Vatos_locos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 clockαρισμένο το pc ? αν ναι δοκίμασε default αν το βγάζει τότε ψάξε καλύτερα το overclocking που έκανες αν όχι τότε λογικά θα έχεις κάποιο hardware πρόβλημα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Αλλαξες vga? Αν ναι, κλασικο Ati driver κολλημα...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Αλλαξες vga? Αν ναι, κλασικο Ati driver κολλημα...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geobot24 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ναι το pc ειναι clockαρισμενο και σταθερο στην συχνοτητα που ειναι....Το ειχα δοκιμασει και με default τιμες και με μια hd2600xt και παλι το ιδιο εκανε και ηλπιζα τωρα με την 4870 να τρεχει κανονικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geobot24 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ναι το pc ειναι clockαρισμενο και σταθερο στην συχνοτητα που ειναι....Το ειχα δοκιμασει και με default τιμες και με μια hd2600xt και παλι το ιδιο εκανε και ηλπιζα τωρα με την 4870 να τρεχει κανονικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 κανενας με ι7 να δουμε κανενα σκορ της προκοπης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 γιατί ρα τι έχουν τα υπόλοιπα ρεκόρ μας γιατί πιστεύεις οτι με I7 θα είναι καλύτερα ? σε λίγο περίμενε παίζει να πουλήσω και εγώ τα δικά μου και να πάω σε i7 το σκέφτομαι ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 με τις τιμες που εχουν οι i7 μαλλον θα αργησουμε να δουμε κανα bench Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 μπα τώρα είναι σε νορμάλ επίπεδα ~ 600€ για cpu+board αν έχεις ήδη DDR3 Imho αξίζει αν έχεις λευκά για πέταμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 για να λεμε και την αληθεια βαλανε εναν memory controler μεσα στο cpu και το πουλανε χρυσο,ενω η amd το εχει εδω και καιρο αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 ε ναι αλλά δεν είναι μόνο ο IMC η αλλαγή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Κάτσε να δούμε και τι θα γίνει με τους Intel Lynfield γιατί βλέπω χαμήλότερα spi στα ίδια clockia. Παίζουν σε διαφορετικά socket και πρέπει να δούμε πως θα κοστολογούνται και πόσο φθηνότερα θα είναι τα mobo τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 για να λεμε και την αληθεια βαλανε εναν memory controler μεσα στο cpu και το πουλανε χρυσο facepalm.jpg όμως ώρα για διάβασμα Nekroma...υπάρχουν και αρκετές άλλες διαφορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 facepalm.jpg όμως ώρα για διάβασμα Nekroma...υπάρχουν και αρκετές άλλες διαφορές καλα δεν λεω χρειαζομε διαβασμα , αλλα πανω κατω αλαξανε ενα socket βαλανε και το memory controler μεσα ενωσαν και απο δυο die σε ενα αλλα phenom ,αλλα ειναι και οτι ποιο καλο τελικα +οτι ανταγωνισμος μαλλον δεν παιζει ι7>>>>quad>=phenom2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 εγω παντως μπορω να πω οτι παει σφαιρα.. σε σχεση με τον q9550 που ειχα πριν.. καναμε εγκατασταση τους νεους ατι 9.1(παει καλυτερα η καρτα) με εναν φιλο που πηρε το δικο μου.. ξεκινησε 15 δευτερολεπτα πριν απο εμενα εγω τελειωσα εκανα ρεσταρτ και μετα τελειωσε ο q9550... ενταξει εχω veloci βεβαια πανω.. οι θερμοκρασιες δεν μου αρεσουν μονο... watercooled cpu/nb και 40 για πλακα με το καλημερα.. με full load 68 ! και το nb ανετα φτανει 50... βαλτε και κανα everest να δουμε ταχυτητα στις μνημες να δουμε τι παιζει... απο οτι εχω δει παντως ανετα πανε παραπανω οι ι7... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα