Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Catzillaros, δίνει πόνο ο 6600k. Και εγώ έχω 6600κ αλλά είναι από άλλη εταιρεία . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 και ενα FireStrike Catzillaros, δίνει πόνο ο 6600k. Και εγώ έχω 6600κ αλλά είναι από άλλη εταιρεία . και σκεψου η CPU ειναι στοκ αμα τον ανεβασω 4,5 θα κενταει 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Τι θα κεντάει, πουλόβερ για όλο το φόρουμ θα πλέξει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Και ένα firestrike στα καθημερινά μου ρολόγια 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Και ένα firestrike στα καθημερινά μου ρολόγια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδια λιγο τα φωτα σας τα ρευματα ειναι πολυ υψηλα η ειμαι καλα?? σε Full Load οι θερμακρασιες ειναι αυτες Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2015 από Dinosfan 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Στα vrm τι θερμοκρασίες έχεις? Δηλαδή αν είχα Intel που θα έφτανε ????Και με πολύ καλές θερμοκρασίες θα έλεγα σε full load 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 και ενα FireStrike και σκεψου η CPU ειναι στοκ αμα τον ανεβασω 4,5 θα κενταει Νομίζω ότι στα 4.2 (ίσως και παραπάνω) μπορεί να φτάσει και με την τάση που έχει τώρα (που σημαίνει δεν θα δεις αυξημένες θερμοκρασίες). Σε εμένα στα 4Ghz ήταν με 1.31~vcore και τον πήγα 4.2 με 1.17 & 4.5 με 1.27). Παιδια λιγο τα φωτα σας τα ρευματα ειναι πολυ υψηλα η ειμαι καλα?? σε Full Load οι θερμακρασιες ειναι αυτες Ο sensor των VRM Temp 2 για κάποιο λόγο είναι κολλημένος εκεί (ελάχιστες φορές ξεκολλάει βέβαια). Με λίγο ψάξιμο είδα ότι είναι bug σε όλες τις MSI R9 390 (και στην δική μου). Από ρεύματα είσαι λίγο ψηλά αλλά παρ'ολα αυτά έχεις καλές θερμοκρασίες. Προσωπικά δεν θα πρότεινα τόσο ρεύμα για 24/7 χρήση. Μπορείς να φτιάξεις προφίλ και όταν δεν παίζεις να έχεις την κάρτα στα 1110mhz που δεν θέλει extra ρεύμα και αν δεις ότι χρειάζεσε boost ενεργοποιείς το προφίλ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kakao83 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα και μερικα bench απο την classy ολα stock. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες μητσαρα fallen angel κλπ !! δε εχει bench σημερα !!! απο αυριο !! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες να είστε πάντα καλά γεροί και δυνατοί και να χαίρεστε την κάθε στιγμή. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Χρόνια πολλά σε όλους τους Jimides παίδες.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Τσίφτιδες Jimides μήπως?? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα και μερικα bench απο την classy ολα stock. Από ότι είδα 980ti classified με ΕΚ waterblock & 85% asic.Τσίγλησέ την λίγο, τι την περιστρέφεις stock τέτοιο εργαλείο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα