LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το aida64 μου στρεσαρει τον επεξεργαστη στα 4 ενω τον εχω παει στα 4.7 ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Και το cpu-z στα 4 λέει πως είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Το βρηκα απο το bios εχει το turbo στο auto και το εβαλα στο enable Ετρεξα το τεστ 10 λεπτα 78 βαθμους πηγε η θερμοκρασια. Μαλλον πρεπει να παρω κανεναν καλυτερο 140αρη ανεμιστηρα για την ψυκτρα γιατι και ασχημος ειναι σαν τις Noctua και λιγες οι στρφες του. Ετρεξα και το catzilla να δω τι ψαρια πιανει το κατεβαστηρι μου. Εντελως χαζο αυτο το catzilla που το βρηκαν το ψωρογατο; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Κάτι δεν πάει καλά με το Catzilla.Πολύ μικρό το σκόρ που βγάζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Καλα καρτα γραφικων μετραει και εγω εχω την αρχαια Gigabyte 7970 Ghz edition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 αααααααα οκ τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 5820K @4.7Ghz 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Ετρεξα και το PerformanceTest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Στα 4.6 Ghz με την αρχαία Corsair A50. Μου φαίνεται πως θα αγοράσω καμιά καλή υδρόψυξη ελπίζοντας πως θα πάω άνετα 4.8 με την μητρική μου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Το βρηκα απο το bios εχει το turbo στο auto και το εβαλα στο enable Ετρεξα το τεστ 10 λεπτα 78 βαθμους πηγε η θερμοκρασια. Μαλλον πρεπει να παρω κανεναν καλυτερο 140αρη ανεμιστηρα για την ψυκτρα γιατι και ασχημος ειναι σαν τις Noctua και λιγες οι στρφες του. Ετρεξα και το catzilla να δω τι ψαρια πιανει το κατεβαστηρι μου. Εντελως χαζο αυτο το catzilla που το βρηκαν το ψωρογατο; αν εχεις τον ασπρο 140αρη της thermalright τοτε να ξερεις οτι ειναι απο τους καλυτερους της αγορας και σε θορυβο και σε θερμοκρασιες, επιπεδο noctua Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Εχω αυτον τον κακασχημο Απο θορυβο μια χαρα ειμαι ολος ο υπολογιστης ειναι αθορυβος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Βαζω και φωτο το κουτι να δεις ποσο ασχημο ειναι με αυτον τον ανεμιστηρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Εμενα μια χαρα μου φαινεται, δεν ξερω αν αυτος ο ανεμιστηρας ειναι ιδιος με αυτον που εχω που ειναι ασπρος, παντως αν ειναι ιδιος τοτε ειναι απο τους πιο καλους της αγορας. @ Ετρεξα λιγο rome total war 2 μολις τωρα.φαινεται ξεκαθαρα ποσο καλα το τρεχει ο 3258 απλα η igpu δεν τραβαει. Με τον 920 θυμαμαι ειχα καποια μικροdrops σε μεγαλες μαχες και ηταν καθαρα θεμα του επεξεργαστη, δε λεω οτι δεν ηταν σμουθ, μια χαρα ηταν, αλλα η διαφορα φαινεται. Με τον 3258 σε αυτο τα ρολογια ισως να ειναι και πιο αποδοτικο απο τον 5820κ που το τρεχει φυσικα χωρις κανενα θεμα. Μενει να παρω καρτα για να τα τεσταρω, γιατι το τελευταιο τεστ που εκανα με τον 5820κ ηταν με μια 6950. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Και ένα bench από το cpu της δουλειάς: Πυροβολάει το εργαλείο μιλάμε ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Πολυ μικρη διαφορα απο στοκ 4790k σε OC 4.7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα