AETOLOFITIS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 ενα κλικ πανω το ρευμα. μεχρι στιγμης σταθερος σε ibt και occt. Αν αντιμετωπισω το προβλημα που εχω για να ειμαι σταθερος σε prime95 στα 5.0 οπου παγωνει το Pc (μονο στο prime) τοτε θα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. δεν ειναι απο ρευμα...κατι αλλο παιζει. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Βάλε το cas latency στο 11 στις μνήμες και δοκίμασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 και με αλλες μνημες το ιδιο εκανε... αυτες οι μνημες με κουρασαν πολυ για να δουλεψουν στα 2400.το cas ειναι καλυτερα στο 11? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Multicorecpu καλη η μητρικη δεν λεω για τα λεφτα της προσφορας αλλα μαθημενος σε asus τωρα μου φαινεται οτι ειναι παλουκι το κλοκαρισμα ειδικα με intel και gigabyte.δεν εχει βεβαια M2 θυρες και μπλα μπλα μπλα αλλα σιγα τα αυγα. Ο 4790Κ ειναι στα 4.6ghz. Ο B55 το βλεπετε. Η καρτα ειναι ιδια 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 να αφησω και ενα νουμερακι με 1 καρτα !! 8320@4900 290Χ 1200/1600 15.6 beta default ο driver 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Ελληνικε Λαε ΝΑΙ στην ταχυτητα. ΟΧΙ στις Θερμοκρασιες. Κατα την ομιλια του Τσιπρα παρτε και το bench και πειτε κανενας ανθρωπος πως τις βλεπει τις θερμοκρασιες γιατι εγω δεν τις βλεπω καλα. p.s. αμα φιλοτιμηθει να ανεβει η φωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 τι θερμοκρασιες εχεις και με τι ρευμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Ελληνικε Λαε ΝΑΙ στην ταχυτητα. ΟΧΙ στις Θερμοκρασιες. Κατα την ομιλια του Τσιπρα παρτε και το bench και πειτε κανενας ανθρωπος πως τις βλεπει τις θερμοκρασιες γιατι εγω δεν τις βλεπω καλα. p.s. αμα φιλοτιμηθει να ανεβει η φωτο. 80 max? Τι ψυξη εχεις? Αυτες οι θερμοκρασιες ειναι στα 4Ghz 4,6Ghz που φαινονται στο OCCT? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 ναι αυτες ειναι οπως βλεπεις στο occt. οτι βλεπεις στην εικονα ετσι ειναι,στα 4.6. ψυχτρα ειναι η nepton 280L. βεβαια το θεματακι που εχω ειναι οτι ειναι τοσα τα ρευματα που πρεπει να πειραξεις στουν intel που εχω χασει τον μπουσουλα.και το αλλο θεμα ειναι οτι με το llc στο turbo και ρευμα 1.25 αυτο δινει 1.29 ποσο ειναι.οτι και να βαλω στο llc αυτο δινει παραπανω παντα.οτι ναναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 για το ρευμα σου εχεις πολυ καλες θερμοκρασιες. πιο κατω δεν ειναι σταθερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Thanos1972 με κάλυψες . AETOLOFITIS πάγωμα έχω αντιμετωπίσει εγώ και είναι πολύ σπαστικό, από όσο διάβασα για αυτό ευθύνονται συνήθως οι drivers της amd, ωστόσο πάγωμα συμβαίνει και στα intel μηχανήματα άγνωστο γιατί. Εμένα το πάγωμα λύθηκε με απεγκατάσταση με ddu των drivers της κάρτας και πέρασμα νέων, μετά από μιάμιση ώρα prime95 blend 0 κολλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 4.7 όσο τρέχω το cinebench σε stock ρεύμα. 2.png Στα 4 ο 8350 με στοκ 1,247 βγάζει 644 για δες και στα 5 που βγάζει 806 με 1,5 και πεσμου τα έχεις τα νούμερα αυτά? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Στα 5 ghz ένας i5 4690k βγάζει 770cb στο cb r15. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μα δεν το ανέφερα για να μου αποδείξει κάτι αφού το ξέρω ότι δεν τα έχει αυτά τα νούμερα με την καμιά! Δεν σχολιάζω ποτέ κάτι τέτοια αλλά είχα να μπω 2 μέρες εδώ μέσα και δεν άντεξα με αυτά που διάβαζα άλλο! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 για το ρευμα σου εχεις πολυ καλες θερμοκρασιες. πιο κατω δεν ειναι σταθερο? πιο κατω για τα 4.6 οχι δεν ειναι σταθερο.βεβαια αυτο με το llc να δω πως θα στρωσω γιατι 1.25 δινω bios και σε καποια φαση εδινε τοσο και ηταν σταθερο. θεωρητικα ποιο ειναι το max safe ρευμα αυτου του επεξεργαστη?γιατι αλλοι λενε 1.40 και αλλοι 1.35. καλες temps ε?μαλιστα.αντε,να και κατι ευχαριστο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα