Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι το ξέρω απλά έχω διαβάσει πως οι πιθανότητες είναι μεγάλες για instadeath ή degrade αν δουλεύεις συνέχεια με τέτοιο ρεύμα σε πλήρες φορτίο, ωστόσο για μια φορά δεν τρέχει κάτι προς Θεού.

Δημοσ.

Όσοι έχουν σε αυτό το φόρουμ επεξεργαστή με περισσότερα από 8 threads, την σπάνε σε όσους έχουν επεξεργαστή με 8 ή λιγότερα threads, για τον λόγο ότι οι κάτοχοι τιτάνων επεξεργαστών με πολλούς πυρήνες βγάζουν διαστημικά σκορ σε πολυνηματικά benchmarks :P. Φυσικά και όλο αυτό το λογοπαίγνιο γίνεται για τον χαβαλέ και για τίποτα περισσότερο  B).

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι έχουν σε αυτό το φόρουμ επεξεργαστή με περισσότερα από 8 threads, την σπάνε σε όσους έχουν επεξεργαστή με 8 ή λιγότερα threads, για τον λόγο ότι οι κάτοχοι τιτάνων επεξεργαστών με πολλούς πυρήνες βγάζουν διαστημικά σκορ σε πολυνηματικά benchmarks :P. Φυσικά και όλο αυτό το λογοπαίγνιο γίνεται για τον χαβαλέ και για τίποτα περισσότερο  B).

Πρόλαβες και συ χαχαχαχα μαρτυριάρη

ε ναι Its ok αλλα δεν με καιει αυτο τοσο οσο το bodybuilding

Στα νιάτα μου έκανα και γω φίλε.Αχχχχχχχχχχχχχχχχχ ωραίες εποχές αν και εντελώς ερασιτεχνικά

• Like 1
Δημοσ.

Πρόλαβες και συ χαχαχαχα μαρτυριάρη

Στα νιάτα μου έκανα και γω φίλε.Αχχχχχχχχχχχχχχχχχ ωραίες εποχές αν και εντελώς ερασιτεχνικά

Τι να κάνω ακόμα δεν ήρθε ο άνθρωπος να τον ξενερώσουμε άδικα :P ;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...