Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να είμαστε και ακριβής http://www.anandtech.com/show/7400/the-radeon-r9-280x-review-feat-asus-xfx

Οκ rebrand ήταν αλλά όχι 100%.

Να πω βέβαια την αμαρτία μου και εγώ έχω κάνει αρκετά sli και CF για παιχνίδια έφαγα τα σκ@τ@ και το παρατούσα μέχρι το επόμενο και ας έλεγα ποτέ ξανά ;) μαζοχισμός είναι αυτός τι να κάνω.

Κάποια στιγμή να αλλάξω και υπογραφή για το CF γιατί τζάμπα έκαιγε ή λάμπα.

CF sli μόνο σε περίπτωση super duper ευκαιρίας διαφορετικά είναι να είχαμε να λέμε φάση, άντε και κάνα 3DMark στο τσακιρ κέφι.

Με το συμπάθειο πάντα απλά αυτή είναι ή γνώμη μου.

PS χειρότερο setup που έχω κάνει είναι CF + Nvidia για τα phsyx καραfail

Δημοσ.

Γεράματα άστα βρε Τάσο

Αυτό το τσιπάκι συνέχεια με εκπλήσσει ειδικά στα ρεύματα γιατι από θερμοκρασίες λόγω νερού είμαι καλά

Kaloo_zpsildzm5tw.jpg

Πως να το αλλάξω μετά μου λέτε?????????????????????????

Τι σκατά αυτοντοπάρετε αυτός ο επεξεργαστής.Πάντως τον πάει κόντρα τον 6700κ.Με 1000mhz διαφορά χαχαχαχα

sta%20isa_zpsxxdlphpf.jpg

στειλε σε πμ μια τι ρυθμησεις εχει βαλει απο το bios να βαλω  στον δικο μου 8320 εχω την εντυπώσει οτι θα τα παει πολυ καλα .

• Like 1
Δημοσ.

στειλε σε πμ μια τι ρυθμησεις εχει βαλει απο το bios να βαλω  στον δικο μου 8320 εχω την εντυπώσει οτι θα τα παει πολυ καλα .

Πιστεύω πως υπάρχουν 0.1% πιθανότητες να έχεις gold κομμάτι σαν του alldaynews . Οπότε το πιο πιθανότερο είναι να φας άκυρο με τις ρυθμίσεις του γιατί προφανώς ο 8320 σου θα χρειάζεται κι άλλο ρεύμα... Βέβαια δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις, άλλωστε όλοι πειραματιζόμαστε... :P

• Like 2
Δημοσ.

Ναι και γω σήμερα δεν δουλεύω μετά από 2 μήνες χαχαχα

Ναι και εγώ έφαγα ένα καλοκαίρι κόλαση

Μέχει πιάσει μανία να αγοράσω κάτι για PC ,δεν ξέρω τι ....θα μου περάσει :)

• Like 1
Δημοσ.

Allday μην το δώσεις τέτοιο κομμάτι, αν είναι να πας σε zen κάνε την καρδιά σου πέτρα και κράτα τον :D, λίγα κομμάτια σαν αυτόν κυκλοφορούν. Τα ρεύματα που θέλει για τα αντίστοιχα ghz είναι εξωπραγματικά, τέτοιο κομμάτι 1 στις 1000 φορές ;).

• Like 3
Δημοσ.

Ναι και εγώ έφαγα ένα καλοκαίρι κόλαση

Μέχει πιάσει μανία να αγοράσω κάτι για PC ,δεν ξέρω τι ....θα μου περάσει :)

Εγώ θέλω οθόνη αλλα να δω πότε

Τι παίρνει και δεν μας δίνει λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

820_zpsaxsc891i.jpg

xiepsilonphiupsilongammaepsilonepsilonep

Σε idle κατάσταση

1.488_zpscq5toigt.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Εγώ θέλω οθόνη αλλα να δω πότεΤι παίρνει και δεν μας δίνει λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε 820_zpsaxsc891i.jpg xiepsilonphiupsilongammaepsilonepsilonep Σε idle κατάσταση 1.488_zpscq5toigt.jpg

ΟΥΑΟΥ !

!!!78352.jpg

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...