alldaynews Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 δεν γίνεται να την δοκιμάσω δυστυχώς.Είναι μακριά το παλικάρι.Αλλα με βάζετε σε σκέψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 δεν γίνεται να την δοκιμάσω δυστυχώς.Είναι μακριά το παλικάρι.Αλλα με βάζετε σε σκέψεις Απλά παίρνεις κανονικά την V και βλέπεις αν είναι καλύτερη απο την Saber, αν ναι, πουλάς την Saber, αν όχι την κρατάς και πουλάς την V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Σωστό κι`αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Γνώμη μου μην επενδύσεις τσάμπα λεφτά στο am3+, κράτα τα καλύτερα για αναβάθμιση αργότερα σε zen ή intel, η saber είναι σκυλί και ήδη κλοκάρει αρκετά ψηλά. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Συμφωνω με τον Mult1...Δεν εχει κατι αλλο να σου δωσει αυτη η πλατφορμα,ηδη το εχεις τερματισει!Καλυτερα κανε λιγο υπομονη για κατι καινουριο..Τα λεφτα δικα σου βεβαια,η γνωμη μου απλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 MrLifeguard +1, το θέμα είναι ότι έχει ήδη μία κορυφαία μητρική, σχεδόν ξεζουμισμένο στο μαξ τον 8370, να πάει σε crosshair v formula z για να παίζει ας πούμε στα 5400 με το ίδιο ρεύμα που παίζει στα 5.3 είναι αστείο, οι διαφορές θα είναι από πολύ μικρές έως και καθόλου. Μάζευε χρήματα καλύτερα, περαιτέρω επένδυση στο am3+ είναι πεταμένα λεφτά, μιας και οι διαφορές που θα δεις θα είναι ελάχιστες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ερχεται update!!!!! https://www.asus.com/us/Motherboards/CROSSHAIR_V_FORMULAZ/ και φυσικά πούλημα η sabertooth Για μένα μην δώσεις την saber,ειναι σκυλί ατάιγο και σίγουρα και δοκιμασμένη.Το oc στο am3+ το έχει για πλάκα η δικιά σου σε συνάρτηση με το chipaki σου.Βάστα λεφτά!Για μένα η επόμενη θα είναι saber (είτε από amd είτε από intel) σίγουρα, γιατί η σειρά rog (που πήρα κιόλας) δεν έχει το κάτι παραπάνω για το oc (πάντα με βάση αυτά που είδα και σε συνάρτηση με την ψύξη μου) ώστε να αξίζει το premium των χρημάτων μου!Αυτά φιλικά πάντα και εννοείται η επιλογή είναι δική σου... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εκεί κολλάω και εγώ στο ότι το Am3+ τερμάτισε και το Zen έρχεται.Αν δεν Zen τότε Skylake θα έχω κάνει και την καβάτζα μου και θα βγεί πιο εύκολα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μην το σκεφτεσαι καν...Οσο δυνατο και αν ειναι το μικροβιο της αναβαθμισης,παλεψε το για λιγο καιρο ακομα και μονο κερδισμενος θα βγεις,οταν με το καλο πας σε καινουρια πλατφορμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 βαλε κανενα fan να φυσαει στα vrms και ξεζουμισε την στα bios settings(μια καλη λυση ειναι και ο stock fan του cpu) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ερχεται update!!!!! https://www.asus.com/us/Motherboards/CROSSHAIR_V_FORMULAZ/ και φυσικά πούλημα η sabertooth Η καλύτερη μητρική για AM3+ Αλλά όπως έγραψαν και οι άλλοι , αξίζει αυτή η μετάβαση από Saber R2.0 ??? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 στα vrm κάτι πρέπει να κάνω και τα ανεμιστηράκια που έχω δεν φτάνουν γαμώτο λόγο δύναμης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 σαν λιγο αυξημενες τις βλεπω τις θερμοκρασιες η ειναι ιδεα μου?βεβαια επαιζαν 5 βαθμους κατω,αυτα τα max ηταν spikes. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Κάπως αυξημένες θερμοκρασίες όντως για τα 4.6, αλλά δυστυχώς στην αύξηση αυτή της θερμοκρασίας συμβάλλει το 1.284v. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μερικές φορές με το oc νομίζω πως βρίσκομαι στην εκπομπή του χαρδαβέλα το ανεξήγητο.Τώρα είμαι στα 4,9 με 1.42 vcore και για τα 5,0 θέλω 1.45 vcore.Αν δεν είναι αυτό το ανεξήγητο τι είναι ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα