Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηλαδή τα ζητούμενα αν τα ανεβάσω στο hwbot θα πάνε στο oc esports ή τα βάζω κατευθείαν στο oc esports πατώντας submit ; Είμαι noob ακόμα τι να κάνουμε :D.

πανε κατευθείαν στο oc esports 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1772

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

Εκεί που λέει score βάζω την συχνότητα, συμπληρώνω hardware, βάζω το validation link πατάω agree τους όρους και submit και μου βγάζει κόκκινο παραθυράκι κάτω από το σκορ και λέει συμπλήρωσε το σκορ. Το validation link το κάνω copy-paste από το email μου. Παιδιά έβγαλα άκρη τελικά, έφταιγε η λέξη MHz δίπλα από το σκορ και την συχνότητα του cpu, το validation ανέβηκε επιτυχώς.

• Like 1

με τη σειρα βαζεις συχνοτητα πχ 5400

παςENTER HARDWARE MANUALLY 

γραψε μονο το cpu σου για αρχη απο τη λιστα τους και μετα βαζεις και αλλα αμα θες

στη επιλογη αρχειου ανεβαζεις μια φωτο me cpu-z ολα τα επιμερους (συχνοτητα-μνημες κλπ

μετα στο compare url: και γραψε τη διευθυνση που σε στειλανε απο cpu-z (αντιγραφη επικοληση)

πχ Άκυρο Link/show_oc.php?id=2779799

και μετα ανεβασε και μια φωτο 

αν δε μπορεις στειλε μου  τις φωτο  και τα  κλπ acount να τα κανω εγω

• Like 1

Τα έφτιαξα αυτά, απλά ξέχασα να βάλω φώτο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλεις μετά photo ; Έκανα χαζομάρα και την ξέχασα...

ναι κανεις edit οσες φορες θες και βαζεις 

• Like 1

Απλά θα βάλω μια φώτο να φαίνεται το validate από την επιφάνεια εργασίας, μιας και δεν πρόλαβα να τραβήξω screenshot πριν κάνω το validate, ίσα που πρόλαβα το validate πριν κρασάρει το μηχάνημα. Θα δοκιμάσω και με ένα πυρήνα να δω τι ψάρια θα πιάσει το εργαλείο. Για validate να δώσω μέχρι και 1.6v για τα 5.3 ας πούμε ή θα της τινάξω τα πέταλα της asus ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δώσε λινκ για πρόγραμμα

τσακο αδελφε  με συνεση  τα ρευματα  γιατι πανε στο θεο !!

εχει πολυ πραμα ομως για σκαλισμα σιγα σιγα θα τα δω ολα !!

πχ VDDCI voltage setting, VRM Temp 1 setting embedded config file that can be used externally when named to "iTurbo.cfg" so you can try different overclock or underclock settings !!!

https://drive.google.com/open?id=0Bzz6JsWm9EHPRWZ6LTB2eFRyclk

και ενα νεο εχει σκαση μυτη hawai bios editor που μπορουμε να παιξουμε εως τωρα γιατι ειναι σε βετα φαση με τα στοκ ρολογια και μνημες πχ να μπουνε στο 1050-1080/1350-1400-1500

και εως τωρα που μιλαμε να ριξουμε το ρευμα μονο σε στοκ σε idle πχ το ριξα απο 0.968 (ΤΟΣΟ ΕΧΕΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΚ) στο 0.900 οταν παιζει idle 300/150 με κερδος στις θερμοκρασιες μιλαμε για 4-7 τοσο ειδε και φιλος που το δοκιμασε και αυτος (saphire 290x trix)

https://github.com/OneB1t/HawaiiBios...BiosReader.exe

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=400050&page=29

εδω με τα μονταρισμενα ρευματα απο 0.968  σε  0.900 βιος κατεβαινει 0.891 μεσα σε idle φαση!!!

post-238528-0-70431400-1436954982_thumb.jpg

αποριες  για τους επιδοξους μοντερ  σε pm η skype !!!

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...