Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω παντως μπορω να πω οτι παει σφαιρα.. σε σχεση με τον q9550 που ειχα πριν.. καναμε εγκατασταση τους νεους ατι 9.1(παει καλυτερα η καρτα) με εναν φιλο που πηρε το δικο μου.. ξεκινησε 15 δευτερολεπτα πριν απο εμενα εγω τελειωσα εκανα ρεσταρτ και μετα τελειωσε ο q9550... ενταξει εχω veloci βεβαια πανω..

οι θερμοκρασιες δεν μου αρεσουν μονο... watercooled cpu/nb και 40 για πλακα με το καλημερα.. με full load 68 ! και το nb ανετα φτανει 50...

βαλτε και κανα everest να δουμε ταχυτητα στις μνημες να δουμε τι παιζει...

απο οτι εχω δει παντως ανετα πανε παραπανω οι ι7...

Εχω ποσταρει και εγω τεστ απο εβερεστ και θερμοκρασιες μετα απο 17 ωρες prime95!

1.24V exo to Vcore.Και με την Coolermaster V8 σηκωνει 70-73 μεσο ορο ολοι οι πυρινες....οποτε καλα ειμαι.....μαλλον δεν εχουμε πεσει σε καλα κομματια cpu , γιατι με λιγοτερα ρευματα βλεπω μεγαλυτερο οc kai χαμηλοτερες θερμοκρασιες!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1774

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

μου φαινεται παντως πολυ λιγο.. ειδικα στα 3.4 που τον τρεχεις..

-----Προστέθηκε 31/1/2009 στις 11 : 51 : 57-----

μολις ειδα αυτο στο πλαισιο

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1210580&page=20&category=69977727&catalog=20¨

μνημες για ι7 που εχουν βολτ 2.05 μπηκα και στο σαιτ της εταιριας και λεει τα ιδια.. για ι7 και ταση 2.05...

τα περι 1.65 βολτ που λεει η ιντελ τελικα μηπως ειναι της πλακας? γιατι εμενα οι μνημες ετσι κι αλλιως δεν μπουταρουν με 1.65 στα 1866... θελουν κοντα στα 2.0 αλλα το φοβομουν ως τωρα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά δεν κατάφερα τις 17000...

Αυτό είναι το τελευταίο μου bench γιατί πολυ απλά μετά από αυτό έβαλα πάνω στην υγρόψυξη και το Northbridge και η θερμοκρασία καλπάζει πλέον. Ούτε με σφαίρες 4Ghz!!!

Το 3Dmark επίσης δείχνει περίπου +100Mhz στον επεξεργαστή χωρίς λόγο!

Βαριέμαι τόσο πολύ να αλλάξω το block ξανά... :cry:

post-39531-129062983149_thumb.jpg

Επεξ/σία από kostasR1

Τελικά δεν κατάφερα τις 17000...

Αυτό είναι το τελευταίο μου bench γιατί πολυ απλά μετά από αυτό έβαλα πάνω στην υγρόψυξη και το Northbridge και η θερμοκρασία καλπάζει πλέον. Ούτε με σφαίρες 4Ghz!!!

Το 3Dmark επίσης δείχνει περίπου +100Mhz στον επεξεργαστή χωρίς λόγο!

Βαριέμαι τόσο πολύ να αλλάξω το block ξανά... :cry:

Γιατί τόσο χαμηλά ρε παιδί μου;

καλα ειναι.. για gtx260..

τι θερμοκρασιες εχεις πλεον γιατι κι εγω εβαλα και το nb στο τρενακι της υδροψυξης και δεν παει βημα.. αλλα για να το βγαλω θελω 2 ωρες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αποθηκέυση 2 OC profile στο BIOS. To 1o τρέχει στα 3.3Ghz και το 2ο στα 4.05Ghz.

Αν κάνω Load το 2ο δεν προλαβαίνω ούτε boot μια φορά! Σβήνει το μηχάνημα!!!

-----Προστέθηκε 1/2/2009 στις 05 : 39 : 01-----

καλα ειναι.. για gtx260..

τι θερμοκρασιες εχεις πλεον γιατι κι εγω εβαλα και το nb στο τρενακι της υδροψυξης και δεν παει βημα.. αλλα για να το βγαλω θελω 2 ωρες...

Και εγώ άλλη τόση ώρα θέλω και δεν την 'παλεύω' ειδικά όταν έχω 16 μηνών μικρό να φέρνει γύρω-γύρω και να πειράζει πράγματα...

Επεξ/σία από kostasR1
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων

Έπεσαν και οι 17000!!!

Υστερα από επανασχεδιασμό του waterblock και τις κατάλληλες προσθήκες είμαι πάλι έτοιμος!:-D

Ωραίος!! :-D

Ρε παιδί μου έχω πάθει πλάκα με τα oc. του 5200. Τα σπάει λέμε. Το δικό μου δε λέει με τίποτα να ανέβει παραπάνω. (8χ440)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 4.05GHz παίζω 36 idle και μέχρι 52 σε 3DMARK, prime είμαι στους 55.

Η VGA 45 idle και μέχρι 65 βαθμούς σε full σύμφωνα με το GPUZ.

Η θερμοκρασία νερού παίζει από 23 βαθμούς μέχρι 29.

Από fans έχω ένα 120mm στο ψυγείο και ένα 120mm μπρoστά και επίσης το Airflow της Corsair για τις μνήμες. Στα 4Ghz δουλεύουν όλα full speed και στα 3.3Ghz τα δουλεύω από το BIOS στο 60% και δεν ακούγεται τίποτα! Ότι πρέπει για τις νύχτες!!!

Επεξ/σία από kostasR1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...