fallen4ngel Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Οποιος έχει Intel σύστημα , και τελευταίας γενιάς (Z87-Z97) να πάρει τις G.Skill Ripjawsz 2400 CL10 (τώρα πρίν αλλάξει τα τσιπάκια η G.skill ή αλλάξει παρτίδα το στόκ των καταστημάτων). π.χ. http://www.e-shop.gr/ram-gskill-f3-2400c10d-8gzh-8gb-2x4gb-ddr3-pc3-19200-2400mhz-ripjawsz-dual-channel-kit-p-PER.556270 Twra fwties anaveis.... Diladi einai kalitera apo ta TridentX? Idia timings vlepw alla apo mesa den gnwrizw ti paizei. Pes pws den einai tipota se parakalw giati den leei na allaksw PALI mnimes. Όταν βλέπω greeklish τα μάτια μου θολώνουν δεν ξέρω γιατί, ελληνικά ftw . Sorry file mou alla sto forito pou grafw 2 meres twra GIOK GREEK, opote na me simpa8as η μητρικη σου ταχει πιστευω χαλαρα τα 2400 και οχι μονο !! και γω μαλλον για αυτη θα παω εκτος και αν τελευταια στιγμη δω κανα ονειρο με τη formula z αγκαλια !!! λεφτα υπαρχουν ειπαμε !!!! Sta 200 tin exei aggelia palikari freskia freskia, nomizw einai kali timi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 η μητρικη σου ταχει πιστευω χαλαρα τα 2400 και οχι μονο !! και γω μαλλον για αυτη θα παω εκτος και αν τελευταια στιγμη δω κανα ονειρο με τη formula z αγκαλια !!! λεφτα υπαρχουν ειπαμε !!!! Asrock 990FX Extreme 9 ftw!!! http://www.asrock.com/mb/AMD/990FX%20Extreme9/index.gr.asp?cat=Specifications Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αν έδινα την δικιά μου σήμερα την χτύπαγα χαχαχα.Η την asrock σαν του Storm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 @fall4ngel την εχω δει τη αγγελια αλλα μου φαινοντε πολλα και βαλε και τα μεταφορικα και δε ξερουμε και τι ειναι ετσι ειμαι λιγο...... οποτε πληισιαζω την νεα δε θα κολησω στα 20-30 ευρο τη βρισκω 241 εδω θεσσαλονικη και θα κανει και κατι καλυτερο για μετρητα σε αυτα τα λεφτα @ storm χαχαχαχα πολυ καλη η asrock αλλα τα δακτυλα μου θελουν να πιασουν formula !!!!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Νεο http://www.catzilla.com/community/changelog/114-catzilla-1-4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Twra fwties anaveis.... Diladi einai kalitera apo ta TridentX? Idia timings vlepw alla apo mesa den gnwrizw ti paizei. Pes pws den einai tipota se parakalw giati den leei na allaksw PALI mnimes. Θα προσπαθήσω πολύ απλοικά , να σου εξηγήσω τί παίζει. Τα Samsung τσιπάκια βγαίνουν από το εργοστάσιο σε 2 βασικά specs (σε low voltage). 1)1333 CL9 2)1600 CL9 Στη συνέχεια η G.Skill που είναι γνωστή για το διεξοδικό μπινάρισμα που κάνει στα τσιπάκια , τα διαλέγει μετά από δοκιμές και τα βάζει στις μνήμες της. Στην περίπτωση μας εδώ , στα DDR3-2400CL10 (μήν εκπλήσσεσαι που φτάνουν από την αρχική τους ταχύτητα στα 2400++) Στην περίπτωση μας τώρα , οι μνήμες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα καταστήματα (και κυρίως στο eshop) έχουν ώς εξής : TridentX 2400CL10 (από 1333 τσιπάκια). Ripjawsz 2400CL10 (από 1600 τσιπάκια). Δείχνω ελαφρά προτίμηση στα δεύτερα. // EDIT Να κάνω και ένα "ξεκάρφωτο" ακόμη σχόλιο , εδώ στο thread , το οποίο καλώς ή κακώς το έχουμε μετατρέψει σε all-arround θέμα για bench και overclocking ζητήματα. Για τους λάτρεις του AM3+ (το οποίο προσωπικά θεωρώ "πεθαμένη" ιστορία). Βάλτε μέσα στις επιλογές σας και την ASROCK FATAL1TY 970 PERFORMANCE. Πολύ καλή μητρική και προσιτή. Το 970 chipset , είναι μιά χαρά. Το μόνο της μειονέκτημα , ότι δέν υποστηρίζει SLI (who cares ?) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Τάσο ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία φίλε μου. Τώρα ή βλέπω αγγελία ή θα το καταπιω. Πάντως 2-3 δοκιμές που έκανα πέραν του να παίξουν σε 1Τ δεν είδα να ακούν σε timing's. Μπορεί να έκανα βέβαια εγώ καμία κοτσανα. Ελπίζω με τον ultra να βγει καμία άκρη πάντως. Και πάλι ευχαριστώ. Με αυτά τα δεδομένα allday καταλαβαίνεις τι πρέπει να πάρεις!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Rip και πάλι rip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Τάσο ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία φίλε μου. Τώρα ή βλέπω αγγελία ή θα το καταπιω. Πάντως 2-3 δοκιμές που έκανα πέραν του να παίξουν σε 1Τ δεν είδα να ακούν σε timing's. Μπορεί να έκανα βέβαια εγώ καμία κοτσανα. Ελπίζω με τον ultra να βγει καμία άκρη πάντως. Και πάλι ευχαριστώ. Με αυτά τα δεδομένα allday καταλαβαίνεις τι πρέπει να πάρεις!!!! Σόρρυ , δέν το κατάλαβα ότι τίς είχες αγοράσει ήδη. pm me. Rip και πάλι rip Να επαναλάβω ότι αυτές οι μνήμες απευθύνονται κυρίως σε Z87/97 ... σε AMD θέλει δοκιμές γιατί ακόμη και το xmp profile δέν θα δουλεύει 100% σωστά. Θέλουν manual settings και λίγο ψαξιματάκι , αλλά το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 στη μητρικη μου που τις δοκιμασα εκτεταμενα πανε αερας τα xmp της trident Χ μου 2400 C10 απλα το cp/nb παιζει απο 2400 και πανω δε υπαρχει διαιρετης πιο κατω απο 2200 μαμα που ειναι(Who care) αλλα μη περιμενετε νουμερα που δινουν με ιντελ και πΧ τα Ζ97 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μην ξεχνάμε ότι οι amd όσο κατώτερα νούμερα αποδίδουν στα benchmarks από τους intel, λόγω της πλατφόρμας ουσιαστικά, τόση άνεση δίνουν στο oc οπότε no worries, κάθε πλατφόρμα έχει την χάρη της . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 τις παρηγγειλα τελικα TASOS αλλα δεν προσεξα οτι ειναι διαθεσημες σε 2-3 μερες,που σημαινει οτι δεν ειναι απο το στοκ(μαλλον). ελπιζω να ειναι με τα καλα chipakia... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Με ένα τίτλο ... " η επιβράβευση" george.kokovinis Η επιμονή του και η συνολική του προσπάθεια , τον οδήγησε στην 1η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία χρηστών Novice !!! Πολλά μπράβο στο Γιώργο. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Well done που λέμε στο χωριό μου. Άντε δυνατά βρε παιδιά!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalis.Kerpesis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 4.3 με 1.9 volts στον 4690κ είναι καλά; Ρωτάω για έναν φίλο που έκανε την πρώτη του προσπάθεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα