melodystyle2003 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Το εριξα στα 4.6 Ghz με 1.235v και Vrin Loadline Calibration στο high Οταν παρω καμια σοβαρη μητρικη θα δω για 4.7 Ghz 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Να αρχισω να το κρυβω δηλαδη σαν μερικους μερικους;;;;!!!!! oχι bro !! σε καμμια περιπτωση δε εννοω να κρυβουμε κατι !! Όταν παίρνεις fx τον αγοράζεις μόνο και μόνο για τις multithreaded ικανότητές του, γνωρίζοντας φυσικά τι θα χάσεις σε single core. Φοβερό τσιπάκι, τα χαλάει λίγο στο single core όμως σε multitasking και multithreaded benchmarks που κάνουν σωστό scaling με τους οκταπύρηνους fx ο fx θερίζει, τα ξέρεις κιόλας αυτά ultra μιας και έχεις fx και μάλιστα κλοκαρισμένο. ναι τα ξερω απλα η διαφορα single με multi απλα μου χαλαει λιγο τα συναισθηματα !! μη δινεις σημασια!! bro να φανταστεις οτι εχω αρχισει να ανεβαζω νουμερα απο τον 8320 στο hwbot απο τον απριλιο του 13 !! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Κάποια φρέσκα benches stock (4.4ghz) !!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 λοιπον το πρωτο ειναι με hyperthread on και το δευτερο ht off,οποιος θελει συγκρινει. settings ultra cpu:3770k 3,9 gpu:290x 1080-1250 ram:16gb 2133 drivers 15.7.1 το video capture απο το gaming evolve ειναι στο high quality πιστα rogue transmission 64 skill απο τα Lidl https://www.youtube.com/watch?v=nDgIYnxRj_g https://www.youtube.com/watch?v=TM1e1_tETzk 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ορίστε και για το GPUPI for CPU 100M αποτέλεσμα. 1,8 ποντοι για την ομαδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 agligoros την χρηση σου την βλεπω πολυ καλη. εμενα ενας i5 4690k sta 4.2 στα cores παιζει πανω απο 93% και μερικες φορες 100αριζει. εσενα μου φαινεται πως ειναι πιο ανετος αν και σε μικροτερη συχνοτητα. μπορει να βοηθανε και οι μνημες σου. εγω εχω στα 1600. ενταξει με το ht δεν παιζεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 AETOLOFITIS με τι καρτα και ποια πιστα;εγω μονο στην rogue transmission δοκιμασα για να εχω μετρο συγκρισης μηπως εχεις περισσοτερα fps; επισης κατι που ξεχασα,το game παιζει απο hdd οχι ssd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Aνεβάζω και εγώ την σαπίλα μου πριν περάσω στην DFI. 24/7 clocks με ανοιχτά οτι θες απο πίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 AETOLOFITIS με τι καρτα και ποια πιστα;εγω μονο στην rogue transmission δοκιμασα για να εχω μετρο συγκρισης μηπως εχεις περισσοτερα fps; επισης κατι που ξεχασα,το game παιζει απο hdd οχι ssd λοιπον. εγω μονο στην sangai Παιζω. τα ιδια σε fps. βλεπω οτι ο επεξεργαστης σου δουλευει ανετα και δεν μπορω να καταλαβω την γιατι τοση διαφορα (με το ht off) πουθενα δεν εχω διαβασει για ταβανιασμα του I5. και εμενα σε hdd παιζει. η καρτα ειναι η gigabyte r9 290 oc. 1040/1250 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 λοιπον. εγω μονο στην sangai Παιζω. τα ιδια σε fps. βλεπω οτι ο επεξεργαστης σου δουλευει ανετα και δεν μπορω να καταλαβω την γιατι τοση διαφορα (με το ht off) πουθενα δεν εχω διαβασει για ταβανιασμα του I5. και εμενα σε hdd παιζει. η καρτα ειναι η gigabyte r9 290 oc. 1040/1250 δοκιμασα sangai και δουλευει 90-100% ο cpu βεβαιαι δεν ειδα καπου να μου ριχνει τα fps αλλα η αληθεια ειναι οτι δουλευει τερμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 καταλαβα. οποτε δεν ειναι κατι που πρεπει να κοιταξω. σε ευχαριστω. με το ht θα ειναι πιο κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 οχι δεν εχει καποιο προβλημα το συστημα σου μιας και δοκιμασα με 1600 τις μνημες και δεν ειχε διαφορα. παντως ειναι γνωστο προβλημα αυτο με τη shanghai. ας περιμενουμε να βαλει και καποιο παιδι με fx και συγκρινουμε εκει αν υπαρχει cpu bottleneck. αν και οπως ειπα δεν ειδα κατι περιεργο στα fps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Η shanghai είναι ρουφήχτρα επεξεργαστικής ισχύος, ότι cpu και να έχει κάποιος θα βαράει υψηλό usage. Με fx 8320 στοκ στα 3.5 και 290 vtx 3d η κάρτα έπαιζε 90% στην χειρότερη στην shanghai σε μερικές φάσεις, όμως γενικότερα έπαιζε 99%-97%, 80 fps avg, 50 minimum και 90 max, οι ενδείξεις από msi afterburner. Πάντως ο fx άραζε 50%-60%, το 70% ήταν το max usage, παραπάνω δεν πήγαινε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Αν είχα το bf4 ευχαρίστως θα έβαζα Άσε που όλα αυτά shangai κτλπ μου φαίνονται κινέζικα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα