SwagJim Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Αν ομως η amd πλατφορμα δεν εκμεταλευεται πληρως τις μνημες τοτε δεν φταιει το προγραμμα αλλα ο memory controller της amd. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Παιδιά δεν χρειάζεται να υπάρχει ένταση για amd και intel, κάθε πλατφόρμα προσφέρει τα δικά της. Λόγω νεότερης τεχνολογίας είναι όχι απλά λογικό αλλά φυσικό να είναι μπροστά οι intel σε επιδόσεις, όμως οι amd έχουν κερδίσει τους overclockers με τις ικανότητες τους να κλοκάρουν ψηλά. Πολλοί από εδώ μέσα που έχουν intel i7 και είχαν πριν amd fx vishera , που έχουν τώρα δηλαδή καλύτερες επιδόσεις, για το overclock και την φάση θα ήθελαν amd, γιατί μπορεί να μην βγάζουν τα νούμερα τα ψηλά, μπορεί να μην είναι τόσο σύγχρονοι, όμως χορταίνεις παιχνίδι με το oc και περνάς ωραίο χρονο. Αυτοί που αναφέρω, ξέρουν καλά ποιοι είναι . 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Swag εχεις αν είναι να αρχοσεις τα ίδια όπως σε καθε ποστ καλύτερα άστο. Ειδα και τα ποστ που καταφερες να κλειδωσεις. Ζηταω συγνώμη απο τους υπολοιπους για το ακυρο ποστ. Me αγαπαω AMD 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Την χαρά και την αγωνία που έχουν όσοι κλοκάρουν με Amd δεν πρόκειται να την έχουν όσοι έχουν Intel πως να το κάνουμε.Χαρά γιατι μπορεί να δεις το τσιπ που έχεις να απογειώνεται πραγματικά και ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται και με άζωτο και την αγωνία ότι μπορεί να τα πάρεις όλα στο χέρι ανα πάσα ώρα και στιγμή 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Εγώ θέλω να δω συνέχεια με Ultra vs Storm, θα μπω σφηνα που θα πάει.... Δυο άτομα θεωρώ υπευθυνα, εσένα All day και τον Storm που με κανατε να ασχοληθω πάλι. Τι καλά ειμουν. Έδω σε 2 ωρες πεταω και γραφω στο Insomnia αιστα διαλα. Μιας και δεν έχω έτοιμο τον παππού θα ετοιμασω έναν 6600Κ APU για τα runs εαν δεν έχουν θέμα τα παιδιά, λέω να κοντραρω και τον φίλο Multicore Αν με θέλει βέβαια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Εγώ θα μπώ από Δευτέρα γιατι φεύγω για έναν γάμο στα Καλάβρυτα.Θα επανέλθω δριμύτερος!!!!!!!!Καλύτερα είσαι τώρα ορέ κλεφτόπουλο.Αδρεναλίνη στα ύψη χαχαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwagJim Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Εγω θα κοντραρω τον ultra το μεσημερι αλλα σε ισαξια πλατφορμα....Επισης θελω να τον δω να πηγαινοφερνει τις μνημες του απο συστημα σε συστημα για να προλαβαινει να κοντραριστει με τα πολυαριθμα μετωπα που εχει ανοιξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Καλημερα σ'ολη την παρεα!Μπαινω και γω σφηνα στη μαχη storm - ultraex ! Γενικα,Asrock Rules! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Ενα tottaly stock να δηλώσω συμμετοχή 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 [/url]">http://http://postimg.org/image/hl88s12mj/'> Ο i5 2500k στα 4,4GHz και οι μνήμες στα 1600MHz 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 ενα fsb στα 300 με την extreme 4 για καταταξη για αρχη καλα ειναι με δυσκολευουν ομως τα settings ακομα !! εχω πολυ δρομο ακομα αν και εφοσον ανεβει σε σχεση με asus και gigabyte μητρικη που ανεβασα !! http://hwbot.org/submission/2884972_ Άκυρο Link/2t30zg 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwagJim Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Την χαρά και την αγωνία που έχουν όσοι κλοκάρουν με Amd δεν πρόκειται να την έχουν όσοι έχουν Intel πως να το κάνουμε.Χαρά γιατι μπορεί να δεις το τσιπ που έχεις να απογειώνεται πραγματικά και ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται και με άζωτο και την αγωνία ότι μπορεί να τα πάρεις όλα στο χέρι ανα πάσα ώρα και στιγμή Πίστεψέ με και εμείς με intel έχουμε χαρά και αγωνία όταν κλοκάρουμε τους επεξεργαστές μας,μήν σου πώ έχουμε και παραπάνω αγωνία καθώς το hardware μας είναι και ακριβότερο μην το ξεχνάς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Πίστεψέ με και εμείς με intel έχουμε χαρά και αγωνία όταν κλοκάρουμε τους επεξεργαστές μας,μήν σου πώ έχουμε και παραπάνω αγωνία καθώς το hardware μας είναι και ακριβότερο μην το ξεχνάς. Αγωνία σε τι, μην το κάψεις? Πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να το κάψεις φιλαράκι, εκτός και αν πας καρφωτά σε 1.5V+ που είναι σχεδόν insta-death για τους 1150... Εγώ θέλω να δω συνέχεια με Ultra vs Storm, θα μπω σφηνα που θα πάει.... Δυο άτομα θεωρώ υπευθυνα, εσένα All day και τον Storm που με κανατε να ασχοληθω πάλι. Τι καλά ειμουν. Έδω σε 2 ωρες πεταω και γραφω στο Insomnia αιστα διαλα. Μιας και δεν έχω έτοιμο τον παππού θα ετοιμασω έναν 6600Κ APU για τα runs εαν δεν έχουν θέμα τα παιδιά, λέω να κοντραρω και τον φίλο Multicore Αν με θέλει βέβαια. Συνέχεια θα υπάρξει εν καιρώ μιας και κατεύθασε κάτι που περίμενα πολύ καιρό και πρέπει να φτιάξω χώρο για να τα αραδιάσω όλα κάπως... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Fallen4ngel περιμένω ανταγωνισμό, a8 6600k wars 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Fallen4ngel περιμένω ανταγωνισμό, a8 6600k wars Εφαγα φολα ΜΕΓΑΛΗ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα