takaros123 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 να και ενα firestrike extreme απο εμενα με 2 r9 290 reference stock με 2600κ στα 4.5 οπου ναναι μπαινει νερο και στη δευτερη και τοτε θα ξαναποσταρω στην παρεα να δουμε διαφορες 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μερικα σκορακια και απο εμενα ειχα λιγο ορεξη σημερα.. Ετρεξα μεσα στο κουτι οποτε οι θερμοκρασιες δεν ειναι και οι ιδανικες για τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα.. Firestrike single Firestrike Ultra single Firestrike Ultra SLi Catzilla δεν εχω ξανατρεξει και δεν εχω εικονα απο scores με αναλογες καρτες.. Single SLi 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Σε λίγες μέρες θα επανέλθω και εγώ... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ενα με ακόμη ψηλότερα τα ρολόγια στις κάρτες 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Χωρίς νερό η δεύτερη κάρτα εδώ είναι το τοπ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Κρίμα !!! Νά έχουμε τόσο καταπληκτικά σε αποτελέσματα συστήματα ... και να μήν τα ανεβάζουμε στο hwbot. Ειδικά σε κάτι Novice διαγωνισμούς , που ανεβάζετε αποτελέσματα σε ομάδες 3 ατόμων ... θα τους είχατε πάρει το σκάλπ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Συμφωνώ Τάσο.Ανεβάστε παιδιά στο hwbot.org και αν δεν είστε μπείτε στην ομάδα μας H.O.T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ετρεξα μερικα τεστ με τον 2600Κ και περιμενω εντυπωσεις απο τους γνωστες αν ειμαι καλα γιατι ειδικα στο Aida νομιζω οτι εχω χαμηλα σκορ Το Catzilla το τρεχετε με 576p preset ή παραπανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Χαιρετω την παρεα, Λοιπον, εχω ενα θεματακι με το Catzilla και το SLi scaling/usage/performance. To τρεχω μεσα απο τα win10 και drivers τους 353.62 και το usage των καρτών ειναι στο 53-76% με αποτελεσμα να βγαζω score κατα πολυ χειροτερο απ' οτι με τη μια Eψαξα στο google, αλλα οι λυσεις που προτεινουν δε με βοηθησαν. Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο και αν βρεθηκε λυση στο προβλημα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Χαιρετω την παρεα, Λοιπον, εχω ενα θεματακι με το Catzilla και το SLi scaling/usage/performance. To τρεχω μεσα απο τα win10 και drivers τους 353.62 και το usage των καρτών ειναι στο 53-76% με αποτελεσμα να βγαζω score κατα πολυ χειροτερο απ' οτι με τη μια Eψαξα στο google, αλλα οι λυσεις που προτεινουν δε με βοηθησαν. Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο και αν βρεθηκε λυση στο προβλημα? Δυστυχώς φαίνεται και στο catzilla που ανέβασες, σε σχέση με τον d4ydr33m3r παίζεις πιο χαμηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Αν μπορεις δωσε μια γνωμη στο προηγουμενο και σε αυτο με την 970 αν ειμαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δυστυχώς φαίνεται και στο catzilla που ανέβασες, σε σχέση με τον d4ydr33m3r παίζεις πιο χαμηλά. Είναι με τη μια κάρτα αυτο το score 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Είναι με τη μια κάρτα αυτο το score Ωχ όντως τώρα το είδα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Χαιρετω την παρεα, Λοιπον, εχω ενα θεματακι με το Catzilla και το SLi scaling/usage/performance. To τρεχω μεσα απο τα win10 και drivers τους 353.62 και το usage των καρτών ειναι στο 53-76% με αποτελεσμα να βγαζω score κατα πολυ χειροτερο απ' οτι με τη μια Eψαξα στο google, αλλα οι λυσεις που προτεινουν δε με βοηθησαν. Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο και αν βρεθηκε λυση στο προβλημα? Ειμαι με τους 358.50 και αν και το Catzilla δεν το εχω ξανατρεξει,εχθες που το εβαλα πρωτη φορα εβγαλε αυτο το score. Δεν ξερω αν το scaling ειναι το ιδανικο για το benchmark δεν το τσεκαρα γιατι απλα το εβαλα εχθες για χαβαλε (αν το ξαναβαλω θα σου πω), αλλα σιγουρα εχει profile για τo catzilla απο οτι βλεπω στο nvidia cp. Εναλλακτικα δοκιμασε με διαφορα sli bits απο inspector.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα