alldaynews Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Ενα passmark και από μένα αλλα μου κάνει τρομερή εντύπωση η επίδοση σε 2d.Παίζει ρόλο η ανάλυση της οθόνης???? Παίζει ρόλο τελικά γιατι μόλις έβαλα 1920Χ1080 άλλαξαν τα δεδομένα.Δυστυχώς πρέπει να αλλάξω και μονιτορ Οι μνήμες είναι ο αδύναμος κρίκος στο σύστημα μου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 4770K @ 4.1 και μνήμες στα 1600 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 το passmark στο 2d νομιζω κραταει τα ρολογια της καρτας χαμηλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 @qsis,πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου!Οποτε μενω ως εχω χωρις πειραγματα και βλεπουμε αργοτερα για αναβαθμιση σε intel μερια! @thano,βλεπω την υπογραφη σου και θελω να ρωτησω το εξης.Εχω τις μνημες της υπογραφης στα 1.65V,και στο συρταρι εχω ακομα τις 2x4GB Corsair Vengeance (οι προηγουμενες που ακομα δεν εχω πουλησει).Γινεται αυτες να τρεξουν ολες μαζι?Και αν ναι,τοτε πως(επειδη οι corsair θελουν 1.5V)?Τα timings επισης να φανταστω οτι τα βαζω manual...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 μήπως μνήμες 2000+ μπορούν να συνεργαστουν ενώ αν 1600 νομίζω όχι Ασχετο με το θέμα αλλα μου κάνει εντύπωση πως δεν προβάλουν ούτε τα μαγαζιά τα e-shop ούτε η amd τον 8370 ούτε πολλά review και συγκριτικά υπάρχουν και αναρωτιέμαι γιατι ενω είναι πολύ καλός επεξεργαστής και με δυνατότητες.Και έχει και L3 Cache 8MB που η σειρά 9ΧΧΧ δεν έχει καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 @thano,βλεπω την υπογραφη σου και θελω να ρωτησω το εξης.Εχω τις μνημες της υπογραφης στα 1.65V,και στο συρταρι εχω ακομα τις 2x4GB Corsair Vengeance (οι προηγουμενες που ακομα δεν εχω πουλησει).Γινεται αυτες να τρεξουν ολες μαζι?Και αν ναι,τοτε πως(επειδη οι corsair θελουν 1.5V)?Τα timings επισης να φανταστω οτι τα βαζω manual...? να φανταστεις με 1.60 τις εχω τις μνημες εγω προσωπικα ασχετος μου λενε 1.65.ειναι που εισαι σταθερος.οποτε αφου πιο κατω ειμαι σταθερος,γιατι οχι. και με 1600 μπορουν να συνεργαστουν αλλα δεν νομιζω να ανεβουν οι 1600αρες εστω και στα 1866 οποτε αναγκαστικα θα ανεβασεις τα timings για να εισαι εκει και θα ριξεις τα timings των 2400 για να εισαι στα 1866. οποτε δοκιμασε να βαλεις και τα 2 ζευγαρια μαζι και βαλε ρευμα 1.62-1.63 η εστω 1.65 ρε παιδι μου και timings 10-10-10-30-40 ξερω εγω.η στα 2 τελευταια βαλε αυτα που θελει η kingston γιατι λογικα θα εχει πιο χαλαρα timings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Σκορπάει πόνο το pc που έχω στην εξοχή (για Internet & movies καλό είναι): 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Καλό είναι αυτό στα 4.1? Έχω να τρέξω bench από εποχές core2quad... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Έκανα χτές ένα refresh στο σύστημα,με τον 4790κ στα 5ghz πήρα αυτό.. καλά είναι; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SigmaDelta Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Έβαλα πάνω στον g3258 την r9 290 από περιέργεια. Η κάρτα είναι εντελώς στοκ (947/1250) και στις 3 περιπτώσεις. 3.2 4.1 (δεν ξέρω γιατί βγάζει 3200 κ όχι το 4100) Κι εδώ ο 8320 που είχα @4.5Ghz 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ξεκάθαρα το single core performance του pentium δείχνει τα δόντια του στο valley, ωστόσο για gaming, μιλώντας για παιχνίδια όπως bf4, bf hardline, ac unity, watch dogs, δεν παύει να είναι λίγος, καθώς υπολείπεται πυρήνων. Θηριάκι για benchmarking ο μικρός pentium, αλλά πραγματικά για τα προαναφερθέντα παιχνίδια που χρειάζονται περισσότερη επεξεργαστική ισχύ, φαίνεται η ανάγκη για έναν i5. Alldaynews, όλοι οι οκταπύρηνοι vishera όπως και οι zambezi, έχουν 8mb l2 cache και 8mb l3 cache, 16mb σύνολο. Το ίδιο ισχύει και για τους 9370/9590. Τώρα, το γιατί δεν αναφέρεται σε αρκετά sites, παραμένει άγνωστο. Αν κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώστε με. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SigmaDelta Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Έχω ήδη βάλει να κατέβει το bf4 από το origin να δω τι γίνεται στην πράξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Από ότι βλέπω στην υπογραφή έχεις 4gb ram στο htpc, το bf4 θέλει πάνω από 4gb ram, είτε single είτε multiplayer. Με 4gb ram θα έχεις σίγουρο stuttering λόγω ραμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 σε single που τουλάχιστον έχω δοκιμάσει δεν έχεις κανένα θέμα με 4GB ram σχεδόν σε κανένα παιχνίδι δεν έχεις εδώ που τα λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Εβαλα να κατέβει και σε μένα το battlefield να παίξω κανα παιχνιδάκι γιατι όλο benchmarks είμαι χαχαχα 1mb το δευτερόλεπτο και πληρώνω 24αρα isdn γραμμή.Πόσο πίσω είμαστε!!!!!!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα