alldaynews Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Zen περιμένουμε φίλε όλοι μας!!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ο λογος που εδωσα το am3 ειναι γιατι το εδωσα σε φιλο σε πολυ καλα χρηματα. αλλιως για τα επομενα χρονια θα κρατουσε μεχρι να βγει κατι αξιολογο. fallen με τι παιχνιδι λιωνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 ARK τωρα τελευταια φιλε μου, και εδω και χρονια ARMA αν και το τελευταιο το εχω λιγο παρατημενο, στα ενδιαμεσα το παιζω space ninja με Warframe αλλα παιζω κανα 2μηνο τον χρονο και το αφηνω γιατι μου την δινει στα νευρα το ολο loot system. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) μερικα νουμερακια με τους νεους drivers15.10 !!! μαμα o driver εδω στο insomnia που ανεβαζω νουμερα για σωστες συγκρισεις Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2015 από ultraex2003 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δυο γρηγορα περασματα με τα καινουρια "οπλα"... Untitled8.jpg Untitled9.jpg 1.744v για τα 4.4 ; Χριστέ και Παναγιά και μόνο που βλέπω τέτοιο ρεύμα σε haswell αγχώνομαι, είμαι ο μόνος άραγε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 κατι αλλο θα παιζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Σίγουρα κάτι άλλο δεν είναι λογικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 κατι αλλο θα παιζει... Μακάρι να είναι λάθος η ένδειξη του cpu-z, διαφορετικά σκούρα τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Εμένα βγάζει με 2 290 86κάτι στο firestrike extreme 1.1 και ο Ultra 11χιλιάδες κάτι.Παίζει τόση διαφορά λόγω επεξεργαστή?? Εχω την εντύπωση πως με τους νέους drivers της Amd ακούγονται λιγότερο οι ανεμιστήρες της 290 που δεν είναι στο νερό απ`ότι με τους προηγούμενους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Εμένα βγάζει με 2 290 86κάτι στο firestrike extreme 1.1 και ο Ultra 11χιλιάδες κάτι.Παίζει τόση διαφορά λόγω επεξεργαστή?? Αν μιλάς για το firestrike 12 χιλιάδες κάτι έβγαζες allday.86xx έβγαζες στο extreme preset.Όσο για τον ultra 11 χιλάδες κάτι βγάζει στο απλό firestrike και όχι στο extreme. μερικα νουμερακια με τους νεους drivers15.10 !!! Καταγραφήzdvxxcxc.JPG ddfhfggfu.JPG drtftygy.JPG cgngvgjhgh.JPG Καταγραφή50772.JPG Ωραίος!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Σωστα δεν το είδα ότι είναι το απλό γιατι είδα τα νούμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δυο γρηγορα περασματα με τα καινουρια "οπλα"... Untitled8.jpg Untitled9.jpg Τα λόγια περιττά μπροστά στο σκόρ των gtx G1 980ti sli.Εκείνο όμως που χρήζει παρακολούθηση είναι ο ασθενής όπως είπαν και οι προλαλύσαντες.Το cpu στο 1.74vcore???Έλεος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Εμένα βγάζει με 2 290 86κάτι στο firestrike extreme 1.1 και ο Ultra 11χιλιάδες κάτι.Παίζει τόση διαφορά λόγω επεξεργαστή?? Εχω την εντύπωση πως με τους νέους drivers της Amd ακούγονται λιγότερο οι ανεμιστήρες της 290 που δεν είναι στο νερό απ`ότι με τους προηγούμενους τρεξε τα ιδια με μια καρτα για να δεις τις οποιες διαφορες ναι το απλο ειναι fire strike επισης οτι ανεβαζω εδω ξεκαθαριζω ειναι με μαμα τον driver για οποιον θελει να συγκρινει σωστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veldi1973 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 1.744v για τα 4.4 ; Χριστέ και Παναγιά και μόνο που βλέπω τέτοιο ρεύμα σε haswell αγχώνομαι, είμαι ο μόνος άραγε ; κατι αλλο θα παιζει... Σίγουρα κάτι άλλο δεν είναι λογικό Μακάρι να είναι λάθος η ένδειξη του cpu-z, διαφορετικά σκούρα τα πράγματα. Οντως , οι ενδειξεις του cpuz ειναι λιγο υπερβολικες... εχετε δει πολλα haswell με τοση ταση;;;;;;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Λάθος ένδειξη απλά, με 1.252v που δείχνει το hw info είσαι οκ. Κατέβασε το rog cpu-z 1.73 που είναι το πιο τελευταίο, δεν νομίζω μετά να έχεις θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα