agligoros Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Η shanghai είναι ρουφήχτρα επεξεργαστικής ισχύος, ότι cpu και να έχει κάποιος θα βαράει υψηλό usage. Με fx 8320 στοκ στα 3.5 και 290 vtx 3d η κάρτα έπαιζε 90% στην χειρότερη στην shanghai σε μερικές φάσεις, όμως γενικότερα έπαιζε 99%-97%, 80 fps avg, 50 minimum και 90 max, οι ενδείξεις από msi afterburner. Πάντως ο fx άραζε 50%-60%, το 70% ήταν το max usage, παραπάνω δεν πήγαινε. πολυ καλα τα νουμερα του 8320,αν και εγω στοκ ειμαι στα 3,9 και οχι στα 3,5 οπως ο δικος σου. καπου εκει ειναι τα fps,αν και δε μπορω να τα υπολογισω ακριβως,αλλα εχω 290x. Καλυτερα θα ηταν να τα τραβουσες ενα βιντεο για να εχουμε ποιο συγκεκριμενα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Κομμάτι δύσκολο τώρα γιατί όταν κάναμε δοκιμές το μυαλό μας ήταν στο να παίξουμε το conquest, όταν ο pc neon που μου έδωσε δοκιμαστικά τον fx πάρει άλλη κάρτα γραφικών σίγουρα θα ποστάρω αποτελέσματα του bf4 αφότου του το δώσω να το δοκιμάσει, για την ώρα δεν έχει κάρτα γραφικών, την πούλησε την 290. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 τα εχεις γραμμενα καπου τα νουμερα και τα θυμασαι τοσο αναλυτικα ή εισαι σαν τον ανθρωπο της βροχης; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ότι αφορά pc το θυμάμαι και μάλιστα πολύ καλά . Βέβαια θα μου πεις και με το δίκιο σου που πας βρε κακομοίρη χωρίς βίντεο, θα έρθει και αυτό μην αγχώνεσαι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 και απο εμενα ενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Εγινε μόδα ... το bench του cpu-z ? Θέλει λίγα ψωμιά ακόμη μέχρι να γίνει πιό σωστό στη μέτρηση και πιό αξιόπιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 ενδεικτικα 3 νουμερακια ολα στοκ με 15.8 drivers !! 3570κ+290+mem 2133 cas 11 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 και απο εμενα ενα Πολύ μάπα η 990fx killer για oc, 1.4v για τα 4.5 έλεος. Ακόμα και η 970 fatal1ty performance που είναι φθηνότερη κλοκάρει καλύτερα, αλλά βέβαια λόγω του 220w tdp support, η killer δεν υποστηρίζει 220w tdp επεξεργαστές, ωστόσο είναι ακριβότερη γιατί προσφέρει τα επιπλέον features του 990fx chipset. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ μάπα η 990fx killer για oc, 1.4v για τα 4.5 έλεος. Ακόμα και η 970 fatal1ty performance που είναι φθηνότερη κλοκάρει καλύτερα, αλλά βέβαια λόγω του 220w tdp support, η killer δεν υποστηρίζει 220w tdp επεξεργαστές, ωστόσο είναι ακριβότερη γιατί προσφέρει τα επιπλέον features του 990fx chipset.Τι εννοείς μάπα; 90% είναι θέμα του επεξεργαστή. Η μητρική αρκεί να κραταει σταθερό το ρεύμα εκεί που το ορίζεις (llc) και να έχει επαρκώς ψύξη στα vrm. Επίσης για να θεωρείται μια μητρική καλή θα πρέπει να μπορείς να παίξεις τα ρεύματα με offset αλλά και καρφωτα. Δεν ξέρω αν η παραπάνω τα κάνει αυτά μιας και δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά δεν βλέπω και λόγω να είναι μαπα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 εχει δικιο ο cliobaccarra. απλα του εκατσε χαλια τσιπακι. με τον 8370 μου τα 4,5 χρειαζονται 1.285. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 εχει δικιο ο cliobaccarra. απλα του εκατσε χαλια τσιπακι. με τον 8370 μου τα 4,5 χρειαζονται 1.285. Μπορεί να μην το έχει ψάξει και αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά έχω μείνει μλκας με το τι μπορεί να κάνει η DFI! First boot 4ghz, ok! Second boot 4.2ghz, ok! Third boot 4.35ghz, ok! Oχι και άσχημα για τσιπάκι του 2009 έ? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 DFI ήταν αυτές.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 DFI ήταν αυτές.. Δυστυχώς όμως, χαθήκανε μαζί με τις Abit Οntopic, αξίζει να βρω καμια 120άρα ΑΙΟ ή να βάλω την 212 με Scyth Ultra Kaze? Με τρώει για παραπάνω stable. Μέχρι 4.5 το κατάφερα σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχώς όμως, χαθήκανε μαζί με τις Abit Οntopic, αξίζει να βρω καμια 120άρα ΑΙΟ ή να βάλω την 212 με Scyth Ultra Kaze? Με τρώει για παραπάνω stable. Μέχρι 4.5 το κατάφερα σήμερα... Αλλαξες μητρικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα