LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν ειναι R1 η CBR 900 RR Fireblade δεν λεει Θυμηθηκα τα μηχανακια που ειχα. Βρε παλικαρια για την Thermalright macho Zero που εχω που θα βρω αυτα τα δυο που κρατανε τον ανεμιστηρα; Η ψυκτρα εχει στο πισω μερο τρυπες για να μπουν αυτα και να μπει πισω ανεμιστηρας αλλα στο κουτι ειχε μονο δυο. Την καρτα γραφικων πειραζει που την εβαλα στο δευτερο pci-e γιατι εχει μονο ενα mini pci και δεν ηξερα που να βαλω την καρτουλα για το ασυρματο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω θα παίζει Χ8 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Το GPU-Z γιατι γραφει X16 @ X4 ??? Μισο να στρεσαρω την καρτα νλιγο να δω αν το 4 γινει 8 η 16 Δεν αλλαζει το 4 παραμενει 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν ειναι R1 η CBR 900 RR Fireblade δεν λεει Θυμηθηκα τα μηχανακια που ειχα. Βρε παλικαρια για την Thermalright macho Zero που εχω που θα βρω αυτα τα δυο που κρατανε τον ανεμιστηρα; Η ψυκτρα εχει στο πισω μερο τρυπες για να μπουν αυτα και να μπει πισω ανεμιστηρας αλλα στο κουτι ειχε μονο δυο. Την καρτα γραφικων πειραζει που την εβαλα στο δευτερο pci-e γιατι εχει μονο ενα mini pci και δεν ηξερα που να βαλω την καρτουλα για το ασυρματο. χαχαχα να και μενα με λειπανε !!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Το εχεις καλα βιδωμενο; γιατι με τοσους ανεμιστηρες θα πεταξει. Νομίζω θα παίζει Χ8 . Χ4 ειναι, το πρωτο ειναι Χ16 το δευτερο Χ4 το τριτο Χ8 και το τεταρτο Χ4 Που σκατα θα βαλω την Wireless καρτουλα; Θα την βαλω αγγελια ανταλλαγη με κανονικη pci και θα βαλω ενα usb προς το παρον. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Το εχεις καλα βιδωμενο; γιατι με τοσους ανεμιστηρες θα πεταξει. Χ4 ειναι, το πρωτο ειναι Χ16 το δευτερο Χ4 το τριτο Χ8 και το τεταρτο Χ4 Που σκατα θα βαλω την Wireless καρτουλα; Θα την βαλω αγγελια ανταλλαγη με κανονικη pci και θα βαλω ενα usb προς το παρον. βαλτη στο τριτο Χ8 εδω οι καρτες γραφικων οι 2 που φοραμε στα x8 δε παρατηρησα χασουρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα κοιμαμαι ορθιος γιατι ακομα δεν εχω φτιαξει καφε για πρωϊ Ειχα ξεχασει οτι σε μεγαλη θυρα pci-e μπορεις να βαλεις και μικρες καρτουλες. βαλτη στο τριτο Χ8 εδω οι καρτες γραφικων οι 2 που φοραμε στα x8 δε παρατηρησα χασουρα Την εβαλα στο πρωτο Χ16 και εβαλα την καρτουλα στο τελευταιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα κοιμαμαι ορθιος γιατι ακομα δεν εχω φτιαξει καφε για πρωϊ Ειχα ξεχασει οτι σε μεγαλη θυρα pci-e μπορεις να βαλεις και μικρες καρτουλες. Την εβαλα στο πρωτο Χ19 και εβαλα την καρτουλα στο τελευταιο. Λάθος λάθος τώρα και Χ25 xaxaxaxa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Παω να φτιαξω καφε γιατι σε λιγο θα γραψω οτι εχω AMD 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δε τραβάει ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Πρεπει να κανω format που αλλαξα μητρικη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ACCT Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Τασο ποσο την δινεις την soc; αριστη; .. Πόσο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει βαλει αγγελια 200 ευρω. Και εγω απο αγγελια την πηρα στα 150 ευρω απο τον Κωστα Mortisboy με ακομα 2 χρονια εγγυηση απο το Πλαισιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Πρεπει να κανω format που αλλαξα μητρικη; εγω παντως δε εκανα και ειχα διαδοχικα πανω am3+ z97 z77 και τωρα Ζ 170 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 https://shop.ekwb.com/ek-sf3d-inflection-point-evo-mounting-amd https://shop.ekwb.com/ek-sf3d-inflection-point-evo Εδώ είμαστε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα