NOPSTRIM Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 @ Vatos_locos την Blood Rage έχεις; Γενικά αυτή η μητρική εκτός από benches, λέει; λόγο περιορισμένης μνήμης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 όχι την Avenger http://www.quantum-force.net/Products/P000000007/ η bloοdrage ναι μια χαρά είναι και για κάθε μέρα δεν έχει περιορισμένη μνήμη πάλι μέχρι 6Gb μπορείς να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 αυτό που θέλω να πω είναι ότι πχ με τα 7 δεν θα ήταν καλύτερα να είχες 8+ Gb; ειδικά αν θες να ανοίξεις και τίποτα adobe suites... η τα 6 είναι υπέρ αρκετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 εδώ είναι τα Vista μια χαρά με 4 τα 7 που λένε οτι είναι και πιο ελαφριά δεν νομίζω να έχουν θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 δεν ξέρω ποια να πάρω ρε γαμώτο... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=304421 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freestyoler93 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 μηπως ειναι το vantage χωρις το patch? τρελλο νουμερο αυτο που δειχνεις..τρεξε και κανα 3dmark06.. η καρτουλα φοβερη παντως δεν ειναι τρελο...μια χαρα νουμερο ειναι..το vantage εχει πιο πολλες απαιτησεις απτο 06 και επισης υποστηριζει πιο πολυ το συστημα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 βρε αδερφέ αφού έχεις physX για αυτό τα νούμερά σου κάνε λίγο disable τα physX και τρέχτο έτσι όπως το τρέχει όλος ο κόσμος να δεις τι νούμερα θα έχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 πράγματι, κάνε disable τα Physx και θα δεις πόσο θα πέσουν τα scores... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 συμφωνω κανε disable τα Physx η κατεβασε ενα patch που τα κανει disable αυτοματα γιατι τετοιο νουμερο δεν υπαρχει! εχω νομιζω βγαζω κατω απο 15.000 (με 940 στα 3,6 και 4870χ2 και μνημες τουρμπο) εγω τωρα εχω μνημη 6 γιγα αλλα πριν στον q9550 ειχα 4 και μετα 8 και δεν υπηρχε η παραμικρη διαφορα.. παντα 64μπιτα ολα και βιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freestyoler93 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 ναι δικιο εχετε για τα physx..δεν το ξερα αυτοο..τελοςπαντων... να σημειωσω πως οι ραμ κρινονται πολυ και απο mhz,timings και ψυκτρες..οχι απλα απο τα gb.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 απο οτι βλεπω στην υπογραφη σου το συστημα σου ειναι φοβερο! τρεξε κανα 3dmark06 να δουμε τι βγαζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 ναι δικιο εχετε για τα physx..δεν το ξερα αυτοο..τελοςπαντων... να σημειωσω πως οι ραμ κρινονται πολυ και απο mhz,timings και ψυκτρες..οχι απλα απο τα gb.. ψύκτρες ? δίνουν σε απόδοση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freestyoler93 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 αμα εχεις κανει o.c και δινεις ψηλα v τοτε ναι..αλλιως θα εβλεπες τις dominator π.χ. χωρις καν ψυκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 αμα εχεις κανει o.c και δινεις ψηλα v τοτε ναι..αλλιως θα εβλεπες τις dominator π.χ. χωρις καν ψυκτρα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geobot24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δηλαδη υπαρχει μεγαλη διαφορα απο το να κλοκαρεις μνημες χωρις ψυξτρες σε σχεση με αυτες που εχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα