LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Που να το βαλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 το κατεβαζεις και το τρεχεις εχει τα παντα οτι χρειαστεις απο ρευματα και oc κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι για το vrin ρωτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι για το vrin ρωτησα. σου πα εγω 2.0 επαιζα με το llc του στο high μετα τα 4.7 αλλα αναλογα ειναι αλλοι παιζαν παραπανω δοκιμη θελει δες το video τι βαζει ο sin και πως παιζει με το GTL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 αυτο το llc δεν το βρηκα Με την προηγουμενη μητρικη αν το vrin το ειχα στο auto κρασαρε επρεπε να το βαλω στο high με αυτη δεν κρασαρει στο auto αλλα με 1.235v και στις δυο μητρικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkinvest Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 σου πα εγω 2.0 επαιζα με το llc του στο high μετα τα 4.7 αλλα αναλογα ειναι αλλοι παιζαν παραπανω δοκιμη θελει δες το video τι βαζει ο sin και πως παιζει με το GTL Ιατρικη απο το τηλεφωνο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 αυτο το llc δεν το βρηκα Με την προηγουμενη μητρικη αν το vrin το ειχα στο auto κρασαρε επρεπε να το βαλω στο high με αυτη δεν κρασαρει στο auto αλλα με 1.235v και στις δυο μητρικες. EE ΜΕΣΑ ΣΤΟ Advanced Power Settings: ΕΙΝΑΙ CPU VRIN Loadline Calibration (1): This is the LLC for the VIN and has many levels, but Extreme is recommended for most OC scenarios: ΤΟ VRIN ΣΤΟ AUTO EINAI 1.80-5 ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ CPU ΔΕΝ EINAI TO ΙΔΙΟ ΑΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ VRIN + LLC ΚΑΙ CPU ΡΕΥΜΑ + LLC ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω εψαχνα για LLC δεν ειχα καταλαβει οτι ειναι η συντομογραφια του Loadline Calibration Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω εψαχνα για LLC δεν ειχα καταλαβει οτι ειναι η συντομογραφια του Loadline Calibration για αυτο σου ειπα δωσε βαση σε αυτα που γραφει ο SIN τα αναφερει οπως ειναι μεσα στη μητρικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Το εβαλα και εγω στο 2.0 1.8 ηταν στο auto εβαλα και το vrin στο high εχει turbo και μετα xtreme εβαλα και το s3 state disable ηταν auto για αυτο σου ειπα δωσε βαση σε αυτα που γραφει ο SIN τα αναφερει οπως ειναι μεσα στη μητρικη Με μπερδευει αυτο το bios παταω το F2 και βαζω το κλασσικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Το oc σε intel τελικά είναι πολύ μπελάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Indeed, αλλά όσο πιο μπελάς είναι το oc αν το μάθεις καλά γνώμη μου πως δεν το αλλάζεις, το εύκολο στο oc είναι και βαρετό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά εννοείται.Μου φαίνεται δύσκολο γιατι δεν έχω ασχοληθεί με intel ποτέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μπελάς είναι άμα ψάχνεις και το τελευταίο MHz. Άμα θες ένα "απλό" overclock μέχρι τα 4.5 , μόνο vcore αλλάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα επιτέλους και στα 4.5Ghz με 1.28vcore.Αν θυμάμαι καλά δεν έχω κατέβει τόσο χαμηλά στα 4.5 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα