?κλεινεις κανα tesselation για να ανεβασεις μεγαλυτερο σκορακι στο team? Οχι είναι οι beta της Amd 15.10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 μου φαινεται αρκετα χαμηλο στο σκορ για 290χ lighting.νομιζα οτι θα εισαι κοντα σε gtx970.αν σηκωνει και αλλο oc δωσε τερμα να δουμε ποσο θα πλησιασεις. το bench ειναι υπερ nvidia για καποιο λογο και μενα μου φανηκε περιεργο η μεγαλη διαφορα,αφου σε οποιοδηποτε αλλο bench η διαφορα ειναι υπερ της 290Χ οσο για τον driver ειναι beta οπως λεει και ο alldaynews Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Την χαιδεύεις εκεί στα 1175 core ... Παίρνει και άλλο άφοβα. Εκτός και άν δέν δίνεις ρευματάκι. Εχω ενα προφιλ μ'αυτα τα ρολογια και ρευμα 1.2V .Ναι εχω δοκιμασει και παραπανω και ηταν σταθερη αλλα μετα λογω θερμοκρασιων αναγκαστικα ο ανεμιστηρας γινεται αρκετα θορυβωδης! Δηλαδη κατα τη διαρκεια bench θα ειναι στους 70-72 βαθμους και με ανεμιστηρι στο 75-80 % ! Θα κανω ομως κανα-δυο benches ακομα και θα τα ανεβασω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μερικά φρέσκα cpu-z bench στην τελευταία έκδοση την 1.74 με w10 home x64 σε σύγκριση με 4 διαφορετικούς επεξεργαστές. O a8 είναι στα 4 ghz με 1.21v και μονή ripjaw 4gb 1600 9 9 9 24 2t 1.5v : 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα