Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι το ξέρω απλά έχω διαβάσει πως οι πιθανότητες είναι μεγάλες για instadeath ή degrade αν δουλεύεις συνέχεια με τέτοιο ρεύμα σε πλήρες φορτίο, ωστόσο για μια φορά δεν τρέχει κάτι προς Θεού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 ε ναι οχι καθημερινα για ενα σκορακι του εκανα χαχα καθημερινα ουτε Overclock το εχω κανει δεν χρειαζεται τετοιο σκυλι που ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Είσαι και συ δηλαδή για μπαν από το φόρουμ εεεε σαν κάτι άλλους ονόματα δεν λέμε!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 εγω?γιατι τι εκανα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Όσοι έχουν σε αυτό το φόρουμ επεξεργαστή με περισσότερα από 8 threads, την σπάνε σε όσους έχουν επεξεργαστή με 8 ή λιγότερα threads, για τον λόγο ότι οι κάτοχοι τιτάνων επεξεργαστών με πολλούς πυρήνες βγάζουν διαστημικά σκορ σε πολυνηματικά benchmarks . Φυσικά και όλο αυτό το λογοπαίγνιο γίνεται για τον χαβαλέ και για τίποτα περισσότερο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 εγω?γιατι τι εκανα? Ξέρεις εσύ!!! Χαχαχα όπως λέει και ο Mult1 είναι για να το διασκεδάζουμε και λίγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 α!!!! χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Τι να κάνουμε όλα μέσα στη ζωή είναι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 ε ναι Its ok αλλα δεν με καιει αυτο τοσο οσο το bodybuilding Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Όσοι έχουν σε αυτό το φόρουμ επεξεργαστή με περισσότερα από 8 threads, την σπάνε σε όσους έχουν επεξεργαστή με 8 ή λιγότερα threads, για τον λόγο ότι οι κάτοχοι τιτάνων επεξεργαστών με πολλούς πυρήνες βγάζουν διαστημικά σκορ σε πολυνηματικά benchmarks . Φυσικά και όλο αυτό το λογοπαίγνιο γίνεται για τον χαβαλέ και για τίποτα περισσότερο . Πρόλαβες και συ χαχαχαχα μαρτυριάρη ε ναι Its ok αλλα δεν με καιει αυτο τοσο οσο το bodybuilding Στα νιάτα μου έκανα και γω φίλε.Αχχχχχχχχχχχχχχχχχ ωραίες εποχές αν και εντελώς ερασιτεχνικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πρόλαβες και συ χαχαχαχα μαρτυριάρη Στα νιάτα μου έκανα και γω φίλε.Αχχχχχχχχχχχχχχχχχ ωραίες εποχές αν και εντελώς ερασιτεχνικά Τι να κάνω ακόμα δεν ήρθε ο άνθρωπος να τον ξενερώσουμε άδικα ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 χαχαχαχαχαχαχα!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ενα cinebench με τον 2600Κ στα 5ghz και heaven me r9 290 στα 1220/1450 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ενα cinebench με τον 2600Κ στα 5ghz και heaven me r9 290 στα 1220/1450 ωραιος φιλε μου ριξε και ενα Cinebench r11.5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ Panako. Ναι ένα Cinebench r11.5 είναι το επόμενο που θα ποσταρω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα