Vatos_locos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 wrong link μάθετε να δίνετε το σωστό link ρα ( αυτό για το anti-greeklish ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christarass Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 γιατι ειναι λαθος ρε συ vatos???????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 πρέπει να το κάνεις public πρώτα και μετά το link που σου δίνει να το δώσεις πατάς edit στο result name και μετά πατάς εκεί που εμένα λέει make private εσένα θα λέει make public Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μέχρι πόσα scores μπορείς να ανεβάσεις αν δεν εχεις αγοράσει 3dmark. Μου λέει συνεχώς πως δε μπορώ να ανεβάσω άλλα και πρέπει να σβήσω είχα καμιά 150αρα με 20 public. Σβήνω σβήνω εχω φτάσει στα 20 και πάλι τα ίδια με λέει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 δεν έχω ιδέα εγώ το 06 και το vantage τα έχω αυθεντικά :/ στα άλλα μέχρι 3 νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Grrrr τα ζα. Και αυτοί λεφτά θένε. Ουστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 μικρό ποσό και αν benchάρεις κανωνικά αξίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 και αν εισαι τοσο σπαγκος πια,σε οποιο warezadiko της γειτονιας και να ψαξεις θα το εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Με το που θα κάνεις εγγραφή στο site όμως θα σε τσιμπήσει κατευθείαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 μπα.. εγω απο το νετ το εχω το 3dmark06 και δουλευει μια χαρα.. μονο το vantage εχω κανονικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Major ownage ... Και με Vista έτσι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Major ownage ... Και με Vista έτσι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geobot24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Σορρυ αν ειναι ασχετο αλλα εχω ενα μικρο-προβλημα....Αφου κανω κανονικα εγκατασταση το 3DMark05 προσπαθω να το τρεξω και κολλαει το pc.....Παιζει να ειναι προβλημα hardware(AMD 4800+, ati 4870, 2gb ram...)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geobot24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Σορρυ αν ειναι ασχετο αλλα εχω ενα μικρο-προβλημα....Αφου κανω κανονικα εγκατασταση το 3DMark05 προσπαθω να το τρεξω και κολλαει το pc.....Παιζει να ειναι προβλημα hardware(AMD 4800+, ati 4870, 2gb ram...)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 clockαρισμένο το pc ? αν ναι δοκίμασε default αν το βγάζει τότε ψάξε καλύτερα το overclocking που έκανες αν όχι τότε λογικά θα έχεις κάποιο hardware πρόβλημα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα