panakos_thess Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 δεν ξερω να σου πω την αληθεια ενα bench τον δευτερολεπτων ηθελα να benchαρω τωρα αν ειναι σταθερο σε αυτο το ρευμα δεν ξερω αλλα δεν ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ μου να το εχω ετσι, καθημερινα το εχω στοκ και χωρις ρευμα παει και 3.8 και κατι.τωρα σε 1.24+ παιζει ανετα 4.6! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 cinebench 11.5 a8 6600k 4.5 1.46v max στο cpu-z ram 1866 1.65v 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Nikos1982 θα σου πω ένα κολπάκι για τις asus σε πμ για να βγάζεις 3.82 στα 4.5, αν βγάλεις 3.82 με την πατέντα που θα σου πω θα δεις ότι είχα δίκιο. Ορίστε ένα σκοράκι παλιό στα 4.5 με την πατέντα, τώρα παίζω στοκ λόγω ψύκτρας μέχρι να πάρω την evo : 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραιο Σκορ φιλε Mult1C0r3Cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Το κατά δύναμιν φίλε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Κανεις που να εχει 4960Χ να παιξει στα 4.5 4.6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Λιγο Rome 2 https://www.youtube.com/watch?v=xveo_PKLYEs αα ρε τι κανει ο pentium . Πρεπει να κανω καμμια μεγαλη μαχη, αλλα ειμαι στην αρχη ακομα γιατι εχασα τα save μου. Εκτως και αν κανω custom battle. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις ανακάλυψα τα όρια της G1 με 69% asic quality (αν λέει κάτι αυτό) clock:1525mhz max real boost / memory 2050mhz Αρκετά ικανοποιητικά τα βρήκα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Λιγο Rome 2 αα ρε τι κανει ο pentium . Πρεπει να κανω καμμια μεγαλη μαχη, αλλα ειμαι στην αρχη ακομα γιατι εχασα τα save μου. Εκτως και αν κανω custom battle. Με τι καταγραφεις; Σε τι αναλυση παιζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Έρχεται και το valley... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Με τι καταγραφεις; Myrillis Action! = ετσι λεγεται το προγραμμα. Βασικα επειδη ειναι μερος της δουλειας μου να καταγραφω βιντεο, εχω σχεδον ολα τα προγραμματα καταγραφης ολα αυθεντικα. Το Action ειναι απο τα καλυτερα. Εχει AVI 1080P και mp4 30/60 fps μεχρι 1080p. 720p Σε οποιοδηποτε μηχανημα, για 1080 mp4 χρειαζεσαι haswell hardware acceleration ομως. Δευτερη επιλογη θα ηταν το bandicam και το dxtory, εχουν τις διαφορες του, γενικα το fx εχει πολλες επιλογες αλλα ειναι βαρυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Myrillis Action! = ετσι λεγεται το προγραμμα. Βασικα επειδη ειναι μερος της δουλειας μου να καταγραφω βιντεο, εχω σχεδον ολα τα προγραμματα καταγραφης ολα αυθεντικα. Το Action ειναι απο τα καλυτερα. Εχει AVI 1080P και mp4 30/60 fps μεχρι 1080p. 720p Σε οποιοδηποτε μηχανημα, για 1080 mp4 χρειαζεσαι haswell hardware acceleration ομως. Δευτερη επιλογη θα ηταν το bandicam και το dxtory, εχουν τις διαφορες του, γενικα το fx εχει πολλες επιλογες αλλα ειναι βαρυ. Ωραιος, ποσα fps κατω εισαι με αυτα; Κοντα στο 2:30 φαινεται λιγο σαν να σπαει η εικονα, βεβαια μπορει να ειναι και η ιδεα μου η total war που το engine του δεν ειναι και απο τα καλυτερα. Σε τι αναλυση παιζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Nikos1982 θα σου πω ένα κολπάκι για τις asus σε πμ για να βγάζεις 3.82 στα 4.5, αν βγάλεις 3.82 με την πατέντα που θα σου πω θα δεις ότι είχα δίκιο. Ορίστε ένα σκοράκι παλιό στα 4.5 με την πατέντα, τώρα παίζω στοκ λόγω ψύκτρας μέχρι να πάρω την evo : Για ρίξε μια ιδέα και καταδώ μπας και δουλεύει και σε άλλες μητρικές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εδώ είμαστε 111+ frames στα 1525mhz... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εδώ είμαστε 111+ frames... Ωραια η ti μπραβο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα