Προς το περιεχόμενο

Benchmarking ... Let's see how good we are ... ;)

george_o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενα passmark και από μένα αλλα μου κάνει τρομερή εντύπωση η επίδοση σε 2d.Παίζει ρόλο η ανάλυση της οθόνης????

Παίζει ρόλο τελικά γιατι μόλις έβαλα 1920Χ1080 άλλαξαν τα δεδομένα.Δυστυχώς πρέπει να αλλάξω και μονιτορ

Οι μνήμες είναι ο αδύναμος κρίκος στο σύστημα μου

post-244051-0-57822200-1428144377_thumb.jpg

post-244051-0-59356500-1428145419_thumb.jpg

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• BabisTs

1772

• ultraex2003

1487

• alldaynews

1022

• Mult1C0r3Cpu

690

@qsis,πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου!Οποτε μενω ως εχω χωρις πειραγματα και βλεπουμε αργοτερα για αναβαθμιση σε intel μερια!

@thano,βλεπω την υπογραφη σου και θελω να ρωτησω το εξης.Εχω τις μνημες της υπογραφης στα 1.65V,και στο συρταρι εχω ακομα τις 2x4GB Corsair Vengeance (οι προηγουμενες που ακομα δεν εχω πουλησει).Γινεται αυτες να τρεξουν ολες μαζι?Και αν ναι,τοτε πως(επειδη οι corsair θελουν 1.5V)?Τα timings επισης να φανταστω οτι τα βαζω manual...?

μήπως μνήμες 2000+ μπορούν να συνεργαστουν ενώ αν 1600 νομίζω όχι

Ασχετο με το θέμα αλλα μου κάνει εντύπωση πως δεν προβάλουν ούτε τα μαγαζιά τα e-shop ούτε η amd τον 8370 ούτε πολλά review και συγκριτικά υπάρχουν και αναρωτιέμαι γιατι ενω είναι πολύ καλός επεξεργαστής και με δυνατότητες.Και έχει και L3 Cache 8MB που η σειρά 9ΧΧΧ δεν έχει καθόλου

@thano,βλεπω την υπογραφη σου και θελω να ρωτησω το εξης.Εχω τις μνημες της υπογραφης στα 1.65V,και στο συρταρι εχω ακομα τις 2x4GB Corsair Vengeance (οι προηγουμενες που ακομα δεν εχω πουλησει).Γινεται αυτες να τρεξουν ολες μαζι?Και αν ναι,τοτε πως(επειδη οι corsair θελουν 1.5V)?Τα timings επισης να φανταστω οτι τα βαζω manual...?

να φανταστεις με 1.60 τις εχω τις μνημες εγω προσωπικα ασχετος μου λενε 1.65.ειναι που εισαι σταθερος.οποτε αφου πιο κατω ειμαι σταθερος,γιατι οχι.

και με 1600 μπορουν να συνεργαστουν αλλα δεν νομιζω να ανεβουν οι 1600αρες εστω και στα 1866 οποτε αναγκαστικα θα ανεβασεις τα timings για να εισαι εκει και θα ριξεις τα timings των 2400 για να εισαι στα 1866.

οποτε δοκιμασε να βαλεις και τα 2 ζευγαρια μαζι και βαλε ρευμα 1.62-1.63 η εστω 1.65 ρε παιδι μου και timings

10-10-10-30-40 ξερω εγω.η στα 2 τελευταια βαλε αυτα που θελει η kingston γιατι λογικα θα εχει πιο χαλαρα timings.

Έβαλα πάνω στον g3258 την r9 290 από περιέργεια. Η κάρτα είναι εντελώς στοκ (947/1250) και στις 3 περιπτώσεις.

3.2

3.2_zpsic2nnqep.jpg

4.1 (δεν ξέρω γιατί βγάζει 3200 κ όχι το 4100)

4.1_zpsew2lgyjq.jpg

Κι εδώ ο 8320 που είχα @4.5Ghz

20150219_183920_zpsjck3yqaf.jpg

• Like 4

Ξεκάθαρα το single core performance του pentium δείχνει τα δόντια του στο valley, ωστόσο για gaming, μιλώντας για παιχνίδια όπως bf4, bf hardline, ac unity, watch dogs, δεν παύει να είναι λίγος, καθώς υπολείπεται πυρήνων. Θηριάκι για benchmarking ο μικρός pentium, αλλά πραγματικά για τα προαναφερθέντα παιχνίδια που χρειάζονται περισσότερη επεξεργαστική ισχύ, φαίνεται η ανάγκη για έναν i5. Alldaynews, όλοι οι οκταπύρηνοι vishera όπως και οι zambezi, έχουν 8mb l2 cache και 8mb l3 cache, 16mb σύνολο. Το ίδιο ισχύει και για τους 9370/9590. Τώρα, το γιατί δεν αναφέρεται σε αρκετά sites, παραμένει άγνωστο. Αν κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώστε με.

• Like 1

Εβαλα  να κατέβει και σε μένα το battlefield να παίξω κανα παιχνιδάκι γιατι όλο benchmarks είμαι χαχαχα

1mb το δευτερόλεπτο και πληρώνω 24αρα isdn γραμμή.Πόσο πίσω είμαστε!!!!!!!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...