alldaynews Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Σωστό κι`αυτό Fallen 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Oι θερμοκρασιες χωρις a/c ειναι απαγορευτικες εδω μεσα παρολα αυτα ενα ισο. Δεν με βοηθανε και οι μνημες μου πολυ τι να σου κανουν 1600 ειναι... Αυριο αμα εχω χρονο μπορει να προσπαθησω για παραπανω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Σωστό κι`αυτό Fallen Βαλε ενα χερι εδω φιλαρακι μου http://oc-esports.io/#!/round/novice_nimble_3/2305/cpu_frequency_(amd) το βραδυ θα μπω με AMD (στα Intel ειμαι μεσα). Φυσικα θελουμε εναν ακομη αλλα ολο και καποιος θα βρεθει που θα παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εγώ δεν μπορώ να μπω σε αυτό μόνο members of the novice.Εγώ είμαι Enthusiast 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 αι χασου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 αν μου πεις πως, μπορω να βοηθησω εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Alldaynews δώσε πόνο, ο 8370 σου δεν μασάει από 9590 . Καλα μην νομιζεις οτι εχουμε και το ιδιο nick στο hwbot ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ήταν ένας απλός αστεϊσμός ως προς την πολύ καλή δυνατότητα του 8370 του alldaynews στο κλοκάρισμα, δεν είχα σκοπό να σε προσβάλλω εσένα και τον επεξεργαστή σου . Γνωρίζω πως έχεις μια μητρική που φιμώνει αρκετά τις δυνατότητες του 9590 σου, ήδη βγάζεις κάλλιστα σκορ με την συγκεκριμένη μητρική, φαντάσου να είχες sabertooth όπως ο alldaynews, το μηχάνημα απλά θα θέριζε χωρίς πολλά λόγια. Απλά ο αστεϊσμός αυτός κυμαινόταν στο ότι ένας επεξεργαστής σαν του alldaynews έχει χτυπήσει τρελά νούμερα, δεν θέλω να νομίζεις ότι ειρωνεύτηκα εσένα, κουβέντα κάνουμε εδώ μέσα και βλέπουμε τι μπορεί να καταφέρει ο καθένας μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 παιδια υπαρχει καποιος που ασχολειται με oc και ειναι απο Χαλκιδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 αν μου πεις πως, μπορω να βοηθησω εγω. Εαν εισαι στην κατηγορια novice πας εδω http://oc-esports.io/#!/round/novice_nimble_3 και μπορεις να παρεις μερος. Εαν εισαι σε αλλη κατηγορια δεν μπορεις δυστηχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Ήταν ένας απλός αστεϊσμός ως προς την πολύ καλή δυνατότητα του 8370 του alldaynews στο κλοκάρισμα, δεν είχα σκοπό να σε προσβάλλω εσένα και τον επεξεργαστή σου . Γνωρίζω πως έχεις μια μητρική που φιμώνει αρκετά τις δυνατότητες του 9590 σου, ήδη βγάζεις κάλλιστα σκορ με την συγκεκριμένη μητρική, φαντάσου να είχες sabertooth όπως ο alldaynews, το μηχάνημα απλά θα θέριζε χωρίς πολλά λόγια. Απλά ο αστεϊσμός αυτός κυμαινόταν στο ότι ένας επεξεργαστής σαν του alldaynews έχει χτυπήσει τρελά νούμερα, δεν θέλω να νομίζεις ότι ειρωνεύτηκα εσένα, κουβέντα κάνουμε εδώ μέσα και βλέπουμε τι μπορεί να καταφέρει ο καθένας μας. Φιε καλημερα και συγνωμη αλλα εκανα λαθος στην παραθεση , ηθελα να παραθεσω το αποκατω μηνυμα του fallen που ελεγε οτι δεν ανεβαζουν σκορ το hwbot. O δαιμον του πληκτρολογιου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Φιε καλημερα και συγνωμη αλλα εκανα λαθος στην παραθεση , ηθελα να παραθεσω το αποκατω μηνυμα του fallen που ελεγε οτι δεν ανεβαζουν σκορ το hwbot. O δαιμον του πληκτρολογιου Καλημερα και σε εσενα φιλε μου. Οχι δεν το νομιζω φυσικα http://hwbot.org/user/chris_k/ απλα ειπα οτι ΑΝ θελει καποιος να βοηθησει και μπορει εχει καλως διαφορετικα δεν εγινε και κατι πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 παιδια υπαρχει καποιος που ασχολειται με oc και ειναι απο Χαλκιδα? Πές μας πληροφορίες για το σύστημα σου να βοηθήσουμε από εδώ μέσα η άνοιξε ένα κοινούργιο θέμα καλύτερα να βοηθήσουμε Κοίτα Mult1 ο 9590 είναι γατάκι μπροστά στον δικό μου χαχαχα.Πέρα από την πλάκα πράγματι υστερεί σε μητρική και τον κόβει τον επεξεργαστή αρκετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Εγω καλα ειμαι; Γιατι δεν διαβαζει τις μνημες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Λοιπον παιδια πηγα τον επεξεραστη στα 4.4GHZ δεν εχω ξαναασχοληθει με o.c...Τα ρευματα ειναι ενταξει?Να κλεισω και το cool&quiet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα