Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1774

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Βασικά έκανα install το 06 αλλά θέλει λέει το DX9c και δεν με αφήνει να το τρέξω...

αν κάποιος ξέρει την λύση για να μην ξεφύγουμε από το θέμα ας μου στείλει pm

Όταν έκανα εγκατάσταση μου ζήτησε να εγκαταστήσω το DX9c αλλά δεν το άφησα για να μην γίνει κάνα μπέρδεμα με το 10 των vista...

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

d3dx9_28.dll was not found.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δέν έχει να κάνει με το Dx10.Στα δικά μου χ64 Ultimate έτρεξε κανονικά το 3dmark 06.

Προφανώς λείπει το συγκεκριμένο .dll απο υποφάκελο των Windows (C:\Windows\System32 και C:\Windows\SysWOW64 στην περίπτωσή μου).

Βρές το .dll απο το νετ,κατέβασέ το και πέτα το μέσα στον φάκελο.Λογικά θα δουλέψει με αυτό.

μπα, σε πρόλαβα και το κατέβασα και μετά μου έβγαλε error με το openal32.dll το κατέβασα και αυτό και μετά καινούργιο error

the procedure entry point alcgetstring could not be located in the dynamic link library openal32.dll

Παιδιά να ρωτήσω κάτι άλλο;

με το Super PI κάνεις benchmarks στην CPU;

μπα, σε πρόλαβα και το κατέβασα και μετά μου έβγαλε error με το openal32.dll το κατέβασα και αυτό και μετά καινούργιο error

the procedure entry point alcgetstring could not be located in the dynamic link library openal32.dll

Παιδιά να ρωτήσω κάτι άλλο;

με το Super PI κάνεις benchmarks στην CPU;

ναι ειναι ενα καλο bench αλλα ειναι λιγο δυσκολο να συγκρινεις την αποδoση σου σε σχεση με ενα quad-core γιατι στο spi ειτε duo εχεις ειτε quad αμα τρεχουν ιδια mhz κ οι δυο τα ιδια results περιπου θα βγαλει σε αντιθεση με το 3dmark06 στο οποιο με το cpu score εχεις μια πιο καλη συγκριση με ολους τους cpu μιας κ φαινεται η διαφορα ενος i7 απο εναν core 2 quad κ απο εναν duo κλπ διαλεγεις κ παιρνεις λοιπον....btw περιμενουμε κ ενα 3dmark06 απο εναν duo-core θα ειναι κ ενα καλο παραδειγμα στην ερωτηση που εκανες:-)

έχω ποστάρει εγώ την δική μου 4870χ2 default πιο πίσω ~ 22Κ @ 3D2k6 http://service.futuremark.com/resultComparison.action?compareResultId=9040979&compareResultType=14

βρες κάποιον με 295 να τρέξει ένα bench έτσι για το αρχείο να δούμε μιας και εγώ τα έχω ψιλοπαρατήσει τώρα για διάφορους λόγους....

ωραιος ο christarass σχεδον τα ιδια βγαζουμε και εγω ειμαι με τον 940 και 4870χ2 ! οι μνημες σου στα ποσα τρεξαν στο τεστ και με ποσο ρευμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...