Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι. πηρε fatality μετα σε m5a99 pro. αλλα στο τελος αφου αποφασισα να  δωσω το σετακι μου τα πηρε.  (sabertooth και 8370) και εκανε 2 Pc. ετσι βαλαμε τον 8350 στην sabertooth επειδη ειναι καλυτερος και τον 8370 στην  m5a99 και θα προσπαθησει να το σπρωξει.

απο την εμπειρια μου με τα 2 κομματια εχω να πω τα εξης:

ο 8370 ειναι πολυ πιο δροσερος αν και χρειαζεται παραπανω ρευμα για τα 5ghz. στα 5.2 ομως με τιποτα δεν μπορουσε να τρεξει cinebench.

o 8350 απο την αλλη δουλεψε με 1.200 ρευμα στα 4.3 ghz αλλα πανω απο το 1.45 για να το εχει πρεπει να κανει custom υδροψυξη. δεν φτανει η 280 nepton. επισης εκει στα 5400 εχει το τοιχος του και ετσι δεν βοηθαει για παραπανω...

Διαφορετικοι χαρακτηρες τελειως οι 2 fx...

τονιζω οτι τα συμπερασματα τα εβγαλα σημερα το απογευμα. δεν προλαβα να κανω αρκετες δοκιμες...

• Like 4
Δημοσ.

στα 5 με 1.510 ηταν σταθερος. και με μαξ θερμοκρασια 60 βαθμους με την 280 nepton. δεν παιζοταν απο θερμοκρασιες ο συγκεκριμενος.μεχρι τα 4.9 ομως ηθελε 1.44

απο την αλλη  ο 8350 για τα 5 θελει 1.46 αλλα τερματιζε απο θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Allday ο δικος σου ειναι αλλου. Δεν συγκρινεται. Ακομη και ο 8350 που ειναι καλος δεν ειναι σαν το δικο σου.

Multi και ομως. Πανω στην ιδια μητρηκη με την ιδια ψυξη, παστα . Παλαιοτερα που ειχε περασει απο τα χερια μου ενας 8320 ειχε μεγαλυτερο θεμα με τις θερμοκρασιες με ακομη λιγοτερο ρευμα. και ετσι το εδωσα.

• Like 1
Δημοσ.

Allday ο δικος σου ειναι αλλου. Δεν συγκρινεται. Ακομη και ο 8350 που ειναι καλος δεν ειναι σαν το δικο σου.

Multi και ομως. Πανω στην ιδια μητρηκη με την ιδια ψυξη, παστα . Παλαιοτερα που ειχε περασει απο τα χερια μου ενας 8320 ειχε μεγαλυτερο θεμα με τις θερμοκρασιες με ακομη λιγοτερο ρευμα. και ετσι το εδωσα.

Ο 8320 που είχες σε τι ghz έπαιζε και με τι ρεύμα ; Δώσε λεπτομέρειες στον λαό.

Δημοσ.

μπηκε σε νερο και η δευτερη r9 290 και ειπα να μοιραστω μαζι σας μερικα αποτελεσματα με τσιμπημενα ρολογια φυσικα

αδελφε  βαλε και κανα σκρινακι απο ρολογια να συγκρινουμε  με τα δικα μας !

Δημοσ.

takare δώσεεεεεεεεεεεεεεεεε πόνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

ευχαριστω allday  :-D  χαροπαλευω ακομα αλλα που θα παει θα βγει ακρη 1150/1450 ειμαι εδω.απο δω και πανω δυσκολα τα πραγματα

αδελφε  βαλε και κανα σκρινακι απο ρολογια να συγκρινουμε  με τα δικα μας !

θα βαλω συντομα απλα θελω να στρωσω λιγο καλuτερα τη λουπα,να βαλω και push pull ανεμηστηρες ωστε να pusharw λιγο ακομα μεχρι εκει που μπορω να παω

Δημοσ.

Ο 8320 που είχες σε τι ghz έπαιζε και με τι ρεύμα ; Δώσε λεπτομέρειες στον λαό.

εδω ειναι στο 4.6. ειναι τσιτα απο θερμοκρασιες. ειχα συγκρινει με αρκετα παιδια και ηταν +10 βαθμους πανω απο τα υπολοιπα., αν ετρεχα Prime στο μισαωρο ειχα 63

post-122185-0-23521600-1445027833_thumb.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...