Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 άντε έρχομαι και εγώ σε 2-3 μερούλες περιμένω μία 4870 από πλαίσιο ολοκαίνουρια και την αγόρασα 43€ lol μέχρι να βρω που πάει αμοντάριστη και μονταρισμένη πείτε μου τι παίζουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 [quoteπεριμένω μία 4870 από πλαίσιο ολοκαίνουρια και την αγόρασα 43€ lol και εγώ θέλω:lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 και εγώ πίστεψέ με αν μου δίνανε 10 σε αυτή την τιμή θα τις έπαιρνα θα έκανα και quadfire στον Amd lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 "Σου δίνω προθεσμία 2 ημέρες με τον 8600 στα 4.5" :mrgreen: Ε-Ε-Ε-Έρχεται..!!.. :-D Α, ναι ρε, νομιζω πως κατι αρχιζω να θυμαμαι...:lol: Vatos σοβαρα την πηρες τοσο? Παιζουμε το "δειξε το e-penis σου". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 άντε έρχομαι και εγώ σε 2-3 μερούλες περιμένω μία 4870 από πλαίσιο ολοκαίνουρια και την αγόρασα 43€ lol μέχρι να βρω που πάει αμοντάριστη και μονταρισμένη πείτε μου τι παίζουμε έλεος δεν στην έδωσαν σήμερα?! FFS! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Έφαγα blue screen στις 3 ώρες ο κιορατάς. Οι μνήμες είναι με timings και ρεύμα που προτείνει η Corsair. Να του φταίει το NB λέτε; Το έχω 1.44. Να του δώσω κι άλλο ή θα μου τα δώσει στο χέρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 BSOD σε prime95 μάλλον μνήμες μυρίζει... memtest περνάνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 άντε έρχομαι και εγώ σε 2-3 μερούλες περιμένω μία 4870 από πλαίσιο ολοκαίνουρια και την αγόρασα 43€ lol μέχρι να βρω που πάει αμοντάριστη και μονταρισμένη πείτε μου τι παίζουμε και εγώ θέλω!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 43 euro επειδή είχε πιστωτικό από την 4850 1gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 έλεος δεν στην έδωσαν σήμερα?! FFS! ναι δεν είχε εκεί και ήταν μπ#%@##λο το μαγαζί από παραλαβή λογικά και βαριόμουν να περιμένω δε γαμ#@%@τε μια μέρα παραπάνω με το πιτσι off 2 βδομάδες πέρασαν τώρα θα μασήσουμε κάθομαι και σκαλίζω τον AMD Vatos σοβαρα την πηρες τοσο? Παιζουμε το "δειξε το e-penis σου". ναι πιστοτικό από την 4850 που κάηκε μόνη της χορίς λόγο... Έφαγα blue screen στις 3 ώρες ο κιορατάς. Οι μνήμες είναι με timings και ρεύμα που προτείνει η Corsair. Να του φταίει το NB λέτε; Το έχω 1.44. Να του δώσω κι άλλο ή θα μου τα δώσει στο χέρι; δες το log τι error σου βγάζει 0.4 ? 0.5 ? και τι έπρεπε να ήταν ? 43 euro επειδή είχε πιστωτικό από την 4850 1gb θα με κάψεις ρε εγώ γράφω τα μισά μην πάθα liopyroκατάσταση* και εσύ τα ξερνάς όλα *εξιγεί το πρόβλημά του στον τεχνικό αφού το έιχε γράψει εδώ στο insomnia και ο τεχνικός ρωτάει εσύ είσαι ο liopyr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 *εξιγεί το πρόβλημά του στον τεχνικό αφού το έιχε γράψει εδώ στο insomnia και ο τεχνικός ρωτάει εσύ είσαι ο liopyr Χαχαχαχα, που εγινε αυτο? Πλαισιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Χαχαχαχα, που εγινε αυτο? Πλαισιο? μιλάμε legendary καταστάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 δες το log τι error σου βγάζει 0.4 ? 0.5 ? και τι έπρεπε να ήταν ? To τελευταίο που έφαγα είναι αυτό: 1:Test 12, 5300 Lucas-Lehmer iterations of M14942207 using 896K FFT length.1:FATAL ERROR: Rounding was 0.4974975586, expected less than 0.4 Τώρα στα blue screens δε προλαβαίνει να γράψει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 όχι αυτό ήθελα για δοκίμασε με λίγο παραπάνω ρεύμα στο Chipset αν θυμάμαι καλά το 0.4 είναι Chipset ή/και μνήμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα